Komentari na vest

Idealan trenutak da zasija Nikola Đurišić - protivnik Zvezda!

T

Tuneki

pre oko 1 mesec

Vrlo je moguce da Djurisic,MIljenovic i Plavsic dolaze u paketu u Zvezdu Prva dvojica izuzezni mladi bekovi,to je ono sto nam fali
7

798

pre oko 1 mesec

Postavite i Miška za predsednika,to vam je najbolje. Imaćete i trenera u skorijoj budućnosti.
T

Tuneki

pre oko 1 mesec

Ubedljivo najbolji mladi igrac mozda u Evropi posle Topica i Rizasera U poslednje 3,4 utakmice imao je poteze koje nikad nisam video da je neki igrac uradio u ABA ligi Konkretno prosla utakmica 3 puta je zakucao preko igraca
@

@tunkei

pre oko 1 mesec

Hahhahaahahahahahaha ma da bre, najobicnija sns prevara.
V

VII-2

pre oko 1 mesec

Wow i ti si video brate? Ovo je novi LeBron. Ne bih se slozio da je najbolji mladi, vec ubedljivo najbolji igrac na svetu, kakav nba, Djurisic magija. Ajde brate zvonilo je razredni nas opominje da idemo na cas.
@

@tuneki

pre oko 1 mesec

O)vaj sto se potpisuje tuneki je ili Djurisic ili njegova majka ili Covic nema sta drugo da bude.
D

Dalas

pre oko 1 mesec

Meni vise deluje da ima predispozicije da postane novi Zagorac... Njemu je kljucna sledeca sezona, da ne ostane u Megi i da ode negde na visi nivo, mora jos mnogo da radi.
G

Gost 2602

pre oko 1 mesec

Maločas je Dragan Jakovljević na TV B-92 izjavio (potvrdio vest) da igrači Mege: centar Uroš Plavšić (25 godina, 216 cm) i krilo Bogoljub Marković (18 godina ,210 cm) na leto prelaze u Zvezdu!
d

duh iz bocice

pre oko 1 mesec

Uh Dragan Jakovljevic kad nesto izjavi uh, najvece ima nase kosarke zasigurno a Boga mi i Evrope vrhunski stvaralac kakav nije vidjen u Evropi, zovu ga jos i Evropski Kalipari. I znojavi ga zovu, ne znam sto.
G

Guh

pre oko 1 mesec

Nije više zvezda sad je fmp
@

@guh

pre oko 1 mesec

Nisu ni to, sad su fmpczbgdivaMegaGigaRiba :D
R

Realni Arth

pre oko 1 mesec

Ako smo mi FMPCZVBGMEGA,kad pobedite koga to pobedite? Mislim uvek ste toliko srecni da ste pobedili od Zvezde, a uvek kad ste izgubili zadnje dekade, e onda vec dolazi do problema kod vas Partizan/ovaca ne samo navijaca, vec od Zelimira pa na dole, takva "avangarda" a nikako da prihvatite poraz na sportski nacin. Sad vas boli zato sto mozda ova dva igraca uz Djurisica prelaze u Zvezdu, i zaista ako je istina, onda sam srecan kao da smo igrali EL TOP 8, jer ne mogu vise da gledam prosecne strance kako igraju. Ali, izgleda da ste zaboravili vreme deulenceta kad ste sa Miskom bili pobratimi, sad posle Madara sve to puklo. Za kraj imam jednu jos bolniju vest da vam dan, ako je istina sta je Misko rekao, iduce sezona Madar u Zvezdi, ne zato sto nam treba puno, nego cisto onako da vas provocira do neba, a moze mu se, jel da?! Pozdrav za sve ljubitelje kosarke a posebno Zvezdase, ajde evceras da vidimo na delu nase novo igrace!
L

LK 1962

pre oko 1 mesec

Nova fuzija CZ MEga
х

хзсд

pre oko 1 mesec

најјаче главе у универзуму су навијачи звезде, плеј оф у животу видели нису, а очекују да ће им доћи нека имена из најбољих екипа, па и хоће само ако дупло платите као шабазу...у европи сте нико и ништа
d

d.g.

pre oko 1 mesec

A koji je vaš uspeh u proteklojj deceniji?
@

@hzsd

pre oko 1 mesec

...navedi jedno vece ime od kampaca koje je doslo u partizan. inace, od top10 najboljih asistenata evrolige svih vremena - 5 je igralo u zvezdi. prvi partizanov je na 25. mestu, a i on je igrao u zvezdi.
G

Gostgost

pre oko 1 mesec

Naslov kao da ga je Grobar pisao. Cekaj, pa i jeste tako.
E

Ekskluzivna Vest

pre oko 1 mesec

Eno na sajtu Zurnala vec objavljeno da je Plavsic novi centar Zvezde za sl.sezonu! Sto se mene tice nemam nista protiv,ali da uz Bolomboja bude drugi ili treci centar, a prvi i Glavni centar mora da bude neka Zver iz EL klubova, recimo poput Nibo iz Makabija,on bi nam uz Plavsica i Bolomboja bio savrsena kombinacija za centarsku liniju!
ј

јаја

pre oko 1 mesec

шта ви замишљате да сте, какве ви звери јурите као 16ти на табели, једину звер коју сте узели је шабаз и ето како се завршило
A

ABCDE

pre oko 1 mesec

Sta konkretno to znaci vezano za Plavsica i ucestvovanje Zvezde u EL? Mislis da ce on biti neko pojacanje za EL? Naravno da ne...Sto se tice "zver" od centra sledece sezone,odmah da ti kazem da od toga nema nista dok je Covic u Zvezdi. I najbitnija stvar,kako mozes da verujes posle svih ovih godina da ce uprava Zvezde napraviti konkurentan tim? Ljudi koji i dalje veruju da ce Zvezda napraviti iskorak u EL su fenomeni zaista.
G

Gost 0407

pre oko 1 mesec

Đurišić, Plavšić, Kalinić (osvedočeni Zvezdaši) i Odželej su (sigurna) Zvezdina pojačanja za sezonu 2024/25!
n

nije sve

pre oko 1 mesec

I Kari i Durent i Lebron, pregovara se sa Jokicem i Janisom, Doncic vec potpisao, trener Greg. Ni to vam ne bi pomoglo da zalecite veciti kompleks od evropskog prvaka, giganta i institucije KK partizana. :) Znam da je tesko, ali isplaci se ;)
k

kk.decenija

pre oko 1 mesec

@nije sve Ali pazi ovog,naziva svoj klub "gigantom" a jedini su klub u celoj Evropi koji u poslednjoj deceniji jedne jedine titule i EL videli nisu 12-13 punih godina,a sad sa 25+ mil budzetom vise ni Kup da osvoje ne mogu,kakav Gigant od kluba da se najezis🤣
@

@nije sve

pre oko 1 mesec

To vi pregovarate sa njima. Vi imate budzet za njih, mi ne. A i oduvek im je bila zelja da ih trenira Zeljko, cuj mene milioni, da ih trenira Zeljko.
@

@Nije sve

pre oko 1 mesec

Tvoj komentar o Partizanu kao instituciji i nekakvom Zvezdinom kompleksu govori više o tebi ( kao emocionalno nezreloj ličnosti) nego o Zvezdi i Zvezdašima. Zvezda u košarci ima dve evropske titule: Kup pobednika kupova (u muškoj konkurenciji) i titulu prvaka Evrope ( žene ). Dečko, radi na sebi, vredno uči i ne lupaj: vratima, a ni po tastaturi!
A

Avenger

pre oko 1 mesec

Giganti, a Cibona i Split imaju više trofeja od njih u evropskim takmičenjima...
A

ABCDE

pre oko 1 mesec

I to je ekipa za iskorak u EL?!Sacuvaj Boze pameti...
T

Topic da igra

pre oko 1 mesec

HOCE LI NASA UPRAVA KONACNO PUSTITI TOPICA KOJI JE ZDRAV DA IGRA,ILI CE GA DO KRAJA SEZONE CUVATI ZA NBA DRAFT!
A

ABCDE

pre oko 1 mesec

Nece,mozda odigra plej of da malo povrati formu. Gledaj malo iz drugog ugla,velike pare su u pitanju,ali bas velike. Mora dobro da prodje na draftu. Ne sme da se rizikuje i da krene da igra. Ko zna u kakvoj je formi,ili ne daj Boze opet neka povreda.
v

vasilis

pre oko 1 mesec

Da li je tacno da je Plavsic vec dogovorio prelazak u Zvezdu naredne sezone?
G

Gost 0407

pre oko 1 mesec

Plavšić i Đurišić su Zvezdina pojačanja za narednu sezonu!
v

vasilis

pre oko 1 mesec

a ne znam bas da li su to pojacanja za EL