Željko Obradović (© Star Sport)
Željko Obradović (© Star Sport)

Glavobolja za Obradovića nema kraja: Jaramaz ne može da trenira, problemi za Ledeja i Nanelija

Vreme čitanja: 2min | uto. 12.12.23. | 15:56

Crno-beli treniraju pred sa samo devet igrača pred put u Kaunas na novi meč Evrolige

Čini se da ne može da prođe dan za Željka Obradovića, a da se neki novi problem ne pojavi i drastično oteža život svima. Na meču protiv SC Derbija u ABA ligi se povredio Ognjen Jaramaz koji danas neće trenirati, Alen Smailagić je dobio udarac na meču protiv pomenutog protivnika, ali tu nije kraj. Naime, ekipa Partizan Mozzart Beta se okupila na parketu Arene gde treniraju pred put u Kaunas u znatno oslabljenom sastavu.

Trener Obradović je donekle otkrio o čemu se radi.

Izabrane vesti

"Imamo probleme u odnosu na prošlu utakmicu. Ognjen sigurno neće trenirati, Zek Ledej ima probleme, Džejms Naneli takođe. Ne znam da li će nas biti osam ili devet na treningu, pa ćemo tako da se spremimo za novu utakmicu, a videćemo sutra u kakvom su stanju ovi igrači i da li će moći da nam pomognu kada dođe meč", rekao je Obradović.

Duel Evrolige u Litvaniji protiv Žalgirisa igra se u četvrtak od 19 časova.

"Znaju kako da igraju i gde da napadaju. Imaju ogromnu energiju, u tom smislu nas čeka teška utakmica. Imaju fenomenalan ambijent za igranje, uvek ima je hala ispunjena", dodao je Obradović.

Podsetimo da crno-beli tim čitave sezone ima velikih problema sa povredama. Sada je najveći problem u povredi Alekse Avramovića koji je oporavlja od preloma noge, van stroja je Uroš Trifunović, njima se pridružio i Ognjen Jaramaz, dok je blizu povratka Frenk Kaminski, ali i on je pod velikim znakom pitanja za meč protiv Žalgirisa. Sada ostaje da se vidi šta će biti sa Ledejem i Nanelijem.

Partizan je trenutno u velikom naletu. Šest pobeda je nanizano na dva fronta, ali posebno su bile upečatljive pobede protiv Panatinaikosa, Monaka i Olimpije Milano.




tagovi

KK PartizanŽeljko ObradovićZek LedejDžejms NaneliŽalgiris

Obaveštavaj me

Evroliga
KK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara