Nikola Jokić i Eron Gordon (Screenshot - Youtube.com)
Nikola Jokić i Eron Gordon (Screenshot - Youtube.com)

Gordon veruje da se Jokićeva tajna uspeha krije u Somboru: Jedino je logično da tako dobar momak pobeđuje

Vreme čitanja: 1min | ned. 17.12.23. | 15:35

"On je kao predsednik, gradonačelnik, guverner i senator, kako god to želite da nazovete. On je svoj. Tamo je kao gangster", našalio se saigrač srpskog košarkaša iz Denvera

Nikola Jokić je posle osvajanja NBA titule sa Denver Nagetsima gotovo čitavo leto proveo u rodnom Somboru sa porodicom i prijateljima. Čak ga je i saigrač iz Denvera, Eron Gordon, posetio, pa su zajedno uživali tokom leta u Srbiji.

Iskakali su video snimci tandema Nagetsa sa konjičkih trka u Somboru, a američki košarkaš je gostujući u podkastu "Knuckleheads" izneo svoje utiske o boravku u Srbiji i druženju sa Jokićem.

Izabrane vesti

"Bilo je kul. Momčina ne staje, čoveče", rekao je Gordon.

Bio je oduševljen Jokićevim uticajem na sredinu i ljude oko sebe.

"On je kao predsednik, gradonačelnik, guverner i senator, kako god to želite da nazovete. On je svoj."

Smatra da se Jokićeva tajna uspeha krije u rodnom gradu.

"Sombor je super. Sada sve ima smisla, zašto je tako uspešan. Njegov vrednosti se podudaraju sa pobeđivanjem. Svakog dana je radio na telu. Svakog dana je pazio šta jede, provodio vreme sa porodicom. On je jednostanvno spokojan, miran, ne propusti priliku da se pozdravi sa ljudima. Sjajan je momak od glave do pete i zato je jedino logično da tako dobar momak pobeđuje. Vodi računa o ljudima, o gradu, fokusiran je, a onda dođu red na konjičke trke, pa vozi bicikl po gradu", dodao je Gordon i poentirao u šali:

"On je tamo kao gangster".



tagovi

Nikola JokićEron Gordon

Obaveštavaj me

NBA

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara