Komentari na vest

INTERVJU - Marko Marinović: Svaki domaći igrač kojeg sam hteo da dovedem - prvo bi tražio pare

K

Kopaonik Biznis Forum

pre gotovo 3 godine

Zanimljiv intervju i dosta toga je tacno izrecenog. Pozitivno je sto Marinovic kao mlad trener pokusava da zadrze neke postulatie nasih starih velikih trenera i svaka cast za osvojeno kadetsko prvenstvo uz zelju da ti klinci naprave lepe karijere i da ostave trag u Borcu. Samo jedna mala ispravka, Cacak nije nikakva kolevka kosarke koliko god se taj mit gurao. Cetiri najvece srpske ekipe i ujedno uz Proleter iz Zrenjanina jedini osvajaci prventsva jugoslavije su Zvezda, Partizan, OKK Beograd i Radnicki sa Crvenog krsta, tako da je po svim parametrima Beograd je kolevka kosarke i od samih pocetaka kosarke na ovim prostorima jedino mesto gde su se postizali najveci rezulaltati. Cacku svaka cast, imali su odredjeni kontinuitet igranja prve lige jugoslavije, ali bez znacajnijih rezultata. Svaka cast na svemu, ali bez lazne mitomanije o nekakvim kolevkama.
Č

Čačak, Valjevo itd.

pre gotovo 3 godine

Ne gleda se to tako. Onda tom logikom je Madrid kolevka fudbala. Ili Minhen, Barselona... U slučaju naše košarke gleda se koji su to centri iz kojih su ponikli najveći talenti. Radmilo Mišović, Dragan Kićanović, Željko Obradović... "Ako si rođen u Čačku, već si završio košarkašku osnovnu školu, ili akademiju" - Dragan Kićanović. Hajde sada, Beograd? Ali, Beograd, ne neki klinac koji je doveden iz unutrašnjosti pa se razvio u Partizanu ili Zvezdi. Beograd sa skoro dva miliona stanovnika i Čačak sa 100 hiljada, računajući i okolinu.
G

Gost456

pre gotovo 3 godine

Koliko iskompleksiranih ljudi ovde ima. Tekst o Borcu a vi se raspravljate o blizancima. A za komentare "jok, igraće za kikiriki" nemam reči. Čovek je lepo rekao, u Borac dolaziš da igraš, ne da zaradiš. Preko Borca ćeš zaraditi ugovor u jačem klubu. U Borcu igraš za 1000e mesečno. Ali džabe, klinci bi odmah 300.000e godišnje. Menadžeri nam ubiše decu. Borac klincima treba da bude ono što su Zvezda i Partizan koledž amerima, usputna stanica za jak ugovor.
g

gost3

pre gotovo 3 godine

Baš dobar intervju, jedna lepa priča o buđenju legendarne kolevke košarke u Čačku koja može da posluži kao model ostalim velikim centrima košarke koji su ili ugašeni ili su već duže u padu, NS-u, Vršcu, Leskovcu, Kraljevu, Kragujevcu, Nišu, itd...to jedini način da se pad domaće muške košarke na svim nivoima zaustavi i da se produkcija domaćih asova nastavi ili ćemo uskoro doživeti sudbinu Hrvata u tom sportu.... i što je neverovatno, pored ovako sadržajne priče pacijenti sa obe strane se pojave i na ovoj temi sa imbecilnim prepucavanjima CZ vs KKP, pa kako vas više nije sramota da toliko lupetate i ništa drugo ne radite u životu....p.s. Zvezda i Partizan nisu nikakve svetinje niti ikada to mogu posatati osim u vašim praznim glavama, svetinje su porodica, deca, Srbija, Hilandar, Ostrog, itd....odrastite!!!!
D

Dusan011

pre gotovo 3 godine

Zamislite da država da Borcu pola od onoga sto je dala propalom projektu KK WildCards samo za dovođenje jednog igrača - Pantera. Gde bi taj klub bio za dve godine.
l

lukasio

pre gotovo 3 godine

Kme,kme,kme
K

Kme

pre gotovo 3 godine

Hajde, ne rise više. Nije država ništa dala za Pantera, to će se tek pokazati. Ali jeste za njegov prvi dolazak u Srbiju i za državljanstvo. Botine Vujičinove, ima i poštenijeg načina da se zaradi za sendvič.
G

Gost23

pre gotovo 3 godine

Jok, nego će da igraju zbog tvojih brkova...
C

Crvke

pre gotovo 3 godine

Izgleda da se u KkCz ceka da li ce i dalje Cova biti predsednik i oko toga se vode razgovori a sastav ekipe i sponzori tek posle toga jedino je problem sto to ide sporo a dok realni igraci za nas potrosacki dzep nalaze nove klubove,a bojim se ako se Cova povuce iz kluba otici ce i Radonjic pa mozemo da se slikamo za sledecu sezonu,,,,,
G

Gostttt

pre gotovo 3 godine

oko 11 avgusta su izbori u zcezdi, covke trenutno ne zeli da se zalaze za klub, kandidaturu za novi mandat jos nije podneo, a jedini koji je to uradio je bata, covke ne zeli tek tako da ode iz zvezde, trazi da bude predsednik kssa kako bi prepustio zvezdu, a vucko sipa li sipa samo kako se covke ne bi kandidovao jer jedina 2 kandidata su bata i mozda covke
@

@Gostttt

pre gotovo 3 godine

Ali on mora da vrati ime i grb. Nije bas tako jednostavno kao sto ti mislis....
c

cccccccc

pre gotovo 3 godine

Morali su da angazuju Zexa da bi dobili Borac, ako samo to postignu sledece godine sezona je uspela
Č

ČačaninX

pre gotovo 3 godine

Prevara od trenera. Jedino zna protiv Partizana da motivise igrace. Protiv drugih ekipa nula bodova.
V

Voždovac

pre gotovo 3 godine

Stojkoviću mogao si i da ga pitaš o bivšem klubu Crvenoj zvezdi umesto što si samo forsirao priču o Obradoviću. Brat Malina će biti odličan trener, već sad jeste.
G

Gost789

pre gotovo 3 godine

Pa ne vodis Partixan da ti igraci igraju za kikiriki i semenke
B

Bojanko

pre gotovo 3 godine

U Partizanu sada igraju za pare. U mucnoj zvezdi za kikiriki i semenke i poneku lizallicu....
Z

Zanimljivo...

pre gotovo 3 godine

... pobedili Partizan, a nemaju nijednog evroligaskog igrača. Nije sve u parama.
B

Bojanko

pre gotovo 3 godine

Pobedili Partizan dok je jos uvek trajao aparthejd..
D

DelijaNS

pre gotovo 3 godine

Kako neće tražiti pare kad su pre mesec dana čuli za postojanje milutinovića i šaponjića nevladinih boraca za srpsku košarkašku omčadinu
б

бартендер

pre gotovo 3 godine

а јок, тражиће ти кликере и живеће од ваздуха
Л

Ложач

pre gotovo 3 godine

Па пази има један клуб....и нису кликерики него кикирики и није ваздух него часови љубави...
O

Ognjeeeen

pre gotovo 3 godine

@Lozac, tek ces da patis...uzivaj sad, a kad krene sezona da mi u stanu bude toplo
Д

Драган

pre gotovo 3 godine

Наложени, склони се са сунца, бунцаш!
G

Gost241

pre gotovo 3 godine

Nemoj da lazes, pa u Partizan godinama idu iz ljubavi, jos sad kad je Zoc tu, ihhh...
G

Gna

pre gotovo 3 godine

Prpa decak, Zoc vam ne izlazi iz glave... a tek je poceo...
S

Sve...

pre gotovo 3 godine

... što počne, to se i završi, a Žoc će završiti mnogo brže nego što bilo ko može da pomisli.
M

Muler

pre gotovo 3 godine

Zvezda je šampion, a Žoc tek treba da se dokaže. 90ih smo ga ispratili iz Srbije isto kao Dula. Jeste on preko postigao uspeh, ali ovde je prethodno bio opeglan.
Д

Драган

pre gotovo 3 godine

241 - Ради гуза к'о медуза;Жоц вам је ноћна мора ха ха ха
Y

Yika

pre gotovo 3 godine

Kaze čovek oterali obradovića 90-tih godina, pa taj partizan je tukao zvezdu sa 40+ razlike.