Nando De Kolo (Shutterstock)
Nando De Kolo (Shutterstock)

Fener preskupo platio poraz od Asvela: De Kolu stradala kost šake, a Veselom ligament skočnog zgloba

Vreme čitanja: 1min | pet. 24.12.21. | 12:03

Još se ne zna dužina bolovanja za tandem tima iz Istanbula

Fenerbahče je u Vilerban otputovao bez povređenog Devina Bukera, a posle poraza od Asvela vraća se u Istanbul sa povređenim Nandom De Kolom koji je izašao sa terena u drugoj i Janom Veseli koji je napustio igru u trećoj četvrtini.

Kako je istanbulski gigant saopštio povrede dvojca koji su nosili tim u Evroligi (De Kolo - 12,5 poena, 4,3 asistencije, 2,3 skoka i 1,6 ukradenih lopti, Veseli - 13,4 poena, 5,9 poena, 2,6 asistencija i 1,1 ukradene lopte) nisu ni malo naivne.

Izabrane vesti

"Prvi pregledi odrađeni u Francuskoj pokazali su da je Nando De Kolo doživeo prelom druge metakarpalne kosti leve šake, a Jan Veseli povredu ligamenta usled uganuća desnog skočnog zgloba", naveo je Fenerbahče.

Klub se nije izjasnio koliko će biti van stroja pomenuti dvojac, ali je izvesno da Francuza čeka nešto duža pauza, pa je gotovo sigurno da će propustiti između ostalih i meč u Beogradu, protiv Crvene zvezde (6. januar). Dolazak Čeha u Beograd zavisiće od stepena oporavka njegovog zgloba. Do tada bi trebalo da bude zalečen Bukerov list.

Pre Zvezde, četa Aleksandra Đorđevića igra sa Turk Telekomom u gostima (subota), zatim dočekuje Real (29. decembar), pa četiri dana kasnije Bujukčekmeče.




tagovi

FenerbahčeNando De KoloJan VeseliAleksandar Đorđević

Obaveštavaj me

Evroliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara