Komentari na vest

Golden Stejt postao "one-man team": Kari sve mora sam, niko da prebaci ni granicu od 20 poena

stefanmijat1989@gmail.com

pre 6 meseci

@molim.....pa naravno da se zna ko je Alfa,sta je tu sporno?? Nema sta da traze sa ovakvom igrom u play ofu(prosle godine LAL dokazali to)Sta da pogodi Wigins na 8,9 suta??a cuva naj igrace protivnicke ekipe a jos nema lopti u napadu...Ponavljam kad je on ima 15suteva oni su osvojili titulu...Juce iskacu visoko Kariju a on sutira sa 9 metara preko Goberta a Wigins u cosku ...Das mu loptu da odigra 1vs1 vs Edwards(on ga je cuvao) i da resava to i plus optereti malo Edwardsa....Ajde Klay je kanal(on sutira ali cigla)...Problem je sto Saric ima vise suteva od Wiginsa juce....Kazem opet NIJEDNU jacu ekipu ove sezone nisu pobedili-Denver,2x Klivend,Minesota i Suns...Videces uskoro da ce Wigins imati 15 suta i da ce igrati bolje....i da nije Wigins neki amater pa da kazes ,sta njemu da daju loptu...Covek je odlican na oba kraja parketa---Jeste i on u kanalu a ovi ga jos vise kanale jer mu loptu ne daju...Ni rec za Karija(covek je klasa) ali ono ispucavanje sinoc preko igraca dok ostali stoje po coskovima je sramota..a da ,ne gledaj stats vec tekme...Pozdrav
V

Vigins

pre 6 meseci

Je takav od kraja prosle godine i privatnih problema. Nije agresivan. To je do njega. Ima nekih mentalnih problema. Kari je na svom broju uzetih suteva, kao i proslih sezona gore dole, i sa takvim procentima i treba da sutira. Kari nije problem, nije njegova igra drugačija od prethodnih sezona kad su igrali finala i osvajali, osim sto mozda cak sad igra i vise off ball, sta to smeta Viginsu da uzme svojih 15tak suteva. Ali prosto nije to taj Vigins, od pretprošle sezone, mora da bude agresivniji, cak ni u odbrani nije. I naravno da gube od jacih, to je i poenta cele price i teksta. Jedan igrac moze da ti donosi par pobeda, imaju ih 6, ali trebaju drugi da igraju na visem nivou za nesto vise, i protiv ozbiljnijih. A Klej i Vigins posebno.
S

Samo Realno i Lagano

pre 6 meseci

Za 24232. Idi troluj dete negde drugo, ili radi nesto korisno u zivotu. Nemoj da izostajes sa casova.
2

24.232

pre 6 meseci

Odakle ove halucinacije da Kari privatizuje loptu, da igra najvise, da sutira ka god moze, a kad ne moze uvaljuje drugima koske... Zar nije shvaceno da na manje suteva trebas da imas bolji procenat, nego kada sutiras 20 puta tokom meca, a suter si, koji udje u neki ritam... evo objasnjeno je da je ustvari lakse imati bolje procente i dati vise, ako sutiras manje i na svakih pet minuta... ju ju ju. Cekajuci neka nova poredjenja i podatke zarad skretanja sa sustine... minuti+sutevi+silovanje lopte=MINUS i PORAZ.
2

24.232

pre 6 meseci

Kari brat ljubi svoje podanike... ovako ga ni majka ne bi branila i pokusala da ga odbrani o cinjenicama i podacima koji se izvlace iz ovih PORAZA. Kada ponestane argumenata, onda se se spominje Doncic, karijera, Ker, Pol... Kada se spomene Kaminga, a dobije odgovor u vidu Grina i njehovih procenata suta i asistencija za mnogo manje minuta, onda se prica o Polu... a Pol nije oduzeo loptu u rukama, minute i suteve tim ostalima koji ne daju toliko poena kao pre. Kada se kaze da dok sam Kari igra, ekipa igra u MINUSU kada se i gubi, onda ponovo skretanje s teme... Vest je o ovim aktulenim porazima, u ovoj sezoni... ne o periodu kada je igrao i Durent ili koliko je Kari bio nebitan igrac dok nisu mladji igrac Tompson i Grin postali igraci i doprinosili titulama.

stefanmijat1989@gmail.com

pre 6 meseci

Ne mogu da daju kad Saric uzme vise suteva od Wiginsa koji sluzi da juri naj igrace i stoji u cosku...Kad je on imao akcija u napadu oni su osvojili titulu....Igra Gsw se svodi da prave blokove za Karija....Svaka njemu cast ali nijednu ekipu ozbiljnu nisu dobili ove sezone(6 izgubili) jer on sam igra a Wigins sutne juce 7x i to u 4/4 nijednom a u 3/4-2x i naravno da ce omasiti kad trci 10minuta bez šuta....Ne mogu da pogode kad ovaj carini loptu ....Kad budu dali šuteve kome treba i kad rotacija II unita ne bude :CP,Saric,Moody,Kuminga,Payton tada ce izbiljnije igrati i pobedjivati jace ekipe.....i kad Kari da loptu malo i drugima
M

Molim

pre 6 meseci

Curry 19.5 FGA Jokic 19.8 FGA Doncic 21. 3 FGA Embid 21.8 FGA Sta rade ovi drugi onda? Zna se u svakoj ekipi ko je alfa, nece sigurno vigins da bude. I te suteve sto uzima ima 41% i 16%, sta bi bilo da tek vise uzima. Kad pocne da pogadja, onda ce dobiti i vise suteva, a ne da ciglari. Jel vam Kari smuvao devojke, sta je probl3m
2

24.232

pre 6 meseci

Ako moze statistika jos nekih igraca ala Kuminga, tipa Luni i Saric... cisto da se pokaze da je Kari bolji i od njih. Posto Grin za ovoliko minuta na terenu nije za poredjenje... Mora da nije ni za poredjenje asistencije od prosle sezone, bez Pola, Grin 6.8, Kari 6.3... ili sezona pre toga 7 prema 6.3... ili jos jedna pre toga 8.9 naspram 5.8... mora da je zbog Pola isto... ho ho ho. Bas cudno sto neko sa najvise minuta na terenu i sa 20 uzetih suteva po mecu, a suter, ima vise poena i bolji procenat suta 49% u poredjenju sa Tompsonom i 43%. Bas ogromna razlika. Kljucna u tome sto dok Kari igra u MINUSU ekipa gubi. Jel stize Kari na slavu, ljubi braaaaat?
N

Ne ljubi me molim te

pre 6 meseci

80% Grinovih asistencija je uručenje Kariju za 3,i ovaj pogodi. A to sto ima vise asistencija od Karija, moras da gledas utakmice. A posebno dolaskom Pola. Ali ne mozes ti to da shvatis, pitaj Kera da ti objasni, ja ne mogu, kako koristiti najboljeg sutera svih vremena, da li sa loptom ili od lopte. Da igra kao Doncic, i carini loptu 40 minuta, imao bi i on 10 asistencija prosecno, ali ne igra. Uz to, broj asistencija zavisi i od saigrača, a sa takvim procentima kakvim njegovi imaju, tesko vise. Kaminga ima vise uzetih suteva po mecu od Grina, pa mozda cak i Saric sa manjom minutazom sto bi ti rekao. Jadan Gs ako ce od Grinove ofanzive da zavisi. Kari inace za karijeru ima plus minus blizu +6000. Ali ta statistika i nije neki reper, posebno ne na uzorku od 11 utakmica. Aj sad idi gledaj poneku utakmicu, pa se javi.
2

24.232

pre 6 meseci

Grin... 49% FG, 6s, 7a po cemu... bolji ne samo skakac nego i asistent od "plejmejkera" (5s,4a) za samo 25 minuta po mecu. Pozdrav decki.
@

@24232

pre 6 meseci

S ovim si dokazao da si neznalica. 49% na 50 uzetih suteva na 11 utakmica poredis sa bilo cime. Grina kao ofanzivu si uzeo za primer. Pa da gledas neku utakmicu znao bi zasto ima veci broj asistencija. I kad bi znao da je jos i Pol dosao, zasto nema 6,7 asistencija Kari kao ranije. Uzivaj u svom znanju.
@

@24232

pre 6 meseci

Kari 30 poena, fg 49%, za 3 45%, 35 godina, glavni fokus odbrane drugih ekipa Klej 16 poena, 43%, 35% Wigins 10 poena, 41%, 15%! Pol 8 poena, 37%, 16%! Kaminga 12 poena, 39%, 18% Pozdrav momak
2

24.232

pre 6 meseci

Prethodni poraz od Cavsa... Kari 9/24... bas ozbiljan procenat suta?! Vigins i Tompson 11/28. Kari u igri -8. Tompson za 5 minuta manje -7. Protiv Denvera poraz... Kari 6/17, jos jedan fenomenalan procenat suta?! Sa njim na terenu -10... utakmica izgubljena 3 razlike. Bas sve ide na Karijevu vodenicu... tacno se vidi nebo i zemlja u odnosu na ostale, ne masi i vode dok on igra, a ostali se raspadaju... aaaaa.
2

24.232

pre 6 meseci

Kari 11/25, Vigins i Tompson 8/23. Nije neka razlika. I ponovo... Kari ima vise minuta, on je taj koji distribuira loptu. Sa Karijem na terenu -4, sa Tompsonom +4 za 3 minuta manje na terenu... Idemo dalje.
2

24.232

pre 6 meseci

Ako sutira vise nego Tompson i Vigons zajedno, konkretno u ovoj utakmici on 25 suteva, a ova dvojica ZAJEDNO 23... pritom ima i najvise minuta... kako mislite da ne daje najvise i da drugi daju dosta manje? Malo logike nije na odmet. Nije sve koloni poeni.
M

Malo logike

pre 6 meseci

Pa sutira kad ovi ne mogu vola da ubodu. Pogledaj im procente na ovih 11 utakmica. Niti umeju sami sebi da iskreiraju sut, niti ih cuvaju i udvajaju kao Karija sto cuvaju protivnicke ekipe. Da su bolji, korisniji, ne bi morao Kari da sutne toliko puta da bi pokusao da održi ekipu u igri. Samim tim bi i sam bio efikasniji, a ovako mu padnu procenti. Ne treba da daju vise od Karija, treba da budu precizniji i korisniji, da bi dogurali do 20 makar.