Alba Berlin (©Shutterstock)
Alba Berlin (©Shutterstock)

I Alba posle Moskve ima zaraženog virusom korona

Vreme čitanja: 1min | ned. 18.10.20. | 15:12

Ceo tim i stručni štab na testiranju, a ne treba zaboraviti da CSKA dolazi u goste Zvezdi naredne sedmice...

Nevolja nevolju stiže – broj igrača zaraženih virusom korona neprestano raste! Posle Realovog saopštenja da je Fabijen Kozer dobio pozitivan PCR test stigla je i potvrda iz Albe.

Za razliku od Real Madrida, nemački šampion nije želeo da otkrije ime igrača zaraženog virusom korona, već samo da je on u karantinu.

Izabrane vesti

Kako se navodi, igrači i članovi stručnog štaba podvrgnuti su novim testovima i čekaju se rezultati, a sve se dogodilo posle gostovanja CSKA u Moskvi. Ekipa Aita Garsije Rensesa ostvarila je veliku pobedu u domaću vladajućeg prvaka Evrope i tako prekinula niz od tri poraza, a sada se suočava sa potencijalnom zdravstvenom krizom. Osim toga, ne treba zaboraviti da CSKA dolazi u goste Crvenoj zvezdi u četvrtak u okviru utakmice petog kola Evrolige.

Jasno je da će se i ekipa CSKA testirati pre puta u Beograd, s tim što su Armejci već imali nekoliko pozitivnih slučajeva. Među njima bio je i srpski reprezentativac Nikola Milutinov. CSKA je već otkazao meč protiv Zenita u VTB ligi zbog velikog broja zaraženih Covid-19 u timu iz Sankt Peterburga.

Problemima u Evroligi nema kraja...



tagovi

COVID-19Alba Berlin

Obaveštavaj me

Evroliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara