Komentari na vest

Fojtmanov beg iz Rusije dug 2.500 kilometara, sa psom kao jedinim saputnikom: Ništa više neće biti isto

m

mozdahoce

pre oko 2 godine

"naterala milione da napuste domovinu i ostavila decu bez domova ili čak života." Da mu citiram jedan deo. Da li se doticni ikada zapitao otkud mu u zemlji toliko izbeglica i zbog cega je evropa puna istih? Dal su otisli iz svojih zemalja jer im je tamo ne svidja ili su napustali svoje domove zbog necijih bombi i porusenih gradova itd? Hvala lepo...
S

Sima Arauho

pre oko 2 godine

Da li je realno da ti je neko lupio minuse?!
I

IHAAA

pre oko 2 godine

Realno gospodski, zahvalio se na saradnji, sve najlepse o svima,
а

ађутант

pre oko 2 godine

Побјегао си из Русије.Ниси од истине Трагови ти смрде нечовештвом.
S

Sima Arauho

pre oko 2 godine

Jel isao peske tih 2500 km?!
M

Merlion

pre oko 2 godine

Vise je puta Rusija stala uz nas i zastitila nas bez obzira ko je na vlasti oni to nikad nisu gledali i msm da ovoliko negativnih komentara na njihov racun treba da bude porazavajuca cinjenica za nas sve. Da se Nato pitao ko zna sta bi sve bilo i sa Srbijom i sa ostatkom SFRJ... nego kad se vec toliko prenose ovakvi intervjui zasto nikad nema neki od ljudi koji su ostali tamo ili je i Mocart postao sredstvo zapadne propagande posto sve informacije koje dobijamo o desavanjima u Ukrajini imamo samo preko zapadnjackih medija koji su inace jako "objektivni". Predlozio bih svima da pogledaju intervju od pokojnog ambasadora Lazanskog od prije 10ak godina gdje je sve lijepo objasnio tako da se neke stvari lako povezu. I ovo nije tema za sport.
G

Gost kada nas

pre oko 2 godine

je tacno zastitila,pomogla u sukobu,navedi primer,91 ,95, 99, kada tacno..?
M

Merlion

pre oko 2 godine

Pa prijatelju, bez te iste Rusije Kosovo bi davno bilo druga drzava i clanica UN itd... eto ti samo jedan jedini primjer. A za ostalo i da ne govorim, kreni malo i u dublju istoriju pa pocni nesto da komentarises. Da nije njenih glasova u SB odavno bi mi bili satrani. A eto kad vec tako kazes da nas nije mozda Nato zastitio? Amerika? Njemacka? Divne paketice su slali i 94 95 99 ...
k

kosovo je druga drzava

pre oko 2 godine

briselskim sporazumom..
K

KhanBG

pre oko 2 godine

Ovom tipu sto pita kad... pa npr, ruski car Nikolaj Romanov usao je u svetski rat zbog Srbije. Lose je praviti se pametan a ne znati sopstvenu istoriju. Pocni da ucis decko.
N

Nista neobicno

pre oko 2 godine

Nikakav problem. Igrace se kosarka sa njim ili bez njega i dalje u Rusiji. Ako je preovladao sportski motiv pozdravljam. Ako je politicki mi bar vijekovima na ovim prostorima znamo sta je promaja sa zapada.
S

Sima Arauho

pre oko 2 godine

Kako niko ne napuati NBA zbog napada na Irak Siriju,Libiju?!
G

Gost2357

pre oko 2 godine

razmisli sam
G

Grobar Nish

pre oko 2 godine

Zanimljivo mi kada citam intervju Nemackih sportista kako kao papagaji pominju mir u svetu, blagostanje, dobar standard, mir i tisinu, a zaboravili sta su im ocevi i dedovi radili 1939 - 1945... A jos mi zanimljivije kada se setim kakve price pricali licno meni mnogi pravi Nemci, kada sam bio gore, oni u genima imaju fasisticke ideje i razmisljanja, tako da je ovo tesko se*endanje! Voleo bih da stvarno osete posledice sankcija Rusiji, pa da vidimo koju ce onda pesmu da pevaju!
D

DarkoKi

pre oko 2 godine

Zaboravio si napomenuti i Austougrsku i tu su oni bili glavni.
b

bruka

pre oko 2 godine

Apsolutno podrzavam ovakvo razmisljanje, covek ne moze psihicki da podnese da bude u takvoj drzavi, prvo razgovarai sa celnicima kluba, cak ih je u tekstu i na fin nacin opisao, raskinuo ugovor, spakovao se i otisao. Ovo je jedini normalan nacin i vidi se da covek razmislja svojom glavom, i da je vidno potresen zbog svih desavanja.
D

Drvo Saznanja

pre oko 2 godine

Po cemu se NATO zemlje razlikuju?
b

bruka

pre oko 2 godine

Nisam rekao da ja ovako razmisljam, moj stav je da je predsednik Rusije u pravu. Brani svoju teritoriju dok jos nije kasno, naravno da ne zeli NATO trupe na sto metara od granice. Ali isto tako podrzavam i ovakve ljude, ne podrzavaju rat, raskinuo je ugovor, nista lose nije rekao o klubu, stanovnistvu, samo se pokupio i otisao
N

Nitro pvc od 0.9l

pre oko 2 godine

Sve je to samo percepcija tvog Nemackog mozga.
G

Go

pre oko 2 godine

Sto volim sto ovakve situacije pokazaju ko je kakav.
п

пријатељу...

pre oko 2 godine

и ја сам тако због твојих земљака и њихове демократије морао фрезом да путујем 3 дана од косова до србије
z

zbog Milosevica

pre oko 2 godine

i pogubne politike,inace kcer mu zivi u cg i ne radi nista,dva momka uvek uz nju,dozivotno...placa od nerada,sin mu se tek nakrao..
G

Grobar Nish

pre oko 2 godine

Koje pogubne poltike decko? Jel ti uopste znas sta pricas? Jel cujes sebe? Amerika je sve to htela da odradi u svakom slucaju, ne zbog Albanaca, ne zbog Milosevica, ne zbog mira u svetu, nego da bi pokazali moc! Tj.koliko su mocni, a mi smesni i jadni... Srbija je branila SVOJU teritoriju na Kosovu, dakle svoje, a Rusija je napala Ukrajinu iz nekih svojih razloga, NATO, americki uticaj i ko zna koji jos interesi, a to realno nikako ne moze da se uporedjuje sa onim sto se na Kosovu desilo. Toliko je narodu na prostoru bivse Jugoslavije ispran mozak, da vidim npr.da ni Crnogorci, koji su nam bliski dosta, vise ne znaju sta je prava istina, nego samo neke podele, razlike...
S

Sima Arauho

pre oko 2 godine

Ovo u Ukrajibi je isto kao kad bi Srbija napala Crnu Goru jer milogorci granatiraju 8 godina Berane i Bjelo Polje.