Gavrilović: Bilo je važno da počnemo sa energijom i da budemo ozbiljni

Vreme čitanja: 2min | sub. 02.02.19. | 21:16

"Ako odnos nije kakav treba, uvek može da se dogodi nešto nepredviđeno, a to se nije dogodilo"

Milan Tomić je pred meč s Olimpijom iz Ljubljane imao zdravstvene probleme, pa je zbog toga Andrija Gavrilović preuzeo klupu tima i bio prvi trener na ovom meču.

Pomoćnik Tomića je tako odveo crveno-bele do 17. pobede u ABA ligi. Istakao je zalaganje svojih igrača i to što su imali dobar odnos prema igri.
"Imamo iza nas tri poraza, od čega dve u gostima i koja su sadržala duga putovanja. Bilo je važno da počnemo sa energijom i da budemo ozbiljni. Ako odnos nije kakav treba, uvek može da se dogodi nešto nepredviđeno, a to se nije dogodilo. Publika je prepoznala našu volju i energiju i pomogla da sve dobro privedemo kraju. Olimpija se borila u trećoj četvrtini dobrom energijom, oni nemaju vremena za gubljenje i pokušavaće da izbore opstanak u svakoj utakmici. Zadovoljan sam što smo uspeli da se odbranimo od tog naleta i što smo ostvarili pobedu", rekao je Gavrilović.

Izabrane vesti

Saša Nikitović, trener Olimpije, kaže da je njegov tim odigrao sa prevelikom dozom respekta.
"Nakon tri vezana poraza Crvena zvezda je bila opet ona prava. Mi smo odigrali sa prevelikom dozom respekta, a bez dovoljne energije i želje. U trećoj četvrtini smo uspeli da odigramo koliko-toliko korektnu odbranu i odigramo tih deset minuta u egalu. U četvrtoj je ponovo usledio pad. Putovanja i igranja na tri fronta uzimaju danak. Sada prelazimo u ritam od dve utakmice nedeljno što je bolje za nas. Pokušaćemo da opstanemo u ABA ligi u naredne četiri utakmice, da probamo da obezbedimo deseto mesto i izbegnemo doigravanje. O poslednjem mestu i da ne govorim...", rekao je Nikitović.


tagovi

Andrija Gavrilović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara