Humanitarni tiket u podne: Darko Pandurović tipuje za respiratore za bolnice

Vreme čitanja: 4min | pon. 06.04.20. | 08:06

Srpski trener na privremenom radu u Rumuniji očekuje plemeniti dobitak od 161.100 dinara

Srpski košarkaški trener Darko Pandurović dane okovane virusom korona provodi u rumunskom gradu Sibinj (Sibiu). Reč je o glavnom gradu istoimenog okruga u Transilvaniji. U razgovoru za Mozzart Sport Darko nam je preneo detalje o trenutnoj situaciji sa virusom u Rumuniji.

 “Nema školske nastave, utakmica, treninga…Kafići i restorani ne rade, jedino radi dostava hrane, marketi i apoteke. Dozvoljeni su izlasci od 05.00 do 20.00 sati. Nakon toga je zabrana kretanja do 5 sati.Sad je potrebno da popuniš određen formular (ausvajs), gde izlaziš, do mesta gde radiš, po hranu, do apoteke, pomoć starijim osobama, individualna sportska aktivnost…Ukoliko to nemaš uz sebe kazne su drakonske i do 1.700 evra. Izlasci su ograničeni na šetnje do 1.000 metara. Putem društvenih mreža komuniciram sa svojim košarkaškim učenicima. Pre svega ih motivišem na psihološkom planu, jer ima dosta uplašenih roditelja koji su decu stavili u totalnu izolaciju. Potom, svojim mladim košarkašima zadajem vežbe koje rade, postavljam video klipove sa tehničko – taktičkim sadržajima. Deca koja imaju koš u dvorištu izlaze i vežbaju šut. Trudimo se da prebrodimo teške trenutke. Jedna selekcija KK Sibiu, koju vodim, najverovatnije će postati šampion države jer je trenutno prva, sa najboljom koš razlikom, a teško da će se odigrati završni turnir”, konstatuje naš trener i današnji plemeniti kladilac.

Izabrane vesti

Krećemo od simulacije. Pa smo u Premijer ligi – EVERTON (SIM) – LESTER (SIM), simulacija.  Najjače evropske fudbalske lige se nastavljaju, barem kada je reč o Mozzartovoj ponudi. Sada možete da se kladite na simulaciju mečeva koji su preostali da se igraju u stvarnosti. Rezultat i kretanje događaja na meču su simulirani i predstavljaju neki od 50.000 već odigranih pravih fudbalskih mečeva. Na primer, kladite se na meč između Juventusa i Lacija, a podaci su sa meča Vest Hem – Arsenal pre dve godine. Takođe, ovaj način igre omogući će vam da uhvatite neke sjajne kvote.

Kladite se na konačan ishod, golove, prelaze, kladite se uživo, sve je dostupno. Ukoliko ste zaboravili Lisice su trenutno trećeplasirane, Everton je dvanaesti sa 37 bodova. Poslednje utakmice odigrali su početkom marta, Lester je dobio sa 4:0, a domaći su poraženi istim rezultatom.

“Iks, dva, uz tri plus”.

HETAFE (SIM) – EIBAR (SIM). U realnom životu Hetafe je pri vrhu tabele, gosti blizu opasne zone. Domaći su poslednju utakmicu odigrali 7. marta bez golova. Tri dana kasnije Eibar je izgubio od Sosijedada sa 2:1.

“Ukupno golova četiri plus”.

Liga legendi, Lol – ck, ELEMENT MYSTIC – ASURA.

“Konačan ishod jedinica”.

Okrećemo se MOZZARTOVOM društveno odgovornom poslovanju.  Naša kompanija, kao mnogo puta do sad, vodi borbu da pomogne svima kojima je pomoć potrebna. Najnovija informacija glasi da će MOZZART srpskim bolnicama donirati deset respiratora, za kojima vlada velika potražnja. Deset najsavremenijih, invazivnih respiratorora ukupna cena je 200.000 evra. Izdvojena su sredstva za pomoć bolnicama  od 100.000 evra. Potom, besplatni paketi za penzionere po gradovima Srbije, od 100.000 evra, oko 6.000 paketa.

Top of FormBottom of FoKompanija planira izgradnju Mozzart – eko parka kod Štark arene. Svojevremeno, učestvovali smo u akciji “Bitka za bebe” i donirali smo veći broj inkubatora srpskim porodilištima, a plan je da kompanija donira novih dvanaest inkubatora. Bili smo generalni sponzori studentskog sporta na Beogradskom univerzitetu. U Rektoratu nam je uručena specijalna zahvalnica za naročite zasluge za razvoj sporta na BU. Mozzart je bio naslovni sponzor KLS – a, sponzor ABA lige, KK Borca… Beting partneri smo KSS – a , FSS – a , FK Crvena zvezda, KK Partizan…U akciji “Sto terena za jednu igru” obnovili smo i svečano otvorili tačno 82 košarkaška terena. Poslednje je otvoreno u čast legendarnog  Slobodana Pive Ivkovića.

U duhu misije “Budimo društveno odgovorni i u 2020. godini” kompanija MOZZART će i dalje donirati u zdravstvo, sport, humanitarne akcije, obrazovanje, kulturu, udruženja obolelih…

Naš 843. poznati gost, proslavljeni eks jugoslovenski i splitski fudbaler, Ivica Šurjak, sastavio je humanitarni tiket za fantastičnih 823.600 dinara. Ivica je potencijalni dobitak usmerio ka Udruženju roditelja mališana obolelih od malignih bolesti ZVONČICA.

Mozzart ima 203 plemenita dobitnika, a ukupna donirana suma, samo, u Humanitarnom tiketu iznosi 14.876.989 dinara.

Obaveštenje važno za Republiku Srpsku! 

Ukoliko prođe humanitarni tiket našeg gosta Darka Pandurovića dobitak će biti doniran i za Gradsku organizaciju Crvenog krsta, Banja Luka. Naime, kompanija MOZZART svakog dana donira i uplatu od 50 konvertibilnih maraka, a eventualni dobitak ide humanitarnoj organizaciji po izboru učesnika.

Kvote, na odigrane utakmice, bile su aktuelne u momentu sastavljanja tiketa!

*  Takođe, analiza ponude mečeva bila je aktuelna u momentu objavljivanja rubrike. U slučaju da neki od događaja u međuvremenu bude odložen zbog aktuelne situacije vezane za proglašenu pandemiju koronavirusa, po pravilima igre na tiketima odigranim pre otkazivanja meča računaće se kvota 1,00 ukoliko utakmica ne bude održana u roku od 50 sati od vremena navedenog u ponudi za klađenje. 
Sve informacije o pravilima MOZZART igara pogledajte OVDE!

Iz udobnosti svog doma možete bez problema koristiti širok spektar Mozzartove onlajn ponude na najbrži, najjednostavniji način, što je ovih dana vrlo bitno. Za razliku od klađenja na uplatno-isplatnom mestu, gde morate da obavite mnogo više koraka da biste se opkladili, preko sajta ili aplikacije mozzartbet.com samo u ŠEST koraka obavićete sve što je neophodno da bi igra počela. Detaljno uputstvo pogledajte OVDE!

PIŠU:  Đurđe MEČANIN i Miloš MILIĆ

 


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara