Komentari na vest

IN MEMORIAM: Dejan Milojević

Zoran Bozic

pre 4 meseca

Jedan je Deki,tuga celog spotskog sveta.,Mege,KK Partizan.,Poslefnji pozdrav od svih navijača kk Partizan.
Ž

Žerac LeCZ

pre 4 meseca

U znak sećanja na istinsku legendu i velikog čoveka, lepo bi bilo da jedna tribina u Areni ponese njegovo ime.
М

Митт

pre 4 meseca

Царство му Небеско, а породици Бог дао вјере и снаге.
2

24.04.1902.

pre 4 meseca

VECNA SLAVA LEGENDO! 🇷🇸❤️😭
S

Samo Bob

pre 4 meseca

Iznad svega, gospodin, mlad čovek, pravi predstavnik beogradske škole košarke... strašno...
Z

Zivkovic

pre 4 meseca

Ode dobar covjek,ode dobar ucitelj,veliki gubitak!Dejane,pocivaj u miru a porodici iskreno saucesce!
P

PadinjakVoliPartizan

pre 4 meseca

Kakva ljudina,borac,iskren i hrabar čovek fajter.Tvoj grobarski Padinjak te nikad neće zaboraviti!
н

нс бој

pre 4 meseca

Почивај у миру.Стварно људска громада,остаће ми у сећању увек насмејан,баш туга.
V

Valjak veritas

pre 4 meseca

MILOJE NAS , VECNA SLAVA I HVALA UVEK CES ZIVETI MEDJU NAMA.

Искрено речено

pre 4 meseca

на жалост све више одлази људи од срца.Сви знамо од чега је то али не смијемо јавно да кажемо..
N

Nenad1246

pre 4 meseca

Kaži slobodno. Teorije gluposti ne možeš da ostaviš ni u ovakvom trenutku.

Ima jedan tim

pre 4 meseca

Kakav gubitak tesko je zaista jedan od mnogo njih koji su mi ulepsali moje detinjstvo i mladost tada su se jos uvek kosarka i sport igrali i pratili vise iz ljubavi a manje iz neke koristi ,a ti si bio jedan od onih koji su ziveli za kosarku i voljeni klub hvala ti zauvek.
2

22599999

pre 4 meseca

ko se protivi ovome gospodinu i ne voli ovakvoga trenera u ovakvoj situaciji...bolje da ne kazem, ali pomislicu, tako da isto dodje...
l

laka crna zemlja!!!

pre 4 meseca

kada vidim dislike ...hmmm, samo kada bi znali sta mislim o vama, ajmeee.... smrdeee...
L

Logitech

pre 4 meseca

Slava ti Miloje.
P

PUTA MADRE

pre 4 meseca

Ko na vakve vesti lupa minuse, kuca mu gorela.......Laka mu crna zemlja, sta I da se kaze....
B

BG.DS.CZ

pre 4 meseca

Koja to mučena duša lupa minuse.
V

Vatreni Delija

pre 4 meseca

Tragedija, katastrofa... Kada sam čuo da je imao infarkt, reko lći će u bolnicu, ležaće, biće sve ok, oporaviće se ... A onda s'neba pa u rebra... Ne pamtim da me je nečija smrt tako u sekundi šokirala. Počivaj u miru.
A

Alexx

pre 4 meseca

Počivaj u miru
Y

Yika

pre 4 meseca

Pocivaj u miru, uvek gospodin na terenu i van njega.
8

8

pre 4 meseca

Prvi put sam čuo za njega kada je na jednoj utakmici postigao nešto mnogo poena dal 100 kako beše , nakon toga je samo ređao uspehe . Gledao sam uživo utakmice koje je vodio kao trener Mege šteta i tu je puno mogao da pruži , sigurno ga je čekalo još preko 20 godina karijere . Ali najveća žalos ostaje porodici ,SLAVA MU I HVALA
a

all grobar

pre 4 meseca

Dao je u juniorskoj ligi preko 100, mislim i preko 130 poena.
B

BOMBO KLAT

pre 4 meseca

Pocivaj u miru Ti Veliki covece. 🙏🙏😪😪
M

MSt

pre 4 meseca

Miloje, znam da nije bilo nikakve šanse da preuzmes zvezdu i na to sam bio jako ljubomoran, pogotovo u periodu kad si imao fantastične rezultate sa megom ali ako ništa drugo očekivao sam te na čelu reprezentacije u neko skorije vreme. Verovatno je to i tebi bio cilj u karijeri i zao mi je sto se nismo radovali svi zajedno jer ne sumnjam da bi imali uspeha sa tobom. Pamticu te po vedrom i nasmejanom licu na kome se moglo videti da jednostavno živiš za košarku i da si u poslu 24/7. Zauvek će se pamtiti da si stvorio jednog igrača kakvog svet do sada nije video i to je dovoljan pokazatelj koliko si bio veliki u svom poslu. Počivaj u miru Miloje, legende ne umiru, one žive večno!
S

S.T.A.L.K.E.R.

pre 4 meseca

Kakva je ovo tragedija, kakav gubitak. Pre svega i iznad svega za njegovu porodicu. Što nije dočekao da vidi decu kako postaju i sami roditelji, što nije sa njima proveo još puno godina u sreći i veselju. I sam sam pre nekoliko dana imao gubitak voljenog člana porodice, gledam kako se svi nosimo sa time i srce me boli za našim voljenima kojih više nema. Njegovoj ženi i deci šaljem svu ljubav i podršku, ovako, online iako ih ne znam, ali se saosećam sa njihovim bolom. Na kraju, ogroman gubitak i za nas, ljubitelje sporta, koji smo se nadali da ćeš ti kao selektor predvoditi buduće naraštaje košarkaša. Odmori se Deki, počivaj u miru i igraj basket na nekom lepšem mestu.
Л

Лаик

pre 4 meseca

Никад нећу заборавити дербије, јеси нас побеђивао али било је задовољство гледати те. Понекад бих помислио да не постоји играч који те може сачувати. Велики спортиста и још бољи човек. Почивај у миру!
G

GABI GO

pre 4 meseca

E STA TI JE ZIVOT DANAS SI TU SUTRA VEC NISI NEKA MU JE VECNA SLAVA
S

Sipa

pre 4 meseca

Pokoj mu duši i vječna slava.
m

milena11.11.

pre 4 meseca

Bog da mu dušu prosti.Mislio sam da će on biti budući selektor reprezentacije.
N

Neverujem

pre 4 meseca

Tuga velika. Saučešće porodici.
e

e

pre 4 meseca

Zvezdas sam,ali on mi je bio simpatican i kada je Partizanu donosio trofeje.Fantastican i kao igrac i kao trener.
Б

Бск

pre 4 meseca

Миха, Буња, Милоје...Много је сјајних спортиста и људи прерано отишло у последње време. Све више и активних играча који умиру или имају озбиљне проблеме. Шта се то дешава појма немам. Одличан играч и тренер је био, а као човек још већи, и пре ове трагедије сам чуо од многих да су га истицали као сјајну особу. Био је увек ведар, позитиван, насмејан. Саучешће породици, пријатељима, колегама. Деки легендо почивај у миру, нећемо те заборавити.
U

Ujka Zitko

pre 4 meseca

Umrecu sa osmehom.... Pocivaj u miru GROBARCINO! Nikad necu zaboraviti onaj incident na utakmici Partizan-Hemofarm 2005.god.Kad si srcano sam krenuo na celu ekipu Hemofarma.🖤🖤🖤🖤
T

Toto-ko-tunjo

pre 4 meseca

Kakvih buzdovana ima, to je strašno.
b

budvanin

pre 4 meseca

Sokiran sam i oci su mi pune suze, ode jedan od najvecih. Veliki prije svega covjek pa i trener i igrac. Pocivaj u miru veliki covjece i neka te andjeli cuvaju i gore ces naci velikane s kojima ces da igras i pratis sa neba svoj voljeni sport. Hvala ti za sve sto si uradio za svoj Partizan kao igrac i hvala ti za sve sto si dao kosarci i hvala ti za sve sto si dao i za nasu SCG.
N

Nikola44

pre 4 meseca

Član zlatne generacije naše košarke. Sećam se kada je u finalu Evropskog prvenstva na 2 minuta pred kraj napravio er bol na bacanju. I kad je počeo sam sebi da se smeje. Jako pozitivan čovek. Uz to bio je možda u 5 fizički najjačih ljudi u državi. Delovao je zdrav kao dren. Jako tužna vest za sve nas koji smo voleli da ga gledamo dok je igrao. Teško je poverovati da takav čovek može da ode tako mlad. Saučešće porodici i svima koji su ga voleli.

Sliks17

pre 4 meseca

Auuuu bre. Sta je ovo!? Pa kako bre covece? Voleo sam te kao igraca I nadao sam se da ces jednom sesti na celo reprezentacije. Neka te andjeli cuvaju, Bog podari nebeske terene gde je sa tobom reket siguran!
B

Beks - NUFC

pre 4 meseca

Skamenih se, oči mi zamagliše, a knedla mi zapela u grlo... Ne mogu ništa da izustim. Katastrofa, užas, totalna neverica. Kakav čovek, kakav delija, kakvo dobronamerno lice. Ne mogu više, baš se razočarah.
S

Sombor

pre 4 meseca

Zbogom dobri covece i ljudska velicino.
a

all grobar

pre 4 meseca

Miloje bio si jedan od prvih kosarkasa koji je sa jedva preko 200cm igrao odlicno na petici. Odlicna ledjna tehnika, pivoti u reketu, nosenje na ledjima po 2-3 protivnicka igraca, ali ono sto cu najvise pamtiti je tvoj decacki osmeh dobri covece. Osmeh i kad si gubio i kad si dobijao. Povreda te je sprecila da se vratis u Partizan, srce te je izdalo da se vratis u Srbiju ili Evropu i pokazes svoje znanje u nekom jacem klubu. Pocivaj u miru legendo sa osmehom!
D

Deyan X

pre 4 meseca

Suze mi same idu ... Strasno.
.

........

pre 4 meseca

I ne mogu da se ne zapitam kako srce stane jednom tenku tako.. Sve vreme, uz tužan osmeh, vrti mi se film u glavi sa tekme sa Hemofarmom.. Davno beše, opšta tuča na tekmi, a Miloje kao furija.. Dzo Vukosavljević, krupni centar, bio je kao igračka.. Div kog su naljutili, veliko srce.. I baš ono ga izda..

Sakur

pre 4 meseca

Miloje zasluzuje jednu veliku koreografiju sa njegovim likom na sledecoj utakmici u areni
.

........

pre 4 meseca

Kao neko ko je rodjen '89-e, i veliki sam Zvezdaš, ne mogu da se ne setim kako mi je ova ljudeskara ''uništila'' detinjstvo.. čovek dominacija, borac, znalac, pobednik, šampion.. Tvrd sam, inače, kao kamen, ali, bre, zasuziše mi oči.. Talentovan i kao trener, kvalitetan i nasmejan čovek.. Bem te živote..
L

Lično ja

pre 4 meseca

Hvala ti na ovome. Jedan od retkih pristojnih ljudi. Neverovatno šta je život.
F

Forever Young

pre 4 meseca

Šta ti je život, danas sve ok, sutra te nema... Nerviraš se na poslu, nerviraš se kući, nerviraš se zbog kluba za koji navijaš, nerviraš se zbog raznih gluposti, zbog čega to? Sami sebe zakopavamo, život je previše surov. Mnogo poznatih ličnosti je umrlo poslednjih nekoliko godina, od raznih bolesti. Više nije sigurno ni da li ćeš se probuditi kada legneš da spavaš . Počivaj u miru.

PFK NIŠ

pre 4 meseca

Uuufff! Ne verujem! Laka ti zemlja Grobarcino!
m

milan1993_93

pre 4 meseca

Nadam se da je sve ovo ružan san i da ću se uskoro probuditi, velika tuga, počivaj u miru Miloje..
I

Ivan FCRS

pre 4 meseca

Kako lako ode čovek, ni iz čega... Tuga.

VecaBg1971

pre 4 meseca

I onda mi pricaju nemoj da jedes ovo, nemoj da pusis itd. Miloje nikad cigaru zapalio, alkohol nista i onda umre od srcanog udara. Znam mu sina, druzio se sa mojim, zajedno u razred isli, pricali kako jedva ceka da mu cale preuzme reprezentaciju Srbije jednog dana i onda te ovako nesto osasavi po glavi. Bem ti bre zivot ovakav surov. Sranje
P

PedjaPFCCCC

pre 4 meseca

Sta je bre ovo Brate mili Covek Sportista u 46 godini izgubio Zivot. Ja imam 31 Godinu pijem lekove za :Pritisak,Secer,Masnocu i Zeludac. Dal je ovo realno i zasto on ?!?!? Ljudina ! Saucesce Svima !
D

DzoniRS

pre 4 meseca

Upoznao sam Miloja pre nekih 20ak godina, kad je bio na pripremama sa reprezentacijom, Zoc je bio selektor tada. Uvek nasmejan, spreman na salu, potpuno pozitivan lik. O tome kakav je kosarkas bio, nema potrebe trositi reci. Neka mu je laka zemlja!
P

Pravnik

pre 4 meseca

Baš prije neki dana kada je Jokić ubacio za pobjedu protiv GS, snimak ka njihovoj klupi, svi potišteti jedino on stoji, malo je nedostajalo da skoči od sreće, ipak je on njegov učenik. Nadao sam se da će on biti naš selektor u nekoj skorijoj budućnosti, iako navijama za CZ, jer je po meni imao kvalitet za to. Počivaj u miru
С

Свештеник Драган Љ Зарић

pre 4 meseca

Царство ти Небеско људино...
С

Сале Национале

pre 4 meseca

Нека му је лака земља,волео сам га...
T

Toto-ko-tunjo

pre 4 meseca

Strašno.
C

Crnivan

pre 4 meseca

Otisao je veliki sportista i jos veci covek neka ti je laka zemlja. RIP Dejan Milojevic
R

Red Star Belgrade

pre 4 meseca

Recite mi da se šalite i da nije umro. Pocivaj u miru.
л

легенда

pre 4 meseca

почивај у миру легендо.
L

Lazar_

pre 4 meseca

Miloje neka ti je laka zemlja, veliki gubitak za srpsku kosarku, srpski sport. Pored toga sto si bio dobar kosarkas, pa trener. Bio si gospodin.
n

nemanjić5678

pre 4 meseca

Počivaj u miru Miloje.Neka ti Gospod podari Carstvo Nebesko. Pamticemo te uvek i mi sa severa kao i tvoji Grobari!
А

Аврам

pre 4 meseca

Почивај у миру.
P

Pjer

pre 4 meseca

A u...tuga strasno,mnogo dobar covek,nemam reci,uzas.

o boze

pre 4 meseca

pocivaj u miru..
R

Reč je reč

pre 4 meseca

Ovo je momenat kada boje nisu bitne.Počivaj u miru dobri čoveče . 😪
Z

Zvezdas1983

pre 4 meseca

Pocivaj u miru legendo 😢
0

015

pre 4 meseca

Auuuuuu sta reci, koju poruku poslati, totalni sok. Najiskrenije saucesce porodici, legende nikad ne umiru.😭😭😭
S

Sekundarac

pre 4 meseca

Počivaj u miru dobri naš Miloje ...
4

40+

pre 4 meseca

POCIVAJ U MIRU,,VOLE TE TVOJI GROBARI,,
I

Inspektor

pre 4 meseca

Nek ti se bog duši smiluje, viteže i ljudino!
P

Preža

pre 4 meseca

Naježio sam se ceo kada je Ilija Kovačić objavio ovu tužnu vest, u prenosu utakmice između Arisa i Budućnosti. Neverovatan osećaj tuge.Počivaj u miru mladi čoveče.
J

Jaaaaa

pre 4 meseca

Užas, šta drugo reći. Počivaj u miru legendo 🙏
x

xyzet

pre 4 meseca

Tako si rano otišao. Počivaj u miru dobri čoveče.
В

Вечна

pre 4 meseca

Слава!!!!
M

Miloš 1970

pre 4 meseca

Pocivaj u miru veliki čoveče i ljudino,neka te anđeli čuvaju, vole te tvoji Grobari!!
F

Falični Tom 1989

pre 4 meseca

Imam osećaj kao da mi je umro neko koga ceo život znam. Čovek sa obe noge na zemlji, div mekog srca, pozitivna energija na dve noge. Kao klincu bio si mi omiljeni igrač a nadao sam se jednog dana da te vidim kao selektora. Jer imali su igrači šta od tebe da nauče, o košarci a i o životu. Počivaj u miru Dejane nažalost jedno veliko i jako srce nije izdržalo.
L

LK

pre 4 meseca

Neka te cuvaju andjeli legendo
D

Don Vito Corleone'

pre 4 meseca

Sada udjem ovde na vesti i šok, muk. Ovo je nevidjena tragedija. Kada je umro Mihajlović, isto tragedija, ali nekako sam za to bio pripremljen, ali ovo niko nije očekivao. I ako sam veliki navijač Zvezde, ostrašćeni navijač Zvezde do koske i srži, ova vest mi je pala teško kao da sam navijač onog drugog kluba. Bezbroj puta sam gledao uživo derbije kada je Miloje igrao, tada ste bili mnogo mnogo bolji, ali koga sada briga za to. Još sam u nekom šoku, možda sam pisao nepovezano, ne znam ni šta sam napisao. SAUČEŠĆE SVIMA KOJI SU U ŽALOSTI. RIP DEJAN MILOJEVIĆ.
M

Milojko Arsenić

pre 4 meseca

Pocivaj u miru legendo. 🖤🤍
d

drago10

pre 4 meseca

kratko i jasno, hvala ti, vjerovao sam da ćeš da postaneš selektor jednog dana, ali i ovako, hvala ti na košarci, hvala ti na ljudstvu...
L

Lacio1900

pre 4 meseca

Nek putuje u miru naš brat Dejan. Gospodin velikog srca!
S

Saša_PFC

pre 4 meseca

Počivaj u miru Grobarčino...zbog takvih kao što si ti bio vredelo se i roditi i živeti.Velika čast što si bio deo ovoga Sveta.
D

DrvoMama

pre 4 meseca

Dobri deki neka ti je laka zemlja
R

Reč je reč

pre 4 meseca

TRAGEDIJA.😪😪😪
V

Vile sampion izraziti favorit

pre 4 meseca

Bog odlucuje ko zavrsava ovozemaljsko putovanje i kada. Porodici ostaje ponos da je imala takvoc coveka za sina, oca, muza, brata. Nikada niko vam nece moci bilo sta lose reci za ovu ljudinu. Dok ste zivi budite ponosni na ovkvu ljudinu za koju apsolutno svi imaju samo reci hvale i budite ponosni sto je bio deo vaseg zivota. Slava ti Dejane i neka ti je laka crna zemlja.
M

Mariofil

pre 4 meseca

Pridružujem se svima koji beskrajno tuguju zbog odlaska velikog čoveka, sportiste i trenera. Mi koji beskrajno volimo Partizan čuvaćemo večno uspomenu na njega i biti ponosni na jednog od najvećih igrača koji je igrao za naš klub. Neka mu je laka zemlja, a njegovoj porodici i KK Partizan najiskrenije saučešće.
S

Sani Boj

pre 4 meseca

Ma nije istina, recite mi da je greška...Plačem, duša me boli. Zašto, Zašto njega, dobar igrač, trener i iznad svega čovek. Nikad nikog nije uvredio, pravi sportsmen uvek nasmejan. Dejo neka ti je večna slava i hvala, Bog neka ti da carsko nebesko 😪
N

NikolaS.S.

pre 4 meseca

Počivaj u miru Miloje..
P

Pumbek

pre 4 meseca

Katastrofa...
V

Veljko9

pre 4 meseca

Pocivaj u miru ljudino!
P

Papps

pre 4 meseca

Vječna ti slava i hvala! Šok, svaka druga riječ suvišna. Bogu trebaju izgleda Veliki ljudi Velikog srca i gospoda.
V

Vule Baric

pre 4 meseca

Tuga,mlad covek...
d

d.o.o.

pre 4 meseca

primer coveka kog prosto nisi mogao da ne volis... tuga.
М

Мрцина

pre 4 meseca

Ау људи моји,шта се ово дешава?Колико сам се надао да ће наследити Пешића,пред њим је био цео живот..Не постоји човек који није волео Милоја,за кога год навијао..Почивај у миру велики Дејане,саучешће породици.
G

Gost233

pre 4 meseca

Velika šteta. Mnogo mi je žao!
C

Cccc

pre 4 meseca

Nek ti je laka crna zemlja. Pocivaj u miru. Nasmejani majstore, svi smo te postovali i voleli.
A

Alcatraz

pre 4 meseca

Bio sam siguran da ces biti jednog dana trener našeg Partizana. Počivaj u miru legendo. Gore na nebu armija prava!!!!
k

kojotski

pre 4 meseca

Nek mu je večna slava. Velika velika tragedija pre svega za porodicu i njegove najbliže, potom i za ceo sportski svet.

Геџа - Србијанац

pre 4 meseca

Аууу, страшно, много ми криво, баш сам се потресао овим. Бог душу да му прости. Овде нема и не сме да буде навијачких подела, само поштовање за овог младог човека... Саучешће породици.
S

Sale85

pre 4 meseca

Velika tuga.... Tragedija.... Počivaj u miru ljudska gromado.
C

Ckxk

pre 4 meseca

Pokoj duši,velika tuga!
D

Delija do koske

pre 4 meseca

Tuzan dan za Srpsku kosarku.Place mi se.Miloje hvala za sve radosti i medalje. Zvezdasi,pokazimo sutra u Areni koliko smo veliki i odajmo dostojanstveno minutom cutanja i jednim velikim aplauzom pocast i zahvalnost velikom igracu i treneru,Dejanu Milojevicu!Neka mu je vecna slava i HVALA!
g

gonpi

pre 4 meseca

Ujedini se Srbilo! Ovakvi ljudi na nebu to zasluzuju! Najiskrenije saucesce porodici! Veliki gubitak i tuga!
F

Fc Porto

pre 4 meseca

Kada smo čuli vest o srčanom udaru, svi smo verovali u isto - ma, šta je ta borba za njega, šta mu može?! Čovek širokog osmeha i velikog srca. Čovek pun entuzijazma, energije, velikih planova... Ali ne ide u životu sve po planu... A, čekalo te je, Miloje, jednog dana i to mesto selektora i najviši ciljevi... Srbija je izgubila mnogo. Košarka je izgubila mnogo. Ma, ceo sve je izgubio mnogo. Neka ti je večna slava.
M

Ma da bre to

pre 4 meseca

Dosao sa posla u 18h kazu na vestima operisan i stabilno je...sad ulazim bolje u da nisam uzeo telefon...
v

vladimir1

pre 4 meseca

Neka te andjeli cuvaju Hvala za sve
D

DakaCZ

pre 4 meseca

Katastrofa jbte u neverici sam mnogo mi zao coveka.Laka mu crna zemlja.Pocivaj u miru Miloje.
S

Simić

pre 4 meseca

Nismo voleli iste boje. Nismo voleli isti klub. Uvek na drugoj strani kada si na terenu. Osim kada si bio u dresu reprezentacije. Ali me je ova vest duboko pogodila. Bio si ljudina. Nikada nisi uvredio i ponizio svoje velike rivale. Uvek nasmejan. Živeo si za košarku. Miloje, neka ti je večna slava, a tvojoj porodici iskreno saučešće. Zbogom, Miloje!
d

de goll

pre 4 meseca

veoma tuzna vest....zivot nije fer
.

..

pre 4 meseca

Počivaj u miru dobri Miloje 😔.
N

Nadanje

pre 4 meseca

Uzeh sad da pogledam neki autogram koji sam od Miloja 2004. godine dobio kao dečak... Nikada nisam ni pomislio da ga bacim. Jedan od mojih omiljenih sportista. Bio je primer u svemu. U radu, istrajnosti, poštovanju, požrtvovanosti, iskrenosti...
H

Heavy metal

pre 4 meseca

Auuuu... Tuga! Saučešće porodici. Veliki čovek, izuzetan sportista, uvek odmeren... Strašno.
O

OFK Beograd

pre 4 meseca

Jebo te... videh danas vest o srcanom udaru, ali nisam se previse obazirao, jer sam bio siguran da je to nista za takvu stenu. I sad me ovo bas pogodilo i ostavilo zatecenog. Pocivaj u miru.
A

Aspinall

pre 4 meseca

NAJPOŠTENIJI IGRAČ, TRENER I SPORTISTA ! Neko koga sam možda i najviše cenio od svih iz sveta sporta. Zaista velika tuga...Saučešće porodici.
G

Ghost5

pre 4 meseca

Deki moj dobri.. toliko mi je zao.. trebalo je još dugo da ostaneš sa tvojom porodicom, rano je dobri moj. Au kako mi je teško palo ovo, mnogo mi je zao Dejane, počivaj u miru dobri, nasmejani decace
M

Milos hichichi

pre 4 meseca

Pa boze ima li te.. neverovatno dobar covek. Nek ti je laka zemlja deki..
D

Djape45||

pre 4 meseca

Slava mu, saučešće porodici.
g

gost u gostima

pre 4 meseca

idol iz detinjstva
M

Miloje1

pre 4 meseca

Cekam jos ovek da napisete da je greska. :((( Veliki covece !!!
G

GrobarKosmet

pre 4 meseca

Auuu brate nas. Pocicaj u miru
z

zaks

pre 4 meseca

Bio je ljudina.Počivaj u miru.
E

Eeeee zivote

pre 4 meseca

Takav dasa,gospodin..Nemam reci.Ovo je jedan od tezih dana u mom zivotu. Pocivaj u miru covece sa vecitim osmehom.
C

CZV22

pre 4 meseca

Почивај у миру мајсторе!!!
P

Pfc

pre 4 meseca

Otišao si Dejane ostala je tuga, uvek ćete voleti grobari sa juga!!! 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭
B

Bl10

pre 4 meseca

suza suzu stize.. Pocivaj u miru legendo!
S

Smrt

pre 4 meseca

Ja necu da verujem u ovo,zastooo😭😭😭😭
А

АвантиСтелаРоса

pre 4 meseca

Био си наш љути ривал, али никада ниси био љут, напротив, са осмехом на лицу си нас школовао и приморавао да радимо више, да будемо бољи. Са сузама у очима се опраштамо, плакао сам кад је Миха умро и ево сад опет. ЖИВИШ!😭🕊
P

Pristrasni posmatrač

pre 4 meseca

Mlad čovek, nipošto mu nije bilo vreme, pretužno... Neka mu je laka zemlja i neka počiva u miru :-(
Ц

Црно. Без белог.

pre 4 meseca

Вечна ти слава Милоје😥😥
M

Mance.

pre 4 meseca

Tuga do neba
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD,.,.

pre 4 meseca

Moje najiskrenije saučešće porodici Dejana Milojevića, njegovim prijateljima i Partizanovcima . Bog dušu da ti prosti dobri čoveče.
k

kolja083

pre 4 meseca

Retko kada u źivotu mi je neka vest teze pala.Znam da je ljudina u svakom pogledu.Njega nisam poznavao ali jesam njegove bliske prijatelje.Duša mu carovala,porodici i prijateljima i svim ljubiteljima kosarke i sporta uopste najiskrenije saucesce.

Goran Zivkovic

pre 4 meseca

САУЧЕШЋЕ ПОРОДИЦИ МИЛОЈЕВИЋ!!! ЖИВОТ ЈЕ КРАТАК ДА БИ СМО СЕ ДЕЛИЛИ НА ОВЕ И НА ОНЕ И НА ОНЕ КОЈИ ВОЛЕ ОВАЈ ИЛИ ОНАЈ КЛУБ...СВИ СМО МИ КРАТКО НА ОВОМ СВЕТУ И ЗАТО ПОШТУЈМО ВОЛИМО ЖИВОТ И БУДИМО ЉУДИ ШТО БИ РЕКАО ПАТРИЈАРХ ПАВЛЕ...ДЕЈАНЕ ВЕЧНА ТИ СЛАВА И ДА ТЕ БОГ ПРИМИ У СВОЈЕ ЦАРСТВО НЕБЕСКО!!!
a

akkakalađsđs

pre 4 meseca

Ne mogu da objasnim kako se osećam,nikad u životu čoveka nisam upoznao a toliko se loše osećam i nekako mi teško u grudima kao da je preminuo neko blizak.Možda i zbog toga što smo sličnih godina ne znam stvarno šta da kažem,najteže je toj njegovoj ženici i deci,duboko saučešće i naklon za našu legendu.
d

dexiko

pre 4 meseca

Neka te anđeli čuvaju i paze😥
D

Dzoni-1970-

pre 4 meseca

A ne Miloje breee !!!! Koliko si bio gotivan covek, uvek nasmejan, pozitivan... Trabalo je Partizan da preuzmes, kad Zeljko ode...
7

79

pre 4 meseca

Uvek skroman i normalan momak.Zalosno bas,nek mu je laka crna zemlja.
p

partizan2

pre 4 meseca

Nisam sumnjao da ces jednoga dana sesti na klupu Partizana, sokiran sam stvarno, nemam reci….Pocivaj u miru Miloje💔🖤
Z

ZV

pre 4 meseca

Neka ti je laka zemlja,i neka ti Gospod podari rajsko naselje...
Г

Групни

pre 4 meseca

Страшно ! Збогом Милоје ! Ужасно је овако отићи !
G

Gospode....

pre 4 meseca

Uvek nasmejan i velik covek...kakav sok...
V

Vinara

pre 4 meseca

Ljudino, neka ti je laka zemlja i Bog da ti dušu prosti..

Ivica Gasic

pre 4 meseca

Auh bree :(
D

DarkoSrbija

pre 4 meseca

Hvalla Dejo za sve radosti...bio si jedan od najboljih reprezentativaca..neka ti vecna slava i hvalla 🙏
S

Stari Zvezdaš

pre 4 meseca

Šokiran sam. Najiskrenije saučešće Dekijevoj porodici.
P

Pik delija

pre 4 meseca

Neka mu je večna slava. Tugaaaa
M

MileJe

pre 4 meseca

Neka ti je vječna slava i hvala.
N

Ne vjerujem

pre 4 meseca

Gospode Bože...Zašto?
b

banence

pre 4 meseca

NEKA TI JE VECNA SLAVA I HVALA LJUDINO I VELIKA GROBARCINO..DOK JE NAS TRAJACES...KO DA ZABORAVI TAKVU LJUDSKU GROMADU I VELIKOG SPORTISTU...POCIVAJ U MIRU DRAGI MILOJE
1

1244

pre 4 meseca

Strasno da strašnije ne može da bude... počivaj u miru legendo 🙏😭😭
Z

Zeleznik

pre 4 meseca

NEMA UTAKMICE U PETAK! MAKAR IZGUBILI SLUŽBENIM REZULTATOM!
.

.....

pre 4 meseca

To je sada najmanje bitno, sve jedno je. Možda bi i on želeo da igraju za njega!!!

Sakur

pre 4 meseca

Auu brate mili,koja tuga.
m

mandoo

pre 4 meseca

Nisam toliko emotivam. Ali dok sam basket igrao zvao sam sebe njegovim imenom. Kakav je to igrac bio.
a

ako su ruze, procvetace...

pre 4 meseca

kad ovako krene godina...
O

Ooohh...

pre 4 meseca

Oooo...gospode dragi...dal je moguce??? Kako da posle ovakvih iznenadnih smrti ljudi ne zapitas sta je zivot? Putuj mirno dobri covece...
J

Japp

pre 4 meseca

Ode jedna bas ljudina u svakom smislu.Stvarno strasno😞
n

neutralan navijac

pre 4 meseca

pocivaj u miru legendo...bio si pravi gospodin,igrac,trener
R

Raša77

pre 4 meseca

Strašno... E sudbino... Počivaj u miru legendo😥
K

Kimmi

pre 4 meseca

Kakva uzasna vijest. Jako mi je zao. Mlad covjek. Pocivaj u miru, Dejane.
L

Lazaros

pre 4 meseca

Neka te Gospod Bog primi u Carstvo Nebesko 🙏☦️
P

Pick and Pop

pre 4 meseca

Neka mu je laka zemlja.
d

delija1

pre 4 meseca

u soku sam..........
J

Jack Sparrow

pre 4 meseca

Uf ovo je jako zabolelo, mlad covek, ljudina, veliki strucnjak napravio mnoge nase danas velike igrace… Pocivaj u miru legendo ostace zal za svime sto si u godinama koje dolaze mogao da pruzis nasoj kosarci i jednog dana kao selektor… Saucesce porodici.
D

Dzi

pre 4 meseca

Nije fer.
D

Dadal

pre 4 meseca

Au kakv sok, Deki ljudino imao sam veliku zelju da te vidim kao trenera Partizana.
c

crnoo beliiii

pre 4 meseca

Uzasna vjest,kakav covjek i igracina,Pokoj dusi velikom Dejanu u svakom smislu,tuga za sve ljubitelje sporta
K

Kol

pre 4 meseca

Jbt zivot sta je ovo sto napisa neko sta je ovo vise!
R

Realni13

pre 4 meseca

Pocivaj u miru dobri covece.
g

gostujući

pre 4 meseca

strašno 🙈
J

Jelenko P

pre 4 meseca

Veliki kosarkas, trener i covjek.Neka ti je vjecna slava i hvala za sve.
A

ACDC

pre 4 meseca

Baš mi je žao, Deki je bio sjajan lik videlo se to po tome kako prica i ponasa se. Mislio sam jednog dana ce preuzeti Partizan ali eto zivot je nesto neverovatno i nikada ne znas kakva ti je sudbina. Danas si tu, sutra te nema. Pocivaj u miru.
0

0999

pre 4 meseca

STETA DO NEBA. NEKA MU JE LAKA CRNA ZEMLJA.RETKO DOBAR POSTENO I GOTIVAN LIK. TUGA DO NEBA. NEMAM RECI
R

Realista1389

pre 4 meseca

Pocivaj u miru dobri covjece! Veliki udarac za njegovu porodicu, prijatelje i bivse igrace i naravno srpsku kosarku. Bez obzira na boje klube sutra treba cijela Arena da mu oda pocast, Nek ti je laka crna zemlja Miloje...
P

Petko-Nish86

pre 4 meseca

Počivaj u miru Legendo! Gore na nebu - armija prava!
K

Kazablanka

pre 4 meseca

Joj boze, nisam ocekivao uopste nakon sto su rekli da je u stabilnom stanju... Pocivaj u miru Deki.
n

nemanja1512

pre 4 meseca

brate pre neko vece sam ga gledao na tv kad su igrali warriorsi, sta je ovo bre
Б

Белграно

pre 4 meseca

Јел могуће ово људи моји...
B

Burek

pre 4 meseca

Slava mu !!!
G

G

pre 4 meseca

Vecna ti slava Dejane, bio si veliki igrac i trener. Vole te navijaci Partizana, pocivaj u miru.
O

Ognjeeeen

pre 4 meseca

O zivote tugo, pa dokle vise…Deki pocivaj u miru!🙏🏻😞
T

Tuga

pre 4 meseca

Kako mi je žao,baš veliki udarac za sve...Gospodin čovek,sportista,nikad ništa ružno,nasmejan,vedar...Počivaju u miru dragi moj Dejane...
:

:((((

pre 4 meseca

Večna slava!
:

:((((

pre 4 meseca

Tuga. Čovek sa večnim osmehom. Činilo se da se smeje i kad je ljut.
Б

Блок

pre 4 meseca

Ау човече... Људи чувајте се,контролишите срце,здравље. Саучешће породици.Дејане почивај у миру ,нек ти Господ Бог да Царство Небеско
m

mikiiiiiiii

pre 4 meseca

velika tuga, pocivaj u miru legendo😪😪😪😪😪😪
Л

Лазар

pre 4 meseca

Почивај у миру, велики МИЛОЈЕ!
g

gg84

pre 4 meseca

Sta je zivot kad sportisti odlaze u tim godinama,sta mi "ulicari" da ocekujemo... vecna slava velikom coveku
d

def

pre 4 meseca

Pocivaj u miru gospodine!
C

Chiske1

pre 4 meseca

Uzasna vest! PUM
D

DELIJE Skopje

pre 4 meseca

Pocivaj u miru Deki nas dobri.
N

Ne pamtim

pre 4 meseca

Kad sam se ovako potresao
v

vule 33

pre 4 meseca

POCIVAJ U MIRU LEGENDO...ISKRENO SAUCESCE PORODICI...😢😢😢
d

dezurn1kr1vac

pre 4 meseca

Auuuuuhh ... Počivaj u miru dobri čoveče !
n

nik234

pre 4 meseca

mnogo dobar trener i covek
d

dkcz

pre 4 meseca

počivaj u miru..