""
""

Hičkok na Evrobasketu: Ovo su najluđi koševi u poslednjoj sekundi do sada (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | pet. 11.09.15. | 19:03

Centralno mesto u ovom pregledu, sa dva ovakva šuta i to na istoj utakmici protiv Izraela zauzima bivši centar Crvene zvezde Elmedin Kikanović. To je, međutim, bila jedina pobeda za BiH koja je ispala u prvoj fazi

Prva faza košarkaškog prvenstva Evrope je gotova, odigrano je dosta zanimljivih utakmica, a navijači su definitivno imali šta da vide u četiri grupe raspoređene u četiri različite zemlje.

Izabrane vesti

Manje-više, svi favoriti su prošli dalje, nema dileme da je najviše do sada pokazala Srbija, a odmah do njih je i jedan od domaćina Francuska.

Ovo je šest najboljih šuteva u poslednjoj sekundi, uz zvuk sirene koji su obeležili dosadašnje takmičenje na Evrobasketu.

Centralno mesto u ovom pregledu, sa dva ovakva šuta i to na istoj utakmici protiv Izraela zauzima bivši centar Crvene zvezde Elmedin Kikanović. To je, međutim, bila jedina pobeda za BiH koja je ispala u prvoj fazi. 

NEMANJA BJELICA 

PETERI KOPONEN

MET LODŽESKI

ELMEDIN KIKANOVIĆ

JONAS MAČIJULIS

(FOTO: MN Press)


tagovi

SrbijaPeteri KoponenNemanja BjelicaMet LodžeskiLitvanijaJonas MačijulisFinskaEvropaEvrobasket 2015Elmedin KikanovićBiHBelgija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara