""
""

Haos u Nišu i opšta tuča igrača Borca i Konstantina! (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | sre. 23.12.15. | 09:15

Čačani slavili, ali kompletan meč ostao je u senci nemilih scena na terenu...

Svašta su ljubitelji košarke imali prilike da gledaju na terenima širom Srbije tokom poslednjih godina, posebno u domaćioj košarkaškoj ligi. Nažalost, manje kvalitetnih utakmica, a više tuča među akterima. 

Izabrane vesti

Tako je bilo i u utorak uveče u Nišu, gde su snage odmerili Konstantin i čačanski Borac. I ne samo košarkaške snage, već su se i fizički obračunali. Borac je slavio kao gost rezultatom 95:84 u prvom meču 14. kola, ali kompletna utakmica ostala je u senci nemilih scena koje su se dogodile u 36. minutu susreta. Naime, do eksplozije emocija došlo je u trenutku kada je domaći košarkaš Stefan Savić blokirao Uroša Čarapića prilikom jednog prodora ka košu. Međutim, Čarapić je pao na zemlju posle kontakta, a tu je odmah došlo i do prvog koškanja. Košarkaš gostiju uhvatio je Savića za nogu i nije ga pustio, a kada je atmosfera na samom parketu dostigla tačku ključanja, nastao je opšti haos. 

U celoj frci deblji kraj izvukli su upravo Čarapić i njegov saigrač Aleksa Avramović, koje su igrači Konstantina nekoliko puta udarili. 

MOZZART pratite i na Vajberu!

(FOTO: Printscreen Via Youtube)


tagovi

Uroš ČarapićStefan SavićSrbijaKošarkaška liga SrbijeKK KonstantinKK Borac ČačakAleksa Avramović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara