Zvezdan Mitrović (©Starsport)
Zvezdan Mitrović (©Starsport)

Galatasaraj otpustio Zvezdana Mitrovića posle svađe sa navijačima

Vreme čitanja: 2min | sre. 31.01.24. | 09:15

Sve posle ispuštenih 25 razlike u meču sa Dižonom

Zvezdan Mitrović na tržištu rada zbog – svađe sa navijačima. Kako pišu turski mediji, Galatasaraj je otpustio crnogorskog stratega nakon što se on pošteno ispsovao sa jednim navijačem posle utakmice sa Dižonom u Ligi šampiona.

Galata je u tom sudaru imala 25 razlike (80:55), ali je na kraju poražena sa 93:96. Navijači su naravno bili razočarani, oni najtemperamentniji nisu mogli da se suzdrže. Kad je Mitrović krenuo u svlačionicu krenule su psovke sa tribina, navijači su tražili ostavke... Mitrović je uzvratio i ušao u žustru polemiku sa pristalicama istanbulskog tima, pa su morali da ga smiruju i izvode iz dvorane.

Izabrane vesti

Razumljivo, nije se Mitrović tako lako smirio, a dodatno su ga iznervirali turski novinari kada su mu na konferenciji za novinare postavili logično pitanje: razmišljate li o ostavci?

Ne vidim razlog za ostavku. Ne znam zašto me to pitate. To mi je vrlo interesantno. Ovo je prvi put da čujem za ovakvo pitanje na konferenciji za novinare“, brecnuo se Mitrović, mada nije baš da su ovakva pitanja tako retka.

Drugo je pitanje da li je Mitrović zaslužio otkaz, ali ima tu argumenata za obe strane. Tim i dalje ima šanse da se domogne četvrtfinala Lige šampiona, dok je u prvenstvu tek sedmi na tabeli, daleko iza Anadolu Efesa, Fenerbahčea i Bešiktaša, ali relativno blizu ostalima.

Zvezdan Mitrović je na klupu Galate seo maja 2023. godine, kada je zamenio Andreasa Pistiolisa.



tagovi

KK GalatasarajZvezdan Mitrović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara