Greg Popovič i Žarko Paspalj (©Star sport)
Greg Popovič i Žarko Paspalj (©Star sport)

Greg Popović sa Žarkom Paspaljem u Areni gledao Micićev šou

Vreme čitanja: 1min | čet. 19.05.22. | 21:23

Legendarni trener specijalni gost F4 Evrolige

Beograd je košarkaška prestonica ove nedelje, najbolji evropski timovi okupili su se u Areni, ali i brojni velikani ovoga sporta kako bi uživali u istinskom spektaklu. Čak i oni koji stanuju „preko bare“.

Prvoj polufinalnoj utakmici Evrolige, koju je Vasilije Micić rešio trojkom uz zvuk sirene i tako doneo pobedu Efesu nad Olimpijakosom, prisustvovao je i legendarni trener Greg Popović. Američki stručnjak srpskog porekla je u društvu Žarka Paspalja gledao tursko-grčki obračun.

Izabrane vesti

Efes je trojkom Micića, najboljeg strelca Evrolige, a večeras i meč-vinera, srušio Olimpijakos u dramatičnoj završnici i poslao ga u borbu za treće mesto. Preživeo je šampion Evrope grotlo Arene, koju su navijači Olimpijakosa obojili u crveno-belo. Imao je šta i da vidi u Areni Greg Popović, ali i da oseti atmosferu u Evropi.

U moru velikih imena koja su se sjatila u Beograd, zasigurno je Greg Popović najveće. Nedavno je Kevin Durent uživao u atmosferi kreiranoj u dvorani Mira i prijateljstva, u Pireju, a sada je i Popović, specijalni gost Fajnal fora Evrolige, video kakvu podršku ima grčki klub. Ali, i da Efes i dalje igra najbolji i najatraktivniju košarku na Starom kontinentu.


tagovi

Greg PopovićŽarko PaspaljEvroligaF4 EvroligaFajnal for EvroligeFajnal for Beograd 2022

Obaveštavaj me

Evroliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara