Nenad Stefanović (©MN Press)
Nenad Stefanović (©MN Press)

FMP čeka derbi sa OKK Beogradom kao uvod u majstoricu ABA lige

Vreme čitanja: 1min | uto. 09.05.23. | 11:29

"Očekuje nas duel sa mladom i talentovanom ekipom koja je rasla tokom sezona i dosegla najbolju formu kada je bilo najpotrebnije. Pokazala je napredak plasmanom u Superligu i u prva dva kola da poseduje kvalitet", rekao je Nenad Stefanović

Posle trijumfa nad Cedevitom Olimpijom i zakazane majstorice četvrtfinala ABA lige, košarkaši FMP nastavljaju takmičenje u Superligi Srbije. U FMP Arenu dolazi talentovani sastav OKK Beograda koji baš kao i Panteri ima perfektan skor sa dve pobede.

Trener domaćih Nenad Stefanović nada se novom trijumfu pred subotnju majstoricu u Ljubljani.

Izabrane vesti

"Očekuje nas duel sa mladom i talentovanom ekipom koja je rasla tokom sezona i dosegla najbolju formu kada je bilo najpotrebnije. Pokazala je napredak plasmanom u Superligu i u prva dva kola da poseduje kvalitet. OKK Beograd je izuzetno dobro vođen, sjajan posao je uradio moj kolega Vule Avdalović. Nemamo puno vremena za pripremu i uzdamo se u to da nam je utakmica sa Cedevitom poslužila kao dobar model kako treba da igramo do kraja sezone", rekao je Stefanović.

Mladi Ognjen Matović je takođe izneo svoja očekivanja pred susret sa OKK Beogradom:

"Posle zahtevne utakmice u subotu očekuje nas utakmice protiv mlade i talentovane ekipe. Biće nam potreban dobar fokus i koncentracija od početka utakmice kako bismo nastavili pobednički niz u Superligi".

Meč sa OKK Beogradom igra se od 18 časova, a ulaz u dvoranu je besplatan. Treći meč četvrtfinala ABA lige igra se u subotu od 19.00.



tagovi

FMP ŽeleznikOKK BeogradNenad StefanovićKošarkaška Superliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara