Džoan Hauavard (© AFP)
Džoan Hauavard (© AFP)

Incident na koledž utakmici: Slavni trener krenuo da pesniči kolegu (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | uto. 22.02.22. | 00:08

Džoan Hauard iz Mičigena bio je izuzetno ljut na protivnike iz Viskonsina

Tokom vikenda, košarkaški ljubitelji su uglavnom pratili dešavanja na Kup takmičenjima širom Evrope, odigran je i Ol star meč u NBA ligi, ali javnost u Sjedinjenim Američkim Državama priča o tuči na košarkaškom terenu. Ne na NBA terenu, već na koledž terenu. Poznato je koliko tamošnja javnost prati koledž sport, a košarka se kotira izuzetno visoko. Zbog toga i ne čudi što svi najveći mediji izveštavaju o incidentu na meču Mičigena i Viskonsina. U centru pažnje je nekadašnji centar NBA lige, a sada trener Mičigena, Džoan Hauard koji je krenuo da se pesniči sa protivničkim trenerom.

Hauard je velika zvezda u Mičigenu. Kao igrač bio je član čuvene generacije "Feb fajv" zajedno sa Krisov Veberom i Džejlenom Rouzom, posle toga je imao uspešnu NBA karijeru, osvojio je i dva šampionska prstena. Velika je stvar bila kada se vratio na koledž da bude trener. Ipak, sada se isključivo priča o njegovoj tuči.

Izabrane vesti

Naime, Viskonsin je ostvario ubedljivu pobedu rezultatom 77:63, ali Hauardu je zasmetalo nekoliko stvari. Prvo, mediji ističu da je Hauard poludeo kada je protivnički trener zatražio tajm-aut na samom kraju meča kada je pitanje pobednika bilo rešeno, a onda je viđena i čudna situacija prilikom pozdravljanja ekipa.

Pogledajte i sami.

Dan posle incidenta uglavnom se priča o potencijalnoj kazni za Hauarda. Mnogi već predviđali i otkaz, ali na kraju odlučeno je da bude suspendovan ko kraja sezone.. Hauard se za sada nije oglašavao.


tagovi

NCAA

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara