Komentari na vest

Greg Popović i stara priča o ex-YU reprezentaciji: Slovenci, Hrvati, Srbi, Hercegovina... Zamislite samo taj tim!

G

Gostivar

pre preko 2 godine

Batalite vise tu temu, bukvalno nikoga ne zanima, evo ja imam 31 godinu i tu drzavu ne pamtim i samim tim nemogu da zalim za njom. A ove jos mladje to jos manje zanima. Ovo vam sad govorim bez ikakvih emocija nema tu ni mrznje ni ljubavi prema hrvatima, slovencima itd, znaci totalno neutralno. Ceo zivot slusam tu pricu ej kao kao kolko bi mocni bili... Dal neki Litvanac razmislja kolko bi jaci bili da su jos u sovjetskom savezu? Jedino mi fale crnogorci koji imaju jaku povezanost sa Srbijom kao naprimer Nikola Vucevic i ostali ili u fudbalu Stefan Savic ostali me ne zanimaju ni malo. Jedan Luka Modric mi u fudbalskoj reprezentaciji nedostaje odprilike isto kao i Kilijan Mbape. Cini mi se da je nedeljnik pre 2-3 godine imao anketu da su sve drzave zajedno posle raspada uzela vise medalja za 25 godina nego jugoslavija za 45. U nekim sportovima je mnogo bolje tipa odbojka, vaterpolo u nekima malo losije ali i tu su hrvati osvajaili u rukometu, naprimer, mi u kosarci... Tako da kad se podvuce crta, na reprezentativnom nivou nismo izgubili nista. Lige su vec druga prica.
k

kost

pre preko 2 godine

Dragicevic. Rakocevic. Avodzobi. Gurovic. Lazic. Tim snova. Zmago coah
D

Doživljaj

pre preko 2 godine

Ok možda sam preterao za Bogdana, izvinjavam se, jednostavno me još uvek boli onih 123 poena koje nam je sasuo u facu. Sjajan, zahvalan igrač i može samo da mi bude krivo što nikada nije igrao za Zvezdu i to je to. Sjajan košarkaš i sjajna osoba. Živ mi bio Bogi, ne zameri mi moje frustracije.
M

Milaica shasha

pre preko 2 godine

Hercegovina-Kalifornija
G

Gost 8

pre preko 2 godine

Popović je rekao tim znači 12 igrača ,a ne prvu petorku . Promašili ste temu .
F

Fejkir

pre preko 2 godine

Startna: doncic, bogdanovici, jokic i zubac...zubac ne zato sto je bolji od vucevica neg su vucevic i jokic slicni tip igraca i ne bi funkcionirali zajedno
S

Saklaman

pre preko 2 godine

Dragic, Bogdanocic (hrvat), Doncic, Jokic, Vucevic. Za mene ovo bi u ovom trenutku bila petorka
D

Doživljaj

pre preko 2 godine

Bogdan Bogdanović ne može u rečenicu sa ostalima. Preduvan igrač. Igrao u Partizanu i dobijao Zvezdu u njeno najgore vreme. U Feneru prosek. U nba da ne govorimo. Da recimo Bogdan ima karijeru jednog Dončića, koji je sa 18 god bio glavni igrač Real Madrida, da ne spominjemo ovo što radi u Nba, pričali bi da je Bogdan veći od Džordana.
p

pfc den hag

pre preko 2 godine

hahaha cuj prosek u Feneru, da nije prosek i u reprezentaciji ili je najbolji igrac? Joj Bogdane sta im napravi pa te ovoliko mrze....
D

Doživljaj

pre preko 2 godine

Jeste glavni. Otkad je on glavni u državnoj selekciji sve same zlatne medalje se ređaju.
N

N1204

pre preko 2 godine

Dončic,oba Bogdanovića,Vućević i Jokić petorka bez mane.
t

tegi fegi

pre preko 2 godine

bogdan pre dradića???Ahahaaaaa