(©Reuters)
(©Reuters)

Gotovo: Huančo „pozeleneo“ za 4.500.000 evra za dve godine

Vreme čitanja: 1min | čet. 27.07.23. | 00:15

PAO uradio ogroman posao

Završeno je. Kako tvrde Grci, Huančo Ernangomez je nešto posle ponoći po tamošnjem vremenu poslao gazdi Panatinaikosa Dimitrisu Janakopulosu potpisanu kopiju ugovora.

A, to znači da će španski krilni centar, najbolji igrač poslednjeg Evropskog prvenstva, u naredne dve sezone braniti boje Panatinaikosa. Za to će dobiti 4.500.000 evra ukupno.

Izabrane vesti

Agencija SDNA, koja je prva objavila informaciju da je ugovor potpisan, tvrdi da je Ernangomez bio dugo već prvi pik Zelenih za poziciju četiri i da su u tajnosti, do juče, vodili pregovore sa agentom Igorom Krespom, koji zastupe interese španskog košarkaša.

Vlasnik kluba Janakopulos je morao duboko da zaroni ruku u džep da bi doveo Ernangomeza, koji se vraća posle sedam godina iz NBA lige u evropsku košarku. On je seniorsku karijeru počeo u dresu Estudijantesa, a 2016. je otišao preko „bare“, zaigrao najpre za Denver, pa Minesotu, Boston, San Antonio, Jutu, a poslednji klub u Americi mu je bio Toronto.

Ernangomezov brat Vili je ovog leta potpisao za Barselonu, tako da ćemo gledati porodični okršaj u Evroligi od naredne jeseni. 


tagovi

Huančo ErnangomezKK PanatinaikosEvroliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara