"Aleksa Avramović"
"Aleksa Avramović"

Fotografije brutalnosti u Nišu: Avramovića su tukli i čekali situaciju da ga povrede!

Vreme čitanja: 2min | pet. 25.12.15. | 14:30

"Domaćini nisu umeli da sportski istrpe poraz, a poznato je da su u Čačku, u našoj dvorani pobeđivali, i da su tad naše ruke služile jedino da ih, kao pobednike, nagradimo aplauzima. Borac će se javnosti obratiti i zvaničnim saopštenjem“, kaže član UO Borca Predrag Pantović

Aleksa Avramović

Košarkaški klub Borac je godinu na izmaku završio na trećoj poziciji KLS lige Srbije sa skorom od deset trijumfa i četiri poraza. Uspešniji u tom pogledu od izabranika Raška Bojića (veći deo polusezone ekipu vodio Aleksandar Bjelić) bili su samo FMP i Konstantin.

Izabrane vesti

Čačani su, takođe, izborili plasman na završni turnir Kupa Radivoja Koraća, a u svojim redovima imaju i MVP-a lige Aleksu Avramovića sa ukupnim indeksom korisnosti 325. Treba napomenuti da su najbolji strelci lige Aleksa Avramović (265) i Strahinja Mićović (257) poena.

Najkorisniji igrač i prvi strelac lige, plej Borca, Aleksa Avramović zadovoljan je prvim delom sezone.
"Jesen je bila uspešna kako za Borac tako i za mene. U poslednjih sedam, osam utakmica podigao sam formu i možda igram najbolju košarku u karijeri. Godinu smo završili trijumfom u Nišu i tako se približili drugoplasiranom Konstantinu", rekao je Avramović.

Haos u Nišu i opšta tuča igrača Borca i Konstantina! (VIDEO)

Ipak, utakmica u Nišu između Konstantina i Borca (84:95) imala je i deo koji ne priliči sportskoj priredbi.
"Nezadovoljni kretanjem rezultata domaći košarkaši su igrali preoštro i pregrubo. Tokom utakmice su najviše oštrine usmerili na našeg najboljeg igrača Avramovića. Tukli su ga, sevali su laktovi i čekali situaciju da ga povrede. Domaćini nisu umeli da sportski istrpe poraz, a poznato je da su u Čačku, u našoj dvorani pobeđivali, i da su tad naše ruke služile jedino da ih, kao pobednike, nagradimo aplauzima. Borac će se javnosti obratiti i zvaničnim saopštenjem", kaže član UO Borca Predrag Pantović.

Inače, posle udaraca koje je dobio od Nišlija Vitkovića i Tasića, Avramović je zadobio povrede koje se jasno vide i na fotografijama.

Piše: Đurđe Mečanin
(djurdje.mecanin@mozzartbet.com)


tagovi

KK KonstantinKK Borac ČačakAleksa Avramović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara