Vladimir Brozdijanski (©Starsport)
Vladimir Brozdijanski (©Starsport)

Huventud zove, Brodzijanski odlazi iz Partizana?

Vreme čitanja: 1min | pon. 16.01.23. | 15:37

Teško da bi crno-beli imali nešto protiv...

Uloga statiste u Partizanu i poziv koji bi verovatno zadovoljio sve strane. Španski Huventud, pišu lokalni mediji, želi da vrati Partizanovog centra Vladimira Brodzijanskog u ACB ligu.

Slovak je za Huventud već igrao od 2020. do 2022. i bio jedan od najboljih igrača ekipe u drugoj sezoni u Evrokupu kada je u proseku postizao 12,3 poena uz 3,8 skoka po utakmici, uz 58,5 procenata uspešnosti šuta za dva i 47,6 odsto za tri.

Izabrane vesti

Ovu sezonu je počeo u turskom Bahčešehiru, ali je 11. novembra stigao među crno-bele. Tada je potpisao tromesečni ugovor, a po svemu viđenom – teško da će njegov boravak u Beogradu biti duži.

Brodzijanski je u Evroligi odigrao samo pet utakmica uz skroman učinak od 2,2 poena i 1,4 skoka po utakmici. Poslednji minute upisao je još u 13. kolu, 13. decembra. Ne mnogo zapaženiji nije bio ni u ABA ligi, svega sedam utakmica u regionalnom takmičenju, uz nešto veću minutažu, pa shodno tome i nešto bolji učinak, ali opet mršav – 4,3 poena i 2,4 skoka.

Čini se dakle da bi skori rastanak svima odgovarao, a španski Relevo piše: moglo bi da se desi vrlo brzo, jer Huventusu su hitno potrebna pojačanja pod obručima.



tagovi

Vladimir BrodžijanskiKK Partizan

Obaveštavaj me

KK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara