Evroliga odredila termine odloženih utakmica: Zvezda čeka Real Madrid 8. marta

Vreme čitanja: 1min | pon. 17.01.22. | 13:49

I dalje nepoznato kada će crveno-beli igrati protiv Fenera i Žalgirisa

Eskalacija virusa korona, odnosno omikron soja, napravila je velike probleme evroligaškim klubovima. Brojni mečevi, koji su bili u prvoj polovini januara, odloženi su zbog velikog broja inficiranih igrača. Morala je i Crvena zvezda da pomeri duele protiv Fenerbahčea (6. januar), kao i Real Madrida (11. januara), te gostovanje Žalgirisu u Kaunasu.

Situacija se prethodne sedmice popravila, pa je rukovodstvo Evrolige odredilo nove termine odloženih utakmica. Najvažnija vest za nas glasi da će srpski i regionalni šampion dočekati Real Madrid 8. marta u 19 časova. I dalje je nepoznato kada će se odigrati dueli protiv Fenera i Žalgirisa.

Izabrane vesti

Posle gostovanja Splitu 2. januara virus korona se „prošetao“ kroz svlačionicu Crvene zvezde. Pozitivan nalaz prvo je dobio Nikola Kalinić, a ubrzo posle toga inficirali su se trener Dejan Radonjić, njegov pomoćnik Goran Bošković, te igrači Branko Lazić, Luka Mitrović, Ostin Hollins, Nejt Volters, Ognjen Dobrić, Stefan Marković, Marko Simonović i Maik Cirbes!

Crveno-beli su zbog svega navedenog odložili obaveze u Evroligi i regionalnom takmičenju. Međutim, poslednje informacije govore da se situacija na Malom Kalemegdanu vratila u normalnu. Odnosno da bi crveno-beli trebalo da se vrate obavezama u petak, kada će gostovati Asvelu u Vilerbanu.


tagovi

COVID-19Branko LazićDejan RadonjićLuka MitrovićStefan Marković

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara