Komentari na vest

Giedraitis: Trener nek odluči koja sam napadačka opcija, od mene očekujte borbu za svaku loptu

X

X

pre 7 meseci

TAKO JE BRATE MOJ BORBA ZA SVAKU LOPTU DO ODBRANE VICESAMPIONA ABE I TOP12 !!! ❤️🤍💪🏻💪🏻
A

ABCD...

pre 7 meseci

Samo da sezna da je Bjelica povredjen i da propusta start sezone. A vi se samo lozite da imamo neki tim. Sve penzosi i poluigraci. Covic vam samo prodaje maglu. Nikad gori tim za tolike milione.
r

reb8888

pre 7 meseci

...pa on i onako nije bio planiran za pocetak sezone posle onolike pauze, ima vremena da dize formu i kada bude najvaznije da bude spreman za 15ak minuta njegove najbolje kosarke. po meni, to je sasvim dovoljno od njega. kada vidim kako se sa teom i nedovicem baca po terenu za loptu na pripremnim utakmicama, ne brinem uopste...
m

mile bled

pre 7 meseci

Kakav igrač! A mi za iste pare doveli zrikavog Pontku.
N

Nemoj tako brate

pre 7 meseci

I Potinka i Furunski su nezgodni za čuvanje jer niko ne zna gde gledaju.
S

Studenti podgorica

pre 7 meseci

Za jednog pantera placenog 2.5mil po sezoni(5mil za 2god) mozes da kupis 80% celog ovogodisnjeg tima C.Zvezde,to je cinjenica!
p

pero7

pre 7 meseci

i pola fabrike Fmp sa igracima..i da izgradis komlepex zgrada..ida ti zafali par miliona za Sabaza...a koliko ste platili Serifa mogli ste ceo Fk sa Vazurom..i da vam damo procente od Scekica
B

Borna Uusta

pre 7 meseci

Mene nemoš kupit
n

niko igokei...

pre 7 meseci

...ne moze da zabrani tu cinjenicu da od osnivanja tamo 2007-2008 pa do danas titulu i evroligi nisu videli 12-13 punih godina sve dok im av za 5mil nijr kupio licencu,to je njihova istorija kojom se oni toliko ponose!
C

Covicu i Upravo

pre 7 meseci

DOVEDITE DOBROG BEKA DA SE TIM VISE KOMPLETIRA,STA SE VISE CEKA SA TIM?
K

Krenulo je

pre 7 meseci

Bjelica do kraja sezone out zbog povrede placen 850 hiljada (ili po excelu 0 $) i Teo placen 1,6 mil na par nedelja van terena. Shabaz isto u jako losem stanju ugovor 2,4 mil ! Kakav posao radi ekipa iz Zeleznika u prelaznom roku! Bravo za vicesampione i 12- plasiranu ekipu Evrolige!
M

Mile led

pre 7 meseci

@Krenulo... To rece navijac Miloradovog privatnog kluba koji od drzave dobio najveci budzet u celoj Evropi i EL pa pantera placaju cak 5.mil za novi dvogodisnji ugovor a Miroticu nudili cak 3.5mil po sezoni,a na sve to u zadnje 3 godine od 10 mogucih trofeja osvojili samo Jedan i to jedva i uz pomoc sudija,pa zatim cak 2 puta Pobegli iz lige u zadnje 3 godine iz straha da ne pogube sve tri titule od Zvezde kao predproske sezone,pa na sve to sa najvecim snsbudzetom u Evropi niti jedne titule i EL videli nisu vise od zadnje pune Decenije,sto je najveci negativan rekord u celoj Evropi od kako se igra kosarka,to je za Ginisa!
B

Burek

pre 7 meseci

Hvala brate, ali vi ste uradili još jaču stvar - za dve godine ste od sedmog mesta ABA lige stigli zamalo do F4 Evrolige (doduše, ne samo uz pomoć Žoca) :)
h

hijene

pre 7 meseci

radujete se povredi igraca zvezde, mrzite zvezdu vise nego sto volite svoj klub. mnogo ste losi ljudi, zato vas i sibamo gde vas vidimo, ja se bre ne bih radovao da vam se panter reci cu ne daj boze povredi, sam sebe bih razbio jer sam izrastao u takvu dzukelu..zato cete vi uvek biti miševi i komsija mali..
ц

црно на бело

pre 7 meseci

@хијене...звезду смо презирали до 2011.после нам је Дуле Вујошевић ускратио то задовољство 😃😃😃
M

Mislio si:

pre 7 meseci

Bravo za šampione Srbije i 10. plasiranu ekipu el. Bjelici većinu ugovora plaća Fener, sa kkcz je otvoren tako da možeš samo da kukaš ovde i izmišljaš.
r

reb8888

pre 7 meseci

...znas li mozda plate igraca tvog kluba? ako teo ima 1,6 miliona, partizan ima minimum 8 igraca sa preko 2. a i sabaz nema sigurno 2,4 jer bi onda kaminski morao da ima preko 3 a pjd preko 2,5...panter je najskuplji igrac na ovim prostorima, bez ikakve sumnje...
E

Excel Coki

pre 7 meseci

Ima po excelu 😂🤡

Srbin Srbin

pre 7 meseci

свакако бољи од Добрића
l

ldžsđ

pre 7 meseci

Ajde legendo, verujemo u tebe. Bolji si igrac od Dobrica. Na svakoj poziciji smo jaci ove sezone. Idemo po sve!
S

Sima Arauho

pre 7 meseci

Koliko ste vi igraca nakrcali i opet necete uraditi nista u Evropi.
M

Mikula

pre 7 meseci

Partizan ništa ne uradi ni u Evropi ni u domaćim takmičenjima, ove godine će biti tako, vraćate se na vaš standard. Prošle godine vam dosta ABA, ćorava koka ubode po neko zrno.
J

Junker

pre 7 meseci

A sto se ti brines za nas? Ako ne uradimo, nasa stvar.
L

Lines

pre 7 meseci

Da se ne lažemo, svaka cast kobri, ali ovaj je mnogo bolji igrač.
4

4x skuplji

pre 7 meseci

Zato je i placen preko milion po sezoni
@

@4x..

pre 7 meseci

U celoj Evropi nema skupkljeg od pantera placenog 5mil za nove dve godine ugovora u fuzionisanoj igokei koja EL i titulu videla nije preko pune decenije!
3

367

pre 7 meseci

800k godišnje, koliko i Ponitka. Samo duplo bolji.
A

Anđus

pre 7 meseci

Trener ne može ništa da odluči jer nema pojma! Odlučiće čovek sa titulom dr mašinskih nauka.
i

igokeas...

pre 7 meseci

...ne brini dace av svoj klubu igokei jos 50 mil samo da bi ste Studente sa 1 mil budzetom mogli da pobedite sledeci put!