Markel Starks (©ABA/Mornar-Barsko zlato/Media Pro)
Markel Starks (©ABA/Mornar-Barsko zlato/Media Pro)

Igokea u Istanbulu traži izlaz iz krize, Bajić poručuje: Revanširaćemo se Galatasaraju

Vreme čitanja: 2min | uto. 09.11.21. | 13:22

Liga šampiona: Ključan duel za tim iz Laktaša

Posle premijernog učešća u Ligi šampiona, u kojem je ostvaren plasman među 16 najboljih, Igokea je ove sezone povećala apetite. U taboru jedinog predstavnika Bosne i Hercegovine u FIBA takmičenju nadaju da bi moglo da se ponovi prošlosezonsko čudo.

Ipak, za tim Dragana Bajića nije dobro krenulo. Upisan je domaći trijumf nad PAOK-om (68:64), a zatim su usledila dva poraza, kod kuće od Galatasaraja (85:89), te u gostima kod češkog Nimburka (86:82).

Izabrane vesti

18.00: (1,30) Galatasaraj (16,0) Igokea (3,90)

Na sve to, nadovezala su se i tri poraza u regionalnoj ABA ligi, od Budućnosti, Cedevite Olimpije i Mornara, pa je jasno da stručni štab još nije najbolje uklopio pojačanja koja su ovog leta zadužila dres tima iz Laktaša.

Dakle, večerašnji duel u istanbulskoj Sinan Erdem Areni biće ključan za Igokeu i nastavak takmičenja u Ligi šampiona, jer će se u slučaju poraza BiH predstavnik vrlo verovatno oprostiti od naredne faze.

"Galatasaraj nam je dobro poznat protivnik. Već smo odigrali jedan meč i svi znamo kako je bilo. Favoriti su u ovom meču. Međutim, verujem u svoje momke i rekao sam im i posle utakmice u Baru da će nam se sigurno vratiti za naše zalaganje. Oni žele sve najbolje, daju maksimum sebe na parketu, niko se ne štedi", izjavio je Bajić.

Potom se kormilar Igosa osvrnuo na put u Istanbul.

"Težak put do Bara, pa do Istanbula sigurno će uticati na svežinu, ali šta je tu je. Moramo u ovaj meč ući sa više koncentracije i pokušamo da pobedimo", istakao je Dragan Bajić.

LIGA ŠAMPIONA - 4. KOLO

Utorak

GRUPA E

18.00: (1,30) Galatasaraj (16,0) Igokea (3,90)

18.30: (1,55) Nimburk (14,5) PAOK (2,70)

*** kvote su podložne promenama



tagovi

FIBA Liga šampionaIgokeaKK GalatasarajDragan Bajić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara