"Srpski navijači"
"Srpski navijači"

FOTO PRIČA: Srbi preplavili Madrid!

Vreme čitanja: 1min | ned. 14.09.14. | 19:45

Cela španska prestonica obojena je u crvene, plave i bele boje srpske zastave

Srpski navijači

(OD SPECIJALNOG IZVEŠTAČA MOZZART Sporta)

Izabrane vesti

Madrid i kompletna košarkaška planeta čekaju novog prvaka i gospodara magične igre pod obručima! Poslednji minuti do početka najveće utakmice na turniru odbrojavaju se sitno, a Srbija s ogromnim uzbuđenjem čeka okršaj sa aktuelnim šampionom, selekcijom SAD-a.

Baš kao što smo i najavili, u prestonicu Španije danas je stiglo pojačanje iz Srbije, ali i okolnih zemalja, koji su u najtopliji evropski grad stigli samo s jednom namerom - da podrže Orlove na putu do zlata. 

A naših ima sa svih strana - iz Beograda, Novog Sada, Kraljeva, Niša i brojnih drugih gradova, ali i iz Ciriha, odakle je ceo jedan srpski košarkaški tim po imenu "Divac" došao da da vetar u leđa srpskim asovima! Da stvar bude još lepša, brojni Španci će navijati za Srbiju danas, pa čak i ljudi iz Francuske i Brazila, što je apsolutno fascinantno. I da, treba još jednom naglasiti - mnogi su putovali celu noć i pola dana da bi bili ovde uz naše momke!

Delić navijača iz Ciriha - ostali su bili u putu ka Madridu

Kafići su prepuni naših pristalica, ulice oko Palate sportova ofarbane su u crveno-plavo-belo i možemo slobodno reći da su svi istog mišljenja - Srbija će dobrano namučiti aktuelnog prvaka!

A mi se nadamo i pobedi pulena Saše Đorđevića. Mada, kako god da se meč završi, naša zemlja ima zašto da bude ponosna - jer košarkaška reprezentacija se vratila na sam vrh!

Amerika je premala za Srbiju, zar ne?

Srpski navijači

Srpski navijači

Otac i sin - danas su navijačke strasti ostavljene po strani!

Srpski navijači

Srpski i brazilski navijači

(FOTO: MOZZART Sport)


tagovi

košarkaška reprezentacija SrbijeMundobasket2014

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara