Komentari na vest

Igramo košarku, da se smrzneš! Protutnjao srpski uragan i zaledio Finsku na -30

h

hmmmm....

pre preko 1 godinu

najaci su pojedini likovi u komentarima...sve moj do mojega strucnjak...traze dlaku u jajetu...po imenima jeste grupa najslabija..samo po imenima,,,treba danas pobediti nekoga dvadeset i vise razlike..kao i u fudbalu .svi igraju..svi se bore...zato ne kenj.......j...uzivajte u igri nasih momaka...

„Samo“ smo

pre preko 1 godinu

Finsku pobijedili. Polako. Nemojte da letite previse. Tim pokazuje nedostatke a jos nosmo igrali sa ozbiljnim protivnicima. Klzpa nam je relativno kratka. Sudije ne postuju Jokica uopste tako da bi on u nekoj tezoj utakmici lako mogao planuti. Treba pricati sa njim. Tim raste i to je za pohvalu
W

Wow 30 minusa

pre preko 1 godinu

Znaci igramo perfektno i osvojicemo titulu. Daj Boze!
S

Sale76

pre preko 1 godinu

Onom bratu što se dere celu utakmicu pod obavezno obezbediti mesto blizu komentatora! Neću više da gledam bez njega😊
h

hmmmm....

pre preko 1 godinu

ma on je pomocnik Pesicu...
g

gost1243

pre preko 1 godinu

I sta kazu,jel Teo ili nije teo da pogresi sa odlukom da ne vodi Tea?
I

Igokea since 2007

pre preko 1 godinu

Добар текст Никола, настави тако. Што се тиче репрезентације, дуго смо чекали овакво издање, и то без Маринковића - који је постао веома важан играч за одбрану и тројке - и Милутинова, мада нам он није ни требао за ову утакмицу с обзиром да Финска нема класичну петицу. Наравно да нам фали један од главних играча Богдановић, али сви ови момци који су ту су права војска на челу с генералом Пешићем. Само да наставимо овако и још боље до самог краја.
N

Nexu

pre preko 1 godinu

Videcemo. Jos je rano... Grupa nam je mnogo slaba. Tesko je donositi neki sud. Zasad je dobro ali videcemo kad dodju pravi izazovi tamo negde u cetvrtfinalu.
B

Blaki

pre preko 1 godinu

Upravo tako, treba reći da smo u najlakšoj grupi što je mač sa dve oštrice, dobro je za podizanje forme,a loše što može da se naleti na jake ekipe i odmah ispadne u osmini finala. Ali verujem da Pešić zna šta radi.
G

Gost13

pre preko 1 godinu

Okej pričaš o najlakšoj grupi. Vidi grupu Španaca, je li išta jača. Navodno su Turci jaki ali eto i oni igraju na sudije i mufte. I šta se desi, izgube od Belgije. Nemojmo sad laka grupa ovo ono, svako može biti neugodan, svaka pobeda je plus.

дончић™️

pre preko 1 godinu

Жали Боже судија на овом првенству. Јокића убише испод коша судија ништа не свира, а све очигледно. Честитке за екипу, одлична игра и рутинска победа.
Š

Škrabotina

pre preko 1 godinu

Eto Sale Naci Jonale Prdidug Danijelovič i ostali večiti kapiteni u penziji. KAKVO ČUDO!!! Pustili MVP-a najbolje lige sveta da igra i razbijaju. Ko bi rekao???
Z

Zeleznik

pre preko 1 godinu

Ljudi imamo NAJLAKŠU I NAJSMEŠNIJU grupu na prvenstvu. Nemojmo se opuštati. Protiv Grčke smo jedva dobili u Bg. Turke, doduše u Istanbulu, isto jedva pobedili. Ove danas jadne Italijane smo takođe jedva na kraju pobedili na onom turniru u Nemačkoj. Pitanje je šta bi sve bilo da smo npr. u grupi B. Polako i bez euforije. Isto tako ne valja da sve pobeđujemo, moraće nam doći jedan loš dan a bolje da to bude u grupi nego da posle kukamo i krivimo ceo svet kada nam se to desi u četvrtfinalu . Ja bi npr. sutra i izgubio od Izreala pa dobio Poljsku na kraju, jer će svakako ta utakmica odlučivati za prvo mesto.
G

Gost9977

pre preko 1 godinu

Ne mozes da uporedjujes te utakmice sa trenutnom formom. Protiv Grcke se ekipa skoro pa prvi put okupila u tom sastavu - ne bukvalno naravno - i treba vremena da se dodje do odredjenih mehanizama u igri. Da ne pricamo da nam je to bila utakmica na nivou nokaut faze (poraz bi nas ostavio bez SP) i da smo je uspesno zavrsili. Utakmicu u Turskoj gde je pokusana nevidjena kradja i navlacenje na nivou 2010. ne bih da komentarisem ali i to smo odradili kako treba. Turska "zna" da igra kosarku samo u Turskoj i to se pokazuje vec decenijama. Naravno da ne treba leteti i zanositi se kako nam je zlato tu iza coska ali treba biti malo i realan i reci da iz utakmice u utakmicu delujemo sve jace sto se ne moze reci za ostale ekipe. Uz ovakav pristup igri, uz ovakvu zelju i pozrtvovanost jedni smo od favorita da se nadjemo u zavrsnici takmicenja i ne treba bezati od toga.
l

linoleum

pre preko 1 godinu

milutinov nam i ne treba lucic previse nervozan ,nedostaju teo bobi beli lazic
P

Plastika

pre preko 1 godinu

Zaboravio si Kuzmica, i Dobrica. Onaj Davidovac rastura hahaha
Š

Škrabotina

pre preko 1 godinu

Teo i Bobi? Jedan da ga delje Dončić drugi Lukin privatni kelner.
F

Finci dokazali

pre preko 1 godinu

Da najbolje skaču na ski skakaonicama
Ž

Živela Srbija

pre preko 1 godinu

Bravo, bravo, bravo! Bravo majstori! Kakva igra i u napadu i u odbrani danas! Sjajno! Samo polako, idemo korak po korak. Sutra protiv Izraela, i u četvrtak sa Poljskom da završimo nastup u grupi na pravi način. Ajmo Srbija!
G

Gost fkcz021

pre preko 1 godinu

Što se sada ne jave oni veliki "košarkaški stručnjaci" i poznavaoci košarke, koji su do juče pljuvali po Kariju Pešiću..??? U mišiju rupu, sram vas bilo..
L

Lepota

pre preko 1 godinu

Iskreno svaka cast momcima nema sta,samo istorijski gledano nekako ne valjda kada je sve ovako a da se ne lazemo imamo ubedljivo najlaksu grupu na prvenstvu ali ubedljivo,i vec u 1/8 finala primera moze sad da nam dodje Italija ili Hrvatska sto je kako smo recimo izdominirali grupom,ne zasluzen protivnik a da ne pricamo o potencijalnom 1/4 finalu gde ce nam ubedjen sam doci 3 iz grupe smrti a koliko se tamo zamrsilo ispada da nam samo nece doci sigurno Nemci i Madjari (koji su ispali) nego najgore moguce neko ce nam doci izmedju Slo Fra ili BIH,sto je opet velika velika koska pogotovo ako bude nekomod prve dve.Tako da gledamo previlse komentara letecih,momci treba da su nanogama atmosfera deluje odlicno ali ih ne treba previse dizati,jer su protivnici 5 koplja ispod nas u nasoj grupi. Primera Litva 3 izgubila u grupi smrti i to mozda sve tri ako ne dve sigurno mozda i ne zasluzeno,i sada moraju da dobiju Madjare i Bih da bi prosli kao 4,a ako izguraju verovatno BIh najteza za njih posle kada tako prodjes moze da budes mnogo opusteniji nego recimo mi koji smo sve zgazili i kada dodje jedna da te ne ide nervoza tras bum i okliznes se.
k

kuridzic

pre preko 1 godinu

Da li neko zna kako ide dalje ukrstanje, odnosno s kojom grupom za 1/8 ?

дончић™️

pre preko 1 godinu

По свему судећи делује да ће то бити Италија.
V

Voz

pre preko 1 godinu

Ajde okanite se Ristica, decko je igrao 4 minuta, postigao poene, asistirao. On je treci centar ekipe i u prethodne dve utakmice dao odlican doprinos. Ovu nije ni igrao kako treba. Svi su odigrali maestralno i samo podrska ekipi!
B

Bp

pre preko 1 godinu

Jokic je naravno bitan i glavan igrač ali nije džabe Pesic rekao da mu je Kalenić kljucni igrač i to se vidi sa koliko strasti i želje i volje je igrao tako da su i svi ostali sledili njegov primer prvo Lučić pa svi ostali svaka čast ovako se igra sa željom i pozrtvovanjem još jednom cestitke pa do Medalje!!!!
Z

Zeleznik

pre preko 1 godinu

Čovek se preziva KALINIĆ! Kalenić je pijaca.
Š

Škrabotina

pre preko 1 godinu

Kalenić je ono što u najboljoj ligi na svetu zovu "glue guy", odnosno lepak koji spaja ekipu. Vrlo bitna karika, ali ajde da se ne lažemo. Bez MVPa nema leba. Sve je ostalo boranija.
C

Crespo1

pre preko 1 godinu

Ma svi su bili sjajni nema sta,ali koliko znace Kalinic i Lucic mislim da su oni apsolutno nezamenljivi,kakav posao oni obavljaju.samo da ostanu do kraja ovako koncentrusani i mislim da medalja nije upitna,e sad koja ce biti videcemo😁
M

Mundo West

pre preko 1 godinu

Kakave botove ima ovaj nedovic,covek svako Malo izgubi loptu,da pas u ruke rivalu ,sut ovaj,staklen na nogama🤔
O

Ognjen Drinski

pre preko 1 godinu

Ti si bot.

дончић™️

pre preko 1 godinu

Дечко само што се скоро вратио у састав, није имао ни пристојне тренинге са екипом. И поред свега тога делује веома добро на терену.

Marko Milivojevic

pre preko 1 godinu

Ovo je bila užuvancija.
S

Srbija Majka

pre preko 1 godinu

Odlicna i raznovrsna kosarka vidjena veceras od nasih kosarkasa i prije svega sjajna odbrana. Raduje ovaj pristup i sjajna hemija i komunikacija izmedju igraca koja je evidentna, a zasto je sigurno zasluzan i selektor Pesic. Odlicno izrotirana prva postava, a opet se odrzao visok ritam i razlika u kosevima kada su izasli ovi nosioci igre. Ne smijemo zaboraviti da veceras nismo imali ni dva sjajna igraca, Milutinova i Marinkovica...i to ce biti jos veca snaga kada budemo imali sve igrace na raspolaganju. Sjajna rola prije svega Kalinica pa i kapitena Lucica u odbrani i pokazatelj zasto je Pesic na njega stavio apostrof kada je igra reprezentacije u pitanju. Nista manja rola ni Jagodic-Kuridze koji je bio sjajan i obavio veliki posao u odbrani, i pruzio Jokicu priliku da dobro odmori veceras. Sjajna igra u tranziciji i ocigledno podignut ritam i kvalitet same uigranosti ekipe, kako vrijeme odmice, a vidi se i Pesicev rukopis i vrijeme provedeno sa njima. Necu da ih pretjerano hvalim i ureknem nedaj boze...ali ovo sto sam vidio do sada na Evropskom prvenstvu od svih reprezentacija...najvise smo pokazali mi...ali moramo da nastavimo sa ovakvim pristupom i intezitom igre, a onda ce nadam se sve doci na svoje, pa i jedna od medalja...a zasto ne zlatna!!!
m

miile

pre preko 1 godinu

kako te ne mrzi ovoliko da pišeš?
@

@miile

pre preko 1 godinu

Kako tebi nije žao što inteligentnim ljudima kradeš kiseonik?
S

Stefan Stefoo

pre preko 1 godinu

Jooooj da su tu Bogdan i Bjelica bukvalno bi u cekanju naredne utakmice po 10x odgledao snimak predhodne… GAZIIIIIII
Z

Zeleznik

pre preko 1 godinu

Umesto Ristića da su malog Balšu Koprivicu poveli bilo bi puno bolje. Momak bi kupio neophodno iskustvo a garantujem da bi bio u najgorem slučaju isti a verovatno puno bolji od Ristića pogotovo u odbrani.
M

Maestro 7755

pre preko 1 godinu

Bolje da je Smajlagica ili Tristana.....
D

Drvo

pre preko 1 godinu

Teodosićev brat vraćen na fabrička.
D

Djuradj

pre preko 1 godinu

Ta Finska je 10 favorit za osvajanje po poslednjem FIBA Power rankings (vol.3). Primera radi, jaci su od Hrvatske, Bosne, Crne gore, itd. Dobili su Poljsku 30 razlike. Rezultat ove utakmice više govori o snazi Srbije, nego o slabosti Finske.
S

Stefan Stefo

pre preko 1 godinu

Druze da se gledaju te rang liste i slicno niko ni sa kim ne bi igrao,mislim da je Finsku smesnk poresiti sa Hrvatskom koja igra sa fakticki NBA petorkom ! Srbija ❤️
G

Gost13

pre preko 1 godinu

Nije smešno, ta Hrvatska samo imena i ima. Bukvalno od tima ništa, muče se sa svakime pa i sa Estonijom.
Š

Škrabotina

pre preko 1 godinu

Bosanci tukli francuze. Kad finci to urade javi se. Nema kalkulacije na velikom turniru. Srce na teren i tačka.
N

Nenad B.

pre preko 1 godinu

Bravo momci, svaka čast! Fantastična energija i već očigledno vidljiva hemija u ekipi, rastemo iz utakmice u utakmicu. Do večeras nisam bio preterani optimista, ali ovakav pristup zaista uliva poverenje. NAPRED SRBIJA! P.S. Da li će se Ristiću računati asistencija Jaramazu za 100-ti poen?
J

Joga Bonitos

pre preko 1 godinu

Nisu uračunali dušmani... Ali nema veze, mi mu pišemo asistenciju :)
B

Bugarin 76

pre preko 1 godinu

Pa ovo je nesto najslicnije onom timu sa Ep 2001 kad je Kari takodje bio selektor. Pogledaj te utakmice i ove danas, ne vidim razliku. Skoro identično
T

Tačno tako

pre preko 1 godinu

Na početku NIKOLA WHO?...a na kraju su izbacili NIKOLA WHY?....👍
C

Cccc

pre preko 1 godinu

Najgore suđenje ikad, sudije su nula i to me jako brine. Na Jokicu u svakom napadu se napravi najmanje tri faula i svaki deseti se sudi.
В

Вук са Велебита

pre preko 1 godinu

Није лоше било вечерас,али оно најважније долази...Битно је само да се нико не повреди,медаља не би требала утећи...Пошто смо ми Срби,наравно она златна...Шалу на страну,мислим да имамо најбољу репрезентацију,али само озбиљно,и надам се до самог краја...
I

Ivan FCRS

pre preko 1 godinu

Najsmesnije mi ovo kada ovakve reprezentacije koje su preko noci pocele da igraju kosarku, misle da mogu nas pobede ako biju Jokica 40 minuta... Onda im Micic, Kalinic, Nedovic, Jaramaz, Guduric ubace svi po 15 i laku noc.
E

Esex

pre preko 1 godinu

I jos nesto,momci su se opustili jer nema onog baksuza djurovica,velikog maga za prodaju magle!
M

MUNDO WEST

pre preko 1 godinu

Sve super Kalina zmaj,Kuridza sta reci,ultra koristan igrac,radi opak posao. Ristic i Nedovic su daleko od kvaliteta za reprezentaciju,OUT!
N

Nenad B.

pre preko 1 godinu

Nedović večeras odličan. Kada bi svaku igrao ovako, gde bi nam bio kraj?
D

Deda Jole

pre preko 1 godinu

Izvinte omladinci zna li neko KADA ce biti puštene u prodaju pojedinačne ulaznice za Zvezda Monako ? Hvala unapred
E

Esex

pre preko 1 godinu

Budi se i klupa..nedovic sve bolji,sto mi je posebno drago jer su ga pljuvali pretezno grobari.daavidovac mora jos bolje.jaramaz dokazuje da su kritike bile besmislene..samo da sad ne polete,ipak su dosadasnji protivnici druga klasa,al svakako se vidi i raduje veliki napredak.zivela srbija!!
A

Avenger

pre preko 1 godinu

Nedović loš? Sad malo podržavajte reprezentaciju a ne boje kluba, tj malo manje budite licimeri. Važi za ove strane.
V

Vojvoda86

pre preko 1 godinu

Esex i avenger ne mlatite molim vas,navijač sam partizana ali smatram da je nedović odličan igrač i da je nedostajao reprezentaciji na mečevima kvalifikacija i prva 2 na evropskom gdje je igrao na kašičicu,zato batalite navijačka prepucavanja i uzivajte u igri svih 12 igraca bez obzira za koji klub igraju ili su igrali
A

Avenger

pre preko 1 godinu

@vojvoda: Računaj da se tebi i nisam obraćao.
.

...dd

pre preko 1 godinu

Ristić definitivno nije kvalitet za reprezentaciju. Kuridža me iznenadio pozitivno. On, Milutinov i Kuridža, ovaj nek posmatra s klupe, tu je najbolji. Ostali igrači kao opis vesti=čista fantazija.
.

..dd

pre preko 1 godinu

Moja greška, Jokić, Milutinov i Kuridža*
M

MUNDO WEST

pre preko 1 godinu

Koa i Nedovic,da nije njega bili bi za 20 % jaci..
G

Gostik

pre preko 1 godinu

videcemo kad dodju nama ravni rivali da li cemo ovako polako sa naslovima
m

metalika moj dobar drugar

pre preko 1 godinu

finci igral da se prodaju al prodati se nece ni jedna . jaci procenat suta je ispred moje zgrade . Sutnuli su 786 puta za 3 poena . I ono kad nemas sut a ti i dalje forsiras , treneru svaka ti cast
G

Gost Lk

pre preko 1 godinu

Nema ovde nama ravnih rivala.Italijane ćemo odvaliti preko dvadeset razlike u četvrtfinalu,isto će biti i u polufinalu,samo finale će biti ozbiljno,sa Grcima ili Francuzima.Nijedna reprezentacija osim te tri, nema više od tri ozbiljna igrača u rosteru.
G

Gile 88

pre preko 1 godinu

Ovo pokazuje koliko su kvalifikacije besmislen format kad smo makar donekle kompletni ne racunajuci izostanak Bogdanovica igramo vrhunski a u kvalifikacijama mucenje zbog nerazumnog sistema ali dobro
G

Gostjsjsjw

pre preko 1 godinu

VLADO VRATI SEEEEE
D

DjulaMeshter

pre preko 1 godinu

Sve top bravo, samo mi nije jasno zasto Milutinov nije dobio bar 5 minuta ovo je bila odlicna prilika da udje malo u ritam. A Marinkovicu ni minut.
L

Luja

pre preko 1 godinu

To je zato što ne pratiš košarku. Da je pratiš znao bi da Marinković ima stomačni virus a da se Milutinov do juče oporavljao od neke infekcije.
J

Jujuju

pre preko 1 godinu

Milutinov može lako da se povresi,zasto rizikovati? Marinkovic ima stomacni virus,cemu teorije zavere??
V

Vojvoda86

pre preko 1 godinu

Marinković je imao zdravstvenih problema i nije ni dolazio u halu,ostao u hotelu,što se tiče milutinova nije bilo potrebe da se rizikuje
b

brando

pre preko 1 godinu

I vise niko ne spominje Tea
G

Gromm

pre preko 1 godinu

AJMO JAGODAAAA
I

Izdaja U Tem Denveru

pre preko 1 godinu

Tempira se forma za plej of. Trenutno smo na nekih 40-50%. Najbitnije da se niko nije povredio, niti smo se preterano potrosili. To treba da bude cilj i u naredna 2 meca i onda gazimo dalje. Bravo momci !
G

Gostttt

pre preko 1 godinu

Ovo je za mene idealna kosarka bez ikakve dileme. Kalinic je stvarno unikatan igrac, ukrasti 4 lopte u 5 napada protivnika je nesto sto pokazuje koliko on daje sebe u svakom mecu, naravno kao i svi ostali. Navijaci du danas bili bas raspolozeni, narocito kad udje MJK hahaha, hit!
G

Gost00000

pre preko 1 godinu

Nedovic sve bolji i bolji
V

Vinegar

pre preko 1 godinu

Odlicni smo, iako imamo najslabiju grupu igramo jako dobro. Danas bez 3 igraca maltene (Milutinov, Vanja i Risic ovo malo usao). Svakako ovo je sve zagrevanje i hvatamje ritma za 1/8 gde vrlo lako mogu da nam dodju Italijani.
S

Steva93

pre preko 1 godinu

Svaka čast i naklon gospodinu Marku Jagodiću Kuridži!
M

Mokijano

pre preko 1 godinu

Bravo! Korak po korak, do kraja...
V

Vlada79

pre preko 1 godinu

Dobri smo skroz. Deluje da jos dizemo formu i to je za svaku pohvalu. Zanima me samo gde su oni "strucnjaci" sto su pljuvali Pesica kako je mator i senilan? Covek je doktor kosarke.
P

PedjaPFCCCC

pre preko 1 godinu

Jedino mi igramo bez Kalkulacije i sve smo bolji i bolji....ovi ostali se svi proseravaju. Stata ako ne osvojimo Zlato . Iskreno
p

plavac

pre preko 1 godinu

itekako kalkulišemo,samo je kari očigledno uspeo da im nađe žicu i da ih uozbilji.ova ekipa mora da igra i bolje od ovoga,od samostalnosti nemamo ovakvu generaciju
P

PedjaPFCCCC

pre preko 1 godinu

Jedino mi igramo bez Kalkulacije i sve smo bolji i bolji....ovi ostali se svi proseravaju. Stata ako ne osvojimo Zlato . Iskreno
G

Gost jesam

pre preko 1 godinu

JAGODA KURIDŽIĆ,JAGODA KURIDŽIĆ...
R

Rubikova kocka

pre preko 1 godinu

🔴🔵⚪+30🔴🔵⚪
D

Dmh

pre preko 1 godinu

JAGODA KURIDZIC
J

Junker

pre preko 1 godinu

Svaka cast tom momku, malo ko je verovao u njega, mislili novi Stimac, tu je da mase peskirima. Koliko je napredovao od pre par sezona. Za razliku od npr Nedovica koji je danas i upisao poene, ali je decko skroz pao sa igrom zarad instagram zivota.
M

Mop

pre preko 1 godinu

Iz utakmice u utakmicu mi je sve simptatičniji.
O

OkosBokos

pre preko 1 godinu

Kari sutra moze da odmori, brat sa tribine izvrsno vodio ekipu.
M

Mržnja

pre preko 1 godinu

Slatko sam se ismejao...
G

Gost jesam

pre preko 1 godinu

Osetio brat kad se lomi utakmica,ha,ha,ha...
P

Pb

pre preko 1 godinu

Da da brat vice na +25 za nas sad jaka odbrana sad se lomi rezultat…
P

PedjaPFCCCC

pre preko 1 godinu

@OkosBokos imao covek ceo strucni stab...Al su ih bodrili i motivisali svaka im cast !
G

Gost 123

pre preko 1 godinu

Misa Tumbas oživeo