Komentari na vest

Fuenlabrada tri decenije kasnije odiše crno-belim bojama: Partizan će zauvek biti naš tim (VIDEO)

suva_statistika

pre 12 meseci

KK Partizan u poslednja 23 kola Evrolige ima skor 18-5
V

VALJAK vecno zahvalan

pre 12 meseci

FUENLABRADA to je nas pravi bratski klub. Da iskreni pravi bratski klub.
M

Mauro Tasoti

pre 12 meseci

Ovo je jedan od razloga zašto je tada u Istambulu Saletova trojka morala da uđe.Bog je tako odlučio,drugačije nije moglo.
c

cudo nevidjeno

pre 12 meseci

Mnogo potencirate tu titulu. Novinar pominje suze radosnice, hodocasca i svakave gluposti. Split ima tri takve a Cibona dve, pa skoro i ne pominju. Grobarski novinar je posebna , cudna vrsta ljudi. Tegi, Pantic ,Joksa ,onaj Vlahovic sa SK,sad ovaj Brezovac .......Gospode Boze.
M

Motel Radmilovac

pre 12 meseci

u redu, potencirajte vi vaše međunarodne uspehe, dovoljna je jedna reč. Do 2011. do kad ste postojali sve stane u jednu reč-nula. i pusti te Anđus priče, četvrtfinala i istočnoevropski Trofeja Marjana. Konkretno se broji F4, Kup Koraća, titula evrope
D

DDF

pre 12 meseci

Cibona i Jugoplastika(Spilt)od tada do dana danasnjeg nemaju vise nijedan uspeh u evropskoj kosarci,Partizan je posle titule 1992 otisao na 2 F4,imao zapazene rezultate i pobede,iz kluba je otislo u NBA ligu mnogo uspesnih igraca,Zeljko Obradovic osvojio jos 8 titula prvaka Evrope,publika koja ne postoji na tlu Evrope...zbog mnogih razloga je KK PARTIZAN na mapi kosarkaske Evrope
7

799

pre 12 meseci

pa vi u komentarima pisete o JEDNOM F8 u prethodnih 10godina, i ti nasao da govoris kako potenciramo titulu iz '92. Koliko vi potencirate u fudbalu ??
P

Pobeda je resenje

pre 12 meseci

Partizan i Fuenlabrada su uvek bili prijateljski klubovi Spanci znaju kakav je Partizan gigant u svetskim okvirima i da je gospodski klub.
G

Gostgostic

pre 12 meseci

Vidim dvorana se zove Fernando Martin de PARTIDjANO.
G

GostSombor

pre 12 meseci

Au brate, sta vam dodje Gebels ic.
M

Mile led

pre 12 meseci

Vrime je da mozzart poseti čuvenu halu gde je moj klub iz železnika postao šampion i pokorio Evropu
P

PurpleHead

pre 12 meseci

Ne znam kako je izostavljen najinteresantniji deo, da je Fuelanbrada dala najviše stranih boraca za čuveni desant na Drvar i da se mesto od 43-45 zvalo Želimirovo! #avangards #aparthejds
G

Grobarija

pre 12 meseci

Hahahaha, bukvalno včćpdr je mala maca za nas što se tiče medijske mašinerije! Mada moram priznati da je tegeltija, britko pero, kkp-a pokidao s ovim tekstom!
t

tviter.glavonjeri

pre 12 meseci

Sta ces mozak ti je na ispasi, u basti kafica. Ocrno bela glavata ovcica.
M

Mop

pre 12 meseci

Glavonja ne rise više.
t

tviter.glavonjero

pre 12 meseci

Svi slobodni mediji pisu samo o KK Partizanu. Velika smo opozicija kao moja glavudza. Veliki si Partizane!
e

ejjj

pre 12 meseci

A gde su crno bele boje
b

breza89

pre 12 meseci

Volim ostojin sendvic
a

ajdee

pre 12 meseci

naravno da ce covek sve lepo da kaze ,jer je kulturan covek ali smesni su ovi tekstovi konstantno izvlacite propagandne tekstove za igokeu
Л

Ложач

pre 12 meseci

Текст #нијеседесило ко кућа!!! Хахахах
D

Dekia

pre 12 meseci

Zaista jedna lepa priča kakvu samo život zna da ispiše... Ne znam da li su igrači iskoristili šansu i ovom prilikom posetili tu nekad "svoju" dvoranu.. ako nisu, šteta..
G

Gost200

pre 12 meseci

Zaista ne znam šta ovi Zvezdaši hoće i zašto vise na Partizanovim vestima? Imate titulu šampiona Evrope u košarci? Nemate. Je l vas ceni neko u Evropi, Makabi, Žalgiris, Fenerbahče, Real, Barselona bilo ko? Ne, eno ih svi pišu o Partizanu, Željku itd. Koji je broj igrača i trenera vrhunskih bio u Partizanu a koji u Zvezdi? Šta onda hoćete, idite bre pratite fudbal to je vaš sport. Košarka je uvek bila Partizanov sport.
a

ali imamo

pre 12 meseci

NULA 0 POBEDA U TOP 8 U SVOJOJ ISTORIJI..MALO LI JE
a

ajde palim..

pre 12 meseci

Pa pricali bi da dodju novinari bliski zvezdi odu da pitaju predsednike klubova o zvezdi, eto na to se svodi ovi intervjui...
s

strano

pre 12 meseci

ako odise crno belim bojama sto nisu crno beli? jebote vi svaki intevju ,lika kojj ce naravno sve lepo reci koristite u propagadnu svrhu
c

cirkus...

pre 12 meseci

Tako je potpino su postali partizan ,evo i stolice su narandzaste postali...
R

Reč je reč

pre 12 meseci

Auuu brate pa po vama ceo svet navija za partizan.😂😂😂 Moram priznati da vam je propagnda na visokom nivou.Vodite se onom krilaticom "HILJADU PUTA IZGOVORENA LAŽ POSTAJE ISTINA".
@

@

pre 12 meseci

pa vi se vodite bas tom krilaticom, non stop lazete i ponavljate jedno te isto
S

Seoul

pre 12 meseci

Šta je konkretno laž od ovoga ?
D

DE FUENLABRADA

pre 12 meseci

E zbog ovog tvog komentara i slicnih nikad vise necu navijati za Zvezdu u Evropi. Ti ces da pricas da je propaganda a verovatno se tad nisi ni rodio. Kucaj malo kako i zasto je Partizan dospeo u Fuenlabradu i postao bukvalno najposeceniji lokalni sportski klub. Nema deteta koje nije navijalo za Partizan u tom spanskom gradu, Partizan daleko od kuce uopste vise nije bio smatran srpskim i jugoslovenskim vec njihovim i spanskim. Znaju stariji koliko je Spancima znacio Partizan. Svetlosnu godinu iznad Zvezde u kosarci, svetlosnu godinu.
a

amoreee

pre 12 meseci

Klinac trebalo je tata da te nauci sta je Partizan odvelo da bude domacin u Fuenlabradi. Ne ponovilo se nikad. A Partizan je za lokalno stanovnistvo bio ponos!
Z

Zvezda 91

pre 12 meseci

Ovaj više piše o malom partizanu nego o rodjenoj familiji.
G

Gost 1999

pre 12 meseci

Nula na kraju , veoma lagano. Lozite se kao pavijani. hahaha
R

RealniDelija

pre 12 meseci

Ne znam odakle nama ideja da se stavljamo u isti kos sa Partizanom! Oni sampioni Evrope a mi? Mali klub, docekuju nas u EL sa pitamnjem who … are you? Kosarka definitivno nije ans sport a to smo i dokazali za ovih 10ak godina igranja sa EL kada sa astronosmskim budzetima nismo mogli uci ni u top 8, jednostavno zvezda i kosarka ne idu jedno sa drugim! Kosarka to je Partizan sto se i ove sezone videlo! Svaka im cast! Sta bi bilo da imaju para da dovode Kampaca i slicne? Gde bi im bio kraj?
r

realnigrobar

pre 12 meseci

Moram priznati da ni mi nebi ništa uradili u EL da nam nije dezave i naseg predsednika AV. Kao prvo nama je država kupila učešće u EL .Kao deugo dala nam neograničen budžet. Kao treće dozvolila nam da ne plaćamo porez. Četvrto Bodiroga nam završio nikada vidjeno suđenje u ovom takmičenju.E E sad ako nakon svega navedenog ne osvojimo bilo šta ove godine treba nas ugasiti.
7

799

pre 12 meseci

ali posto mi sa ovim Kampacom i silnim milionima, rosterom od 16 igraca, ponovo uspeli da odemo na F8 (iako se ne palimo na to) na koliko sutra treba ugasiti..mada smo jednom ugaseni, ali treba nam i ovaj drugi klub ugasiti, ovo nije za nas.

Kalčopolista®

pre 12 meseci

“tim koji se popeo na krov Evrope uprkos svim nevoljama – Partizan de Fuenlabrada” - uspeh skoro pa kao zvezdin top 9 EL sa skromnim budzetom od 40 miliona evra!
p

pantelejac

pre 12 meseci

Auuuu,svaka vest o KK Partizanu,da li ste realni vise?Pa sto ovih godina ne pricaste o tom klubu nego sad kad je nadomak Final Foura?On je bio i juce i bice i sutra taj isti klub
7

777

pre 12 meseci

I šokiraće... Da li ove ili sledece sezone. Veliki je to majstor košarkaške igre! Najveći!

vladarizsenke71@gmail.com

pre 12 meseci

PARTIZAN DE FUENLABRADA! Sta bi tek bilo da nismo samoproklamovana institucija Hahaha
L

Ling long f4

pre 12 meseci

plasim se ovog portala ako partizan ode na f4 ili (ne)daj boze osvoji
D

Dejan964766

pre 12 meseci

Kolko smarate brate, samo cekam reakciju kad ostanu bez oba trofeja na kraju, hocete li i ovako pisati po 38 teksta dnevno o njima

vladarizsenke71@gmail.com

pre 12 meseci

Sva tri trofeja cemo uzeti.
E

Ekvador111

pre 12 meseci

Bice i o vama cim uspete iz 120 pokusaja da dodjete do Top 8
0

011

pre 12 meseci

Ajde, ajde... Sada ce Nebojsa opet da place po televiziji i novinama svaki dan i onda ce opet da se pise o Zvezdi. Budi srecan malo. Vidis kakav smo rezultat napravili. Cela Evropa prica o igri Partizana. A sto se tice osvajanja Evrolige ove godine... Nikada se nismo palili na to, kao ni Zvezda na top 8...
V

Vujamat

pre 12 meseci

"Teksta" 🤔🤔🤔