Komentari na vest

Gurović ulazi u upravu Zvezde i tvrdi: Nuđeni su Hauard i Moneke, Ivanović ih nije hteo

D

Dre

pre 3 meseca

Jos jedan napredni !
R

Realan 2

pre 3 meseca

Treba ga pitati jel dusko birao tea i bjelicu... da cujemo odgovor...
B

Bari

pre 3 meseca

Zvezdaš sam (mada to nema veze) ali mnogo si loš čovek, a dobar košarkaš si bio.
m

miile

pre 3 meseca

pa što ne reče ranije Milane? Pa sever bi sakupio kintu
S

SALE 80

pre 3 meseca

Uvek sam se pitao sto nasim ljudima , SPORTISTIMA koji su imali dobre karijere, koji su dug vremenski period ziveli ili radili tamo, potrebno da se vracaju ovde ??? Ovde moze da se vrati i da zivi samo o...š. i mi koji smo rođeni ovde pa nemamo izbora ali oni,,, A više bih mogao da nabrojim imena koji su ostali i žive tamo, od pokojnog Siniše Mihajlovića koji je tamo i sahranjen, Italija, Vlada Jugović -Austrija, Radinović koji je u Švedskoj, Nikola Lončar - Španija mnogo naših sportskih radnika , čija imena ne bi ni poznali, recimo Milenko Bjelić, koji su videli da ovo nije zemlja nego mapet šou... Da ovde ozbiljan SPORTSKI PROFI rad ne prolazi,,, Nego samo kombinacije,,, Između Milana i Zorana ima razlike, između Ostoje i Nebojše ima razilke ?
S

Slaba odbrana

pre 3 meseca

SALE 80-Natera ih muka,jer sve što zarade tamo propiju i daju na lake žene,ne ulažu u ništa jer tamo negde ipak postoje kakvi takvi zakoni.Ovde dodju grade,zidaju bez potrebnih dozvola ali moraju plaćati reket tamo nekome hteo on to ili ne.Pritom ovde rade kumovske veze,a evo ti ga Gurović primer kako čovek za šaku para može da se proda a ko ne bi.Na primer evo ti milion,tebi 500,500 vraćaš ispod stola,svi srećni i zadovoljni...
1

1100

pre 3 meseca

Jako sujetna osoba...ego kao planina...kao igrac sasvim dobar...savrseno se uklapa u trenutni menadžment KK...covek ima populisticku pricu koja prija usima navijaca...a vidi se i odsustvo norme i granice...pljujes bivseg trenera ma kakav god da je..sa kojim i nisi u tako dobrim odnosima...i tako pokusavas sve da svalis na njega..dok o novom poslodavcu ni rec...jer ipak je on odradio savrsen posao ove sezone...strasno sta sve prolazi u ovoj zemlji Srbiji..i sta je narod sve spreman da proguta da bi se slagao.
S

Slaba odbrana

pre 3 meseca

Gurović je na Detelinari trajao nekoliko sati.Elem mozarsport je u sklopu svoje akcije uredio i napravio košarkaški teren na Detelinari koji je otvorio Gurović lično.Na tom terenu je on kao mali šutirao na tim koševima.Elem prošlo je tek jedva desetak sati od kad teren otvoren odlučio sam da vidim kako to izgleda i imao sam šta da vidim,pored terena stojao je grafit sa likom Milana Gurovića,čini mi se da je pisalo uvek sam se bojao da će neko više trenirati više od mene,tako nešto je pisalo.Glava tog grafita je bila prekrečena u crno uz poruku nisi dobrodošao.
L

Ludilo mozga

pre 3 meseca

Kad ovako lažete i spinujete u sopstvenom dvorištu, pitam se dal treba da vam veruju i 1% kad govorite o Partizanu. Koja ste vi medijska spin mašinerija, to nema nigde
a

aaaauuuu breee

pre 3 meseca

Nasilnik koji je tukao ženu i dobio samo nanogicu ulazi u upravu, neka svako ovo zna

gemathegreat

pre 3 meseca

Ja imam neki utisak da je on to pravosnažno odužio. Prema tome oladi.
a

aaaauuuu breee

pre 3 meseca

Nasilnik koji je tukao ženu i dobio samo nanogicu ulazi u upravu, neka svako ovo zna
O

Ognjeeeen

pre 3 meseca

Eno Moneke rekao sta je imao u vezi ovoga.Tj pojma nema za ovako nesto.Gurovic los covek bio i ostao
M

Maestro

pre 3 meseca

Dzaba nama novac ako ga ne znamo pametno uloziti,das dva miliona Sabazu za tih dva miliona si mogao dovesti recimo Kinana Evansa i Prepelica ili Ferela,a novac koji je dat za Simonovica i Tobija mogao je biti iskoriscen za dolazak recimo Josha Neba ili Brendona Dejvisa,a parama od Davidovca i Jaga mogao je biti dovedena neko na cetvorci,recimo Odzeleje.Al nemamo u klubu trenutno nekog ko ima njuh za dovodjenje igraca.
Z

Zvezdaš 73

pre 3 meseca

Potpuno mi je nebitno to da li je Hauard ili neki drugi igrač nudjen. Sve ukazuje da ako hoces rezultat u Evroligi imaš samo dva scenarija. Ili da nekoliko sezona postojano i strpljivo slažeš kockice i igrače u sistem, kao što je Real, Olimpijakos, pa i Monako ili da imaš budžet kao Panatenaikos i slupaš pare kupujući po maksimi ako ne znaš šta je dobro , kupi skupo. Ta druga varijanta je mnogo rizičnija. Mišljenja sam da je Sferopulos dobro rešenje na duge staze. Strpljiv, gospodin, ima dobar odnos sa igračima. Prošlost je pokazala da je svuda ostajao dugo. Treba mu dati šansu da uradi doselekciju ove ekipe , Zvezda ima kvalitet ako sačuva kostur igrača, a pridoda kvalitetna pojačanja.Ogromna stvar bi bila ako bi Teo mogao još godinu dana na ovom nivou, ako bi Topić ostao da uči i raste uz njega. Jago mi ne bi bio sporan a i ima ugovor. Hanga, Gidraitis, Bolomboj, Lazić je čini mi se dobio svoje zadatke i prija mu to, Neda isto tako. Ako bi napali Kalinu da se vrati i još Gudura, koji znaju Zvezdu, eto kostura uz par vrhunskih pojačanja, Zvezda bi bila kao zemlja jaka....
p

podesen

pre 3 meseca

Hauard bio pod ugovor sanse nema da je nudjen.Laz neopevana Gurovica.
O

Ovakvi ljudi

pre 3 meseca

Pocinje da mi se gadi sve u vezi Partizana i Zvezde i generalno kad se spomene kosarka. Dosta mi vas je svih, vama je super a mi navijaci? Zivce nam pokidate sa vasim prepucavanjem, sa igracima koji su beskorisni kao sto Jaramaz Andjusic Smit a sad druge strane Davidovac, Gilespi i Smart. Vamo je bitno samo da se mi koljemo, a to sto su navijaci pogubili zivce gledajuci vas kako se sa nama spr*ate to vas nije briga. Trebalo bi opaliti bojkot na utakmicama i Zvezde i Partizana, pa bi se ceskali kad ne bi dobili ni 2000 za jednu kartu onda bi poceli da cenite zivce navijaca i njihovo stpljenje.

nikosnikos942@gmail.com

pre 3 meseca

Luka i Kuzma su u podkastu lepo rekli da bez obzira na ponuđen novac neki igraci ne žele da dođu u CZ i Partizan.
N

NisamGost

pre 3 meseca

Vladimir "Osvajac kupa se pamti,a ne onaj ko je otisao na F4 El" Kuzmanovic.
h

halo

pre 3 meseca

Dobro, ovo je već po običaju, Ivanović je sve kriv, Obradović je sve bio kriv, Alimpijević je sve bio kriv, Tomić je sve bio kriv, samo jedna osoba nikada nije kriva.
X

Xezlgzwx

pre 3 meseca

Samo se nadam da svi ti treneri a i neki bivsi igraci nece zameriti Zvezdi kao klubu i navijacima, nego da znaju ko sklanja krivicu sa sebe i baca je na sve druge, pa da ce se, kad on ode, mozda nekad i pristati vratiti u Zvezdu.
a

asdfg

pre 3 meseca

A Simonovica, Davidovca i Bjelicu je Ivanovic hteo... Nemoj molim te Gurovicu, srozavas se jos vise.
s

spiritus movens

pre 3 meseca

Evo ga... novi Covicev kerber...
Z

Zvezdaaaa

pre 3 meseca

Znamo da ne voliš Ivanovića i nemoj preterivati ko nebi poželeo Monekea i Markusa u ekipi.
R

Realno samo

pre 3 meseca

Kako su Partizan i zvezda od potrncijalno najuspesnije sezone u EL dosli na ovaj nivo da cak i navijacu gube strpljenje i da se gubi podrska? Nikada vise para, nikada jace organizacije i nikada losija sezona i atmosfera generalno.
г

гост 1312

pre 3 meseca

Гуровивић органски не подноси Ивановића и то је разумљиво, али свалити кривицу на Душка крајње је неукусно. Па није он довео циркузанта Гилеспија и овог Смарта из шњ лиге. Са Лазаревићем, Лазићем, Давидоовцем, без плеја, крштеног центра, а бога ми ни крилног центра овог Мелоуна из Денвера да доведемо не би ништа урадио. Питање је чију сујету је овај ростер задовољио, ако је то у опште непознато…
R

Retro

pre 3 meseca

Ma da..sve je Ivanovic kriv,sve on.. ja cuo da je odbio i jokica i gordona,sad kad su bili u srbiji hteli da ostanu. Tako i bahar reko sve hoce lose a ove mlade sto prodadose nije on ih gura nego mrkela .. cirkus
B

Buljko

pre 3 meseca

On napada upravu zvezde a u nju ulazi, na ruci mu Draža a podržava politiku vlasti koja veze sa tim nema, priča na mitinzima vladajuće stranke o važnosti porodici a bije ženu.. Brate Gurke, saberi se malo, gubiš i ovo malo dostojanstva što ti je ostalo

Gradinaboys

pre 3 meseca

Pa možda je Gurović i u pravu. Da nam je prošlog ljeta neko rekao da biramo Hauard ili Nejpir svi bi digli ruku za Šabaza. Ista je priča i za Monekea koji je bio skroz na margini u bivšem klubu i niko nije mogao očekivati ovakvu njegovu sezonu u Baskoniji. Jedino me nervira što kao po nekom nalogu napadaju Duška koji je dobar trener i pravi profesionalac i nikad nije rekao ni jednu lošu riječ za period proveden u Zvezdi.
Z

ZV

pre 3 meseca

Sram te bilo Gurovicu,prvo zbog ovog sto si rekao, drugo zbog razloga koji te tera da ovo pricas, i trece jer mislis da smo veverice pa ne provaljujemo prva dva. Fuj!
S

Sima Arauho

pre 3 meseca

Dvajt Hauard?!
M

Michelangelo

pre 3 meseca

I sad ta dva igraca igraju u Baskoniji i Ivanovic im je trener, bas cudno...hmmm?

gemathegreat

pre 3 meseca

Pa uzeo je selektovan tim i sa njima radi. To ne znači i da su mu po ukusu. E sad i oni pride vraćaju dobrim partijama.
g

goat

pre 3 meseca

Ne lazi ! Hauard je od pocetka prosle godine u Baskoniji. Mozda je nudjen Jovanovicu ,a ne Ivanovicu. Ovo leto nije sigurno,pustili su Tompsona i nema sanse da bi ga dali bez ozbiljnih para. LAZETE I SPINUJETE! A jel mozda on hteo i Gilesija i Smarta? i to mu natovarite...SRAM VAS BILO
T

Tomislav V

pre 3 meseca

Gurović je dao dobar zaključak, ako Gilespi nije odgovarao Pablu Lasu u Minhenu što bi odgovarao Zvezdi, nema nikakve logike. Isto, ako Smit nije odgovorao Luki Bjankiju u Bolonji, što bi odgovarao Partizanu, ako Jaramaz nije odgovarao Lasu isto što bi Partizanu ali eto promašaji ko kuća. Poneki put se čovek zapita zašto je doveden neki igrač, koji je razlog i ko ga je skautirao. U Partizanu takvih promašaja koliko hoćeš ovog leta. Savić upropastio roster do bola. Gurović će biti osveženje u upravi Zvezde. Navijam za Partizan ali čovek priča logičnu sportsku priču i korektan je. Svaka čast Milane.
M

Moneke

pre 3 meseca

Ako Lesor nije odgovarao Obradovicu u monsku,zasto bi partizanu? Ako Egzum nije odgovsrao Jasekiviciusu u Barseloni zasto bi Partizanu? Ako Moneke nije odgovarao Obradovicu u Monaku zasto bi Baskoniji?
G

Gosti

pre 3 meseca

Ma jeste on u pravu,cak si i ti u pravu,ali jedno veliko ALI,sad da i ti udjes u upravu kluba partizana,da li mislis da bi imao pravo glasa koga da dovedes ili bi se i ti uklopio u kolotecinu dogadjanja i klimao glavom,jer dobijas lepe pare a nista ne radis? Kao kod nas u Zvezdi sto ima raznih mrkela,dozeta i q-palac znalaca? Jeste,ne trebaju ti igraci u evropi,ali imamo li mi toliko para da dovodimo extra igrace? Da li je Teo extra igrac u 35 god? Ili Panter? Pa nisu,ali nekoga moramo uzeti. Laso moze da se siri koliko hoce,ovi iz Bolonje isto a cime mi da se sirimo? Drzavnim novcem? Pa kako god ja priznajem da nismo odrzivi za EL ni jedni ni drugi jer smo na drzavnim jaslama i zato nikad necemo dobiti dobre igrace ni A licencu! Njima treba tim koji se samoodrziv!
Đ

Đukin fan

pre 3 meseca

Ubedljivo najgora pojačanja u proteklih 10 godina je Zvezda dovela letos,roster katastrofa s dodatkom ozbiljnog javasluka i loših priprema!!Stavise i ovi rezultati su čak i odlični ako se sve uzme u obzir od juna do sada!!!Potom očigledno bez para dovode novog trenera koji očigledno nema nivo za ambicije kluba i navijača a pride u “doselekciji”prave cirkus sa Smartom i Gilespijem!!!Obzirom da je Šaban otišao sačuvali su skoro 2 miliona € pa zbirno bacili još oko 22 miliona € na sve ove ludorije i trenutno prvo mesto u ABA i 13 to u EL su još i ucinak za respekt uz ogradu da su iste rezultate imali sa duplo manjim budzetom godinama pre!!!Gurovic se “gura”u naprednjačku upravu i ekipu da klepi neku kintu ali ocena da su Gilespi i Smart duplo golo stoji i to svi vidimo!!!Ostalo nije aktuelno i spada u tužnu skoriju prošlost .
P

Pst

pre 3 meseca

A sto se ti strucnjak nisi gurnuo u upravu. Covek ima ime i dokazani je navijac kluba. Mnogo dao klubu i hoce da doprinosi i sada. Eno Trifunovic i Tarlac gurnuli naslednike u klub ljubavi. Verovatno pogodjeni time sto im klub nije prcija. Onom prvom je sve dao. Pored Gurovica u vrhu kluba treba kako kazes gurnuti Rakoca jer su i on i otac mnogo dali Zvezdi. I njima mozda nesto nije po volji ali nikad nisu bili protiv kluba jer tu pripadaju.
i

igor978

pre 3 meseca

Jaramaz, Smith, Kaminski, Ponitka…mrtva trka sa dovođenjem promašaja…
K

Kup

pre 3 meseca

Zato i ulaziš u upravu...blatiš bivšeg trenera po nagovoru gazde, da njega operes a sebi da kupiš mesto... Treba da valjas negde klince sa svoje akademije... Samo vas pare zanimaju...
T

TAKOO JEEE

pre 3 meseca

Vise puta je ovaj Gurovic spominjao Duska , odnosno javno ga proziva...Zbog lenstina kao sto je on oterali su Duska trenercinu za ovog grka...Sad dolazi Gurovic i mlati teme da je Dusko kriv...Jednostavno ga ne voli i to je to, sve u svemu mi smo vec u kanalu kada je EL u pitanju i svake godine selekcija ekipe, tako da i sa tobom nece biti nista bolje.
j

jasno je

pre 3 meseca

da laze i spinuje.. kao da je Duska neko pitao..Zna se ko dovodi igrace u zvezdi.. Taj nece ni Gurovica nista pitati...Zeli gazda da kupi jos vremena...
0

0 bodova u startu

pre 3 meseca

Ovaj sad ulazi u upravu a priča o navodnim stvarima, igračima i treneru od prije 6 mjeseci. Ko je ovdje lud?
S

Selekcija tima

pre 3 meseca

Razlog losih igara Zvezde je odlazak Kalinica,Petruseva, Dobrica, nedolazak Stefana Jovica, pljuvanje po Davidovcu,Nedovicu, kako god da igraju domaci su i zasluzuju podrsku. Kad budu domaci igraci kostur, bice i rezultata, a ako Zvezda nije u stanju zadrzati jednog solidnog EL igraca Dobrica ne moze se na F4.
l

lova je lova

pre 3 meseca

onda im ti budi podrska...

Sakur

pre 3 meseca

Eno mucenici otisli na monekeov kanal i mole ga da potpise za njih ahahahaha
H

Hannibal

pre 3 meseca

Ne ulazeći u to ko je kriv, a čisto sumnjam da je sva odgovornost na Ivanoviću iako je sad najlakše sve svaliti na njega, očigledno je da Zvezdin tim nije dobro selektiran. Prvi kiks je nastao sa nedovoljno dobrim skautiranjem Nejpira, predviđenog da bude lider ove ekipe. Takođe, produženja ugovora sa Lazarevićem i Lazićem nisu donela ama baš ništa, kao ni dovođenje od košarke operisanih Davidovca i Tobija. Da ne bude baš sve tako crno, pobrinuli su se otkrovenje sezone Bolomboj, i pored poodmaklih godina izuzetni Teodosić i sve bolji Jago. Meni je recimo čudno što Raduljica ima fantastičnu sezonu u Grčkoj, a prošle godine se po terenu vukao kao invalid. I šta se uopšte mislilo postići sa Gilespijem? Ako je ideja bila da se dovede izraziti defanzivac, bezopasan po protivnički koš, onda takav igrač mora da ima kakve-takve minute ne bi li se ojačala igra u reketu. Ovako, za 5-6 minuta po utakmici, Gilespi uspe da sakupi par faulova i skokova i tu se priča završava. A to je mogao da igra i neko iz juniorskog sastava...
K

Koji Raduljica

pre 3 meseca

Ja prosle godine nisam ni video Raduljicu na parketu da se vuce, uvek je sedeo na tribinama zajedno sa Kuzmicem.
X

Xezlgzwx

pre 3 meseca

Svaka cast gurovicu ali nama trebaju Stojakovic i Rakocevic u klubu, kao dva najbolja predstavnika zvezdastva. A svaki dugi bivsi igrac, koji nije popljuvao nas klub, je takodje dobrodosao, i u upravu i na tribine i u medije, pa tako i Gurovic.
С

Стојаковић

pre 3 meseca

једном прошао поред звезде
M

Milos92Vs

pre 3 meseca

Nije Pedja lud da dolazi vamo i da kalja ugled, jeste Zvezdas ali sto bi se vracao da ga posle tkzv navijaci pljuji i da rsdi u losoj klimi.
b

bas glupa

pre 3 meseca

Kao prvo nudjeni su svima,ne samo i konkretno Zvezdi. U sustini, vecina igraca se i nudi svakom timu, ili timovima za koje se misli da ce bolje platiti od onog u kojem su. Ovo je hiljaditi naslov u poslednjih dva meseca gde su svi i svako nudjeni Zvezdi. Dovedeni su Sabaz i Tobi, obojica su igraci sa vecom tezinom od ove dvojice pomenutih. sad neko kad cita sa ove pozicije ovakvu zjavu, ispalo bi da je Dusko radio protiv Zvezde, a uopste nije ta prica. Da je doveo njih, rekli bi nudjen je Sabaz i Tobi, a on uzeo ove. Glupa prica
n

nešto onakon

pre 3 meseca

Svaka čast za komentar... Iz ove perspektive su svi pametni... Evo recimo tog Hauarda svi gledaju iz utakmice sa Zvezdom, a npr direktan je krivac za recimo naredna dva poraza Baskonije... Čovek koji može da okrene utakmicu i ovako i onako.... Da je neko ponudio letos paket Hauard-Moneke ili Šabaz--Tobi, kladim se da bi većina odlučila za drugu dvojicu, danas je drugačije sigurno.... Drugo, nismo čuli priču Ivanovića, sigurno bi i on imao šta za dodati, nije baš korektno sad krivicu prebacivati samo na njega, a kroz izjavu Gurovića čini mi se da uprava baš to radi...
R

Realno87

pre 3 meseca

U te priče ne veruje niko normalan i pametan ko koristi svoj mozak. Od svih potencijalnih pojačanja (Moneke, Hauard, Nlitikina, Birc, Loyd, Beron, Fontekio, Higins, Sengelija, Sved, Bacon, Jaitea) mi smo spali na Davidovca, Simonovića, Tobija, Yaga, Smarta, Gilespija… to su priče identične onim o pregovorima covica sa Lasom gde he čovek odmah demantovao da uopšte poznaje našeg predsednika i bilo kakve pregovore. Tako da ne trujte ljude dezinformacijama. Oterali smo trenera koji je vredeo u svakom pogledu kao uostalom i Sasa Djordjevic sto dokazuju u pravim i ozbiljnim klubovima. Sa zalizani m grkom zmo sjasili s konja na magarca.
p

pitam se

pre 3 meseca

kome se ulizuje. Za Monekea se nisu bas otimali timovi, svaka chast Baskoniji sto su prepoznali kvalitet jer u Monaku nije imao takvu ulogu ni priblizno i nije mu dato poverenje. Sto se isto moze reci za Bolomboja kod nas. A zamislite sad Monekea u ovakvoj formi u ☆ i to na poziciji koja nam skripi od pocetka sezone lele !!! E sad sto se tice Howarda malo mi je teze da poverujem da je ostao u Baskoniji zato sto ga mi nismo hteli! Inace ljudi kao sto Gurovic i Rakocevic su potrebni klubu! Ali iskreno slusajuci komentarisenje pred sam pocetak zvezdinog meca od strane Gurovica nisam mogao da verujem koliko covek nije u toku. Prica sa komentatorom i ne zna da je Nerovic npr povredjen a on ne igra vec 3 meca u tom trenutku i tako jos neke stvari a dolazi da gleda i koliko sam snimio stalno je na telefonu . Igor sa druge strane prati pomno i profesionalno i na parketu i van!
M

MONEKE

pre 3 meseca

Je hteo u Partizan pre 2 sezone, zbod prijatelstva sa Egzumom.Bio neki intervju, kad ga novinrka pitala,Ali " G-da" iz Partizana ostali gluvi, a valjda I slepi.
Z

Zvezdas.

pre 3 meseca

Kako ne shvatate da je ovo sa Gurovicem jos jedno bacanje prasine u oci, Lik koji se uvlaci Vujosevicu i partizanu zaista je sramota od coveka i privatno
D

Don Vito Corleone'

pre 3 meseca

Čovek je upravu 100 posto. Napadaš top 8 a nećeš da dovedeš igrače kao što su Hauard i Moneke, a ponudjeni su ti. Pa posle dovodiš Gilespija cirkusanta koji je u Bajernu bio treća opcija, i Smarta koji za razliku od Gilespija ima neko znanje ali je dečko koledž igrač i prvi put je napustio Ameriku. Dva skroz nepotrebna igrača. Plus vraćaš Davidovca koji ne može da se sastavi, imaš neupotrebljive Ilića, Lazarevića, Tobija, itd itd. Pa kao u takvom stanju da se napada top 8. Zvezdin najveći problem je iz sezonu u sezonu loša selekcija igrača, i posle turbulencije tokom cele sezone. Gurović Milan jedan je Gurović Milan...
r

rs 1989

pre 3 meseca

Koje tebra znanje ima Smart nemoj zezati.Ja smesnijeg igraca video nisam..
P

P. S

pre 3 meseca

Zvezdas sam, ali stvarno mi nije jasno sta pricas? Moje misljenje da su oba igraca vrhunska i da im je cena vrhunska, zato nesto sumnjam bas u to! Neznam, ali nesto mi cudno, jer ko ne bi zeleo ta dva igraca u timu! Mislim da je to sarena laza!
R

Realno87

pre 3 meseca

To je narucena priča, normalno Covke mu dao posao u Zvezdi ovaj zauzvrat da prebaci odgovornost na trenera koji više neće nikakav kontakt sa Zvezdom jer je uzigran i prevaren. Covke po ko zna koji put ostaje nedužan u celoj priči, fazonu nije do mene. Tako da nama neće biti bolje dok se uprava ne sredi i pravi ljudi ne zauzmu pozicije poput Maljkovića… koji imaju sportski ugled i znaju da naprave osnovu. Ili recimo Pesic da se vrati podle trenerske karijere da pistavi osnove funkcionisanja kako su inače radili on, ivković, maljković. Ovo ovako je samo pražnjenje kase u tudje džepove. Samo da mi neko kaže po čemu davidovac ili Simonović vrede 700 hilj sezonski? I da me neko ubedi da tu nije bilo preraspodele novca. Ili da ndko objasni po kakvim kumovskim vezama je Raduljica došao u Zvezdu? Inače Vasiljevic mu je kum tako je i došao. Za masan ugovor. Koje kum Lazicu? Koliku platu Laxic ima itd itd. Srpski prosečni igrači služe za skidanje kajmaka klasično iz budžeta kluba. Zato ostaju koliko god liši bili.
k

kk.Split

pre 3 meseca

Ali pazi javljaju se ovde navijaci malog kluba za koji je Cica igrao samo jednu sezonu i posle toga je priznao da mu je to bila najveca greska u zivotu,toliko su i dalje ostrasceni prema Gurovicu zbog toga da se u opste ne stide i nemaju ni trunke obraza sto su mu pre skoro 20-ak godina dolazili na kucni prag i pisali pretnje da ce mu likvidirati celu porodicu,zamisli koliko bolestan moras da budes da bi tako nesto uradio jednom reprezentativcu Srbije,ali za navijace kluba iz laktasa to je sasvim 'normalno' jer oni za bolje i ne znaju,e upravo zato ih zbog svih tih zlocina i nedela prema Gurovicu i njegovoj porodici kasnije stigla Karma pa jedne jedine titule i EL videli nisu zadnjih 12-13 godina nakon dolaska doktora za kosarku Nebojse na celo C.Zvezde,onaj odozgo vidi sve pa vrati sa kamatom za sve sto su Cici cinili u proslosti i dan danas jos ispastaju,pravda je spora al dostizna!
G

Gost9

pre 3 meseca

Hauard vec drugu sezonu igra vrhunski,kad je nudjen?Laz.
N

Naravno

pre 3 meseca

da laže. Kakav Hauard,Moneke još ih kao Duško odbio. Gurović ne voli Duška i to je to.
Х

Х Х

pre 3 meseca

Поред Гуровића, волео бих да у управу Звезде дође и Игор Ракочевић.
1

1980

pre 3 meseca

Ajde ne kradi mi ideje 😀
@

@1980

pre 3 meseca

Искрено нисам видео коментар за Ракочевића до сад. Ракоча обожавам ем одличан играч, ем велики Звездаш, ем је из мог краја!
m

matoriekspert

pre 3 meseca

Što bi narod rekao sa konca i konopca!
g

gonpi

pre 3 meseca

A sta znaci ova izjava? Sta se poatiglo ovim naslovom? Gnev prema bivsem treneru, sta? Nikad se necemo promeniti, uvek cemo gledati u proslost umesto gledati napred. To smo mi Srbi! Dosji kralju sa planom i programom, kazi nesto pametno, motivaciono...a ne Moneke Kokeke nisu jesu ovo ono. Sportski pozdrav!
N

NESTVARNO

pre 3 meseca

Ja odgovorno tvrdim da je Ivanović bio promašaj.Gdje god je on selektirao tim od početka sezone vrlo brzo je dobio otkaz.Ali bukvalno u svakom timu što je nevjerojatno.
O

Ojsa

pre 3 meseca

Vidim mnogima se ne svidja sto cica ulazi u upravu,e pa vreme je da pravi zvezdasi koji vole klub udju u upravu,a pored njega ulazi i Igor Rakocevic i tu nece biti kraj,bice tu jos imena i pravih zvezdasa!
P

Puna Podrska

pre 3 meseca

PUNA PODRSKA ZA CICU PRAVOG DELIJU,ZA DOZETA JE IZMISLIO KOSARKU,DOBRODOSAO KUCI LEGENDO!👍
D

DrvoMama

pre 3 meseca

Mirno da stojis dok se spominje ime Dusko Ivanovic nasilnice jedan Gde je nanogica
A

Ah..pa učlanio

pre 3 meseca

se gde treba kao i čika džajka. Sigurna kuća.
S

Sta bi u derbiju?

pre 3 meseca

@mama Jel to onaj sto ga dr.Nebojsa poslao u prevremenu penziju u Rumunsku transilvaniju da tamo trenira klub grofa drakule!
Ч

Човићу одлази

pre 3 meseca

Не дај Боже да је управа ккцз нешто крива. Надам се да нико од навијача Звезде неће да поверује у ова њихова "прања" и добро старо блаћење смењеног тренера. Очекујем после још једног пораза, да се хауарду, монекеу и џабари паркеру, придружи и леброн кога је Дозет могао да доведе али знате Душку се није свидела његова фризура...
O

Odlazi Zeljko

pre 3 meseca

...jedini si trener koji sa najvecim budzetom ikada pogubi oba derbija u samo 6 dana,pa zatim Monako,pa Virtus,pa sad jos i mali Split...cak PET poraza za redom za nepunih 13 dana!
m

msm

pre 3 meseca

Ovo onaj sto tukao suprugu i cerku?
D

Da da baš

pre 3 meseca

taj.
g

gunnersi

pre 3 meseca

Svaka cast na tome sto je otvoreno rekao misljenje o Gilespiju i Smartu. Dva amatera smo doveli kao pojacanje za Evroligu.
p

pedja986

pre 3 meseca

pa nije ih ivanovic hteo, sa kime bi sada igrao da je njih doveo?
0

09999

pre 3 meseca

CEPANKA OBICNA
S

Suštinski

pre 3 meseca

jeste. Odigrao protiv Amerikanaca 2002 i to je to. Da nije bilde mogao je veću karijeru da napravi. Tukao ženu i ćerku šta reći.
1

1980

pre 3 meseca

Danas pišem prizivam bivše igrače spomenuo sam Gurovića. Neverovatno.
a

armija

pre 3 meseca

Neces ti u upravu, ne tripuj se...
S

Srećno

pre 3 meseca

Ovaj je drugi Lalatović.
L

Lalatović je

pre 3 meseca

Bilde ali ga više poštujem. Nikada ne bi otišao u Partizan.
g

ghost91

pre 3 meseca

Čekaj zar navijači crvenih nijesu napisali dekret da bivši igrači crnih ne smiju da igraju za crvene. Ali ne piše u dekretu da li se to odnosi i na funkcionere pa objavite to kad izađe saopštenje
K

Kako ko

pre 3 meseca

Nisu to neki moralni i čestiti ljudi. Dozet je bio u Partizanu. Pa? Ćute.
P

Pst

pre 3 meseca

Ako je funkcija sportskog direktora. Podrzavam. Onaj ko to radi mora da ima i autoritet i ono izmedju nogu ali i ledja da ih podmetne.
L

Le

pre 3 meseca

Nova Čovićeva prevara!!!!!
N

Ne ide lako

pre 3 meseca

Da se Čović smeni. Letos probsli sa novom organizacijom kluba ali ih Čovke preveslao.
@

@Ne ide lako

pre 3 meseca

Tako je. Izdržljiv je Čovke. Mnogo štošta je taj preturio preko glave. Gurović je kontra ekipa.
g

gostima

pre 3 meseca

Pa na mestu Hauarda si doveo Šabaza koji je ozbiljno ime pa i da razumem,niko nije znao i mogao da pretpostavi da će onako ispasti, ali da ne dovedeš Monekea na 4 gde ti škripi,gde i dalje nemaš igrača to je neobjašnjivo.
6

67899

pre 3 meseca

Sabaz je plej a Hauard bek jednostavno se morala iskoristiti prilika da se dovede. Na poziciji 4 dovedeno nekoliko igraca a niko nema kvalitet za evrokup a kamoli evroligu.
V

View

pre 3 meseca

Moneke sad i Monrke letos nije isti igrač.
M

Mareska11

pre 3 meseca

Ma sjajan je Gilespi a Smart je jos bolji.Sa ovakvim pojacanjima nemamo sta da trazimo u borbi sa najboljim ekipa Evrope.
Y

YayaT

pre 3 meseca

zaboravimo ruznu proslost?ne hvala/napolje iz uprave
i

izgubili derbi 2x

pre 3 meseca

Objasnili smo mi vama 2x u derbiju sve sto treba...👊🤫
M

Mali srbin

pre 3 meseca

Auu boze evo ga novi andjus...ma bre ti sad kad krenes dovodis ima da razbijamo.Ostavi ivanovica na miru dzaba se trudis da ovu bruku svalis na njega ne pije vodu kod nas pravih navijaca.
O

Ojsa

pre 3 meseca

Konacno neka normalna odluka,treba vise ovakvih ljudi,pravih zvezdasa da udju u upravu i budu deo kluba jer ovo sto Covic i Dozer rade sa pojacanjima je smesno i amaterski.
S

Sve je jasno

pre 3 meseca

Prva rečenica naslova dosta govori o drugoj. Sigurno ne bi ušao u Upravu da pljuje istu a da govori pohvalno o Ivanoviću.
Y

Y777

pre 3 meseca

fuuuuuj,igrao za grobare ,lazno navijac fuuuuj
9

990002

pre 3 meseca

Ako su zaista nudjeni Hauard i Moneke a nismo ih doveli pa onda su u klubu zajedno sa tadasnjim trenerom svi ludi. Ocekujem neke promene u upravi jer ovako vise ne ide.
M

Mali srbin

pre 3 meseca

Ti se primas na ove gluposti?Da niko nije kriv iz uprave vec ivanovic koji je otisao pre 6 meseci?Mozda gledas pink i citas informer.
9

990002

pre 3 meseca

Pa napisao sam da su svi ludi a itekako nisam zadovoljan upravom i to odavno pisem ovde.
S

Slavuj

pre 3 meseca

Evo ovog četnika sever. Kriv je trener kojeg ste otjerali a nisu krivi oni kiji su doveli Gilespija, Smarta i Nejpira. Nije njih birao Ivanović , neko drugi je, a taj nikada neće preuzeti odgovornost, već ovako gura ovog da pljuje po bivšem treneru koji vas je dobio u obije utakmice. Zašto to ne primijetiti kada je očigledno. Slijepi kod očiju .
O

Oto

pre 3 meseca

Luis i Juzni vetar-obrisi suze mala moja.2007. godina treca utakmica finala.I ide ta pesma za Milana.Neprocenjivo.
0

0888

pre 3 meseca

BALVAN OBICAN.
s

stranica

pre 3 meseca

koji ce nam ovaj?
O

Ok

pre 3 meseca

Pa kad je Savic mogao kod vas Gurovic je nivo. U svakom slucaju majstore hvala za odigrano u Zvezdi.
M

MENTALNI SKLOP

pre 3 meseca

Pravi čovek za Zvezdu.
m

markodj1

pre 3 meseca

jeste nego je hteo tobija aj ne s