Hasan Martin (© Star Sport)
Hasan Martin (© Star Sport)

Hasan Martin trenira, ali čeka se zeleno svetlo Ivanovića

Vreme čitanja: 1min | pon. 06.02.23. | 13:40

"Da mogu utakmice da se igraju na visokom nivou bez treninga, pa niko ne bi trenirao, ali ne ide to tako", kaže trener Crvene zvezde

Šuškalo se da bi Hasan Martin najzad mogao da zaigra za Crvenu zvezdu protiv Igokee. Crveno-beli su odradili posao, deklasirali su protivnika iz Laktaša, ali Martina nije bilo na parketu. Posle meča, trener Duško Ivanović se osvrnuo na status centra.

Izabrane vesti

"Oseća se dobro fizički, ali dva meseca je bez utakmica. Biće mu potrebno vremena. Počeo je da trenira sa ekipom, ali za ulazak u ritam posle tolike pauze je potrebno vreme. Pogledajte kako je bilo sa Nikolom Ivanovićem. Da mogu utakmice da se igraju na visokom nivou bez treninga, pa niko ne bi trenirao, ali ne ide to tako", rekao je Ivanović.

Podsetimo da se Martin povredio na meču protiv Žalgirisa u decembru, bilo je u pitanju koleno,

On je ove sezone odigrao 13 mečeva u Evroligi sa prosekom od 5,5 poena i 3,5 skokova. Sličnu statistiku ima i u ABA ligi.

Zvezda trenutno traži izlaz iz rezultatske krize u Evroligi gde su upisani porazi na četiri prethodna okršaja. Sada sledi put u Izrael na meč protiv Makabija koji je zakazan za četvrtak.



tagovi

Hasan MartinKK Crvena zvezda

Obaveštavaj me

KK Crvena zvezda
Evroliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara