Đinobili i Popović (AFP)
Đinobili i Popović (AFP)

Greg Popović na njemu svojstven način objasnio razlog Manua Đinobilija za povratak u San Antonio

Vreme čitanja: 1min | sre. 29.09.21. | 11:56

"Došao je jer mu je žena tražila da izađe iz kuće. Radiće ovde šta god poželi"

Legenda Sparsa i svetske košarke Emanuel Đinobili, posle tri godine se vratio u Sparse. Naravno ne kao košarkaš, jer je neverovatnu igračku karijeru okončao 2018, već je dobio funkciju specijalnog savetnika za košarkaške operacije.

Izabrane vesti

"Manu se vratio jer je njegoga žena tražila da izađe iz kuće", kao uvek imao je legendarni trener Sparsa Greg Popović duhovit odgovor.

Zatim se "uozbiljio" i pojasnio koja će biti uloga slavnog Argentinca u klubu.

"Radiće šta god želi. On će pomoći (generalnom direktoru) Brajanu (Rajtu) u upravljanju. On će mi pomoći u treniranju, igračima u razvoju. Verovatno će skautirati neke igrače. Mislim da će verovatno smisliti dvonedeljno putovanje u Italiju kako bi gledao strane igrače. Poći ću s njim. Ali ozbiljan sam, uradiće sve te stvari i videće gde mu je komforno. Sjajno je imati ga u franšizi iz raznih razloga, ali uglavnom zato što ga volimo. On je Manu Đinobili, pa ko ne bi hteo da ga ima uz sebe?", dodao je Popović koji će sa Manuom nastaviti saradnjuu na drugom nivou posle 16 godina igračke karijere Đinobilija tokom kojih su Sparsi osvojili četiri šampionska prstena.



tagovi

Greg PopovićManu ĐinobiliSan Antonio Spars

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara