Dejan Radonjić (© Star Sport)
Dejan Radonjić (© Star Sport)

Grigonis udario na Radonjića: Nismo imali trenera

Vreme čitanja: 2min | sub. 01.04.23. | 22:13

Litvanac je pričao bez dlake na jeziku

Nadali su se u Panatinaikosu da bi ova sezona mogla da bude daleko bolja od prethodnih. Doveden je Dejan Radonjić na klupu, stigli su i novi igrači, ali vrlo brzo je postalo jasno da je Panatinaikos u velikom problemu. Prvi je "stradao" nekadašnji trener Zvezde koji je osvojio sve što se moglo osvojiti na klupi kluba sa Malog Kalemegdana pre nego što je prešao u Grčko, ali reputacija šampionskog trenera mu nije mnogo pomogla u Atini, štaviše sve više možemo da čujemo kritike na račun Radonjića, a poslednji u nizu je Marijuš Grigonis koji je pričao bez dlake na jeziku o treneru Radonjiću.

Naime, on je u izjavi posle poraza Panatinaikosa od Olimpijakosa u Evroligi istakao da tim sada ide u pravom smeru i da napreduju u odnosu na loš početak sezone.

Izabrane vesti

"Neće se svimа svideti ovo što ću reći, ali promena trenera je definitivno sve promenila. U početku, nismo imali trenera tako da je bilo teško za nas da funkcionišemo kao tim", rekao je Grigonis i dodao da još nisu na pravom nivou: "Čak i tako, naravno, uz kakvo god poboljšanje da postoji sada, to i dalje nije dovoljno. Gubimo utakmice. Potreban nam je korak više i nadam se da će doći trenutak kada ćemo uhvatiti Olimpijakos. Postoje neki pozitivni znaci iz onoga što vidite, ali je pred nama još dug put. Moramo da se trudimo i da treniramo više." 

Panatinaikos u nacionalnom šampionatu zaostaje za velikim rivalom, dok su u Evroligi ostali bez prilike za plasman među osam najboljih.


tagovi

Dejan RadonjićKK Panatinaikos

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara