Dimitris Itudis
Dimitris Itudis

Grci u velikim problemima pred Mundobasket, pola tima pod znakom pitanja

Vreme čitanja: 1min | ned. 16.07.23. | 12:56

Trener Dimitris Itudis neće imati lak zadatak

Za razliku od Evrobasketa prošle godine kada su Grci okupili izvanredan sastav na čelu sa Janisom Adetokunbom, sada neće ni blizu biti toliko jaki za predstojeći šampiona Sveta na Filipinima, barem prema navodima medija iz Grčke.

Naime, tim Dimitrisa Itudisa se takmiči u grupi C zajedno sa SAD, Jordanom i Novim Zelandom, a najveći problem predstavlja najbolji igrač tima Janis Adetokunbo. Zvezda Milokija je operisala koleno i pod velikim znakom pitanja je za predstojeći Mundobasket koji počinje krajem avgusta.

Izabrane vesti

I drugi Adetokunbo, Kostas je takođe povređeni i vrlo je verovatno da neće igrati.

Međutim tu se problemi ne završavaju.

Kako navodi Live Sport. Kostas Slukas planira da odmara ovo leto posle teške sezone u Olimpijakosu i šokantnog prelaska u Panatinaikos. Zbog toga se očekuju velike rotacije u sastavu pa bi poziv Tomasa Voklapa bio značajniji od Tajlera Dorsija. Očekuje se da Volkap preuzme ulogu organizatora jer i Nik Kalates planira da odmara ovo leto-

Isti mediji navodi da je i Joanis Papapetru pod znakom pitanja. Doskorašnji igrač Partizan Mozzart Beta je povredio rame zbog čega nije igrao poslednje dve utakmice protiv Crvene zvezde u finalu ABA lige.

Ostaje da se vidi kako će izgledati spisak Dimitrisa Itudisa.


tagovi

Dimitris Itudiskošarkaška reprezentacija Grčke

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara