Komentari na vest

INTERVJU - Mihailo Pavićević: Samo mi i Real Madrid nismo kratili plate, Zvezda i Partizan zaslužuju licencu Evrolige

p

posmatrac3

pre oko 3 godine

Vređanje Dobrića na utakmici u Baru ne mogu da mu zaboravim. Tipičan primer malograđanštine...
D

Drvo

pre oko 3 godine

Institucija je bliza ABA 2 nego Evroligi. Srecko K im se smesi.
C

Crv

pre oko 3 godine

Znaci ovo kolo uopste se ni iznenadio da Zadar dobije Cedevitu a Borac Igokeu1 znaci samo neka se zajebavaju ovi iz KkIgookee2 posto ako izgube od Mornara smešio bi im se baraz za opstanak ali dobro ne bi drzava iz Snsa dozvolila svakako da ispadnu,,,,
Š

Šbb

pre oko 3 godine

Ali ovi pusti Crnogorci. Ni manje ni više nego se upoređuju sa Real Madridom. Bar i Madrid. Tu je to.
D

Drvo

pre oko 3 godine

Bar bar ima more.
k

karavaljo

pre oko 3 godine

Pajo je skroz dobar tip, upoznao sam ga dok je bio ovde u Finskoj. Posvecen kosarci, analize protivnika i ostalo stvarno na nivou. Dobar trener.
N

Ne zasluzuju ni KKCZ ni kkp

pre oko 3 godine

Po cemu Partizan zaslužuje? Imaju dugovanja prema 5-6 trenera koje placaju u istom momentu, igraca na BATU koliko hoces, bore se za opstanak u aba ligi (najgore plasirani Srpski klub ide u baraz ako u aba 2 bude Srpski tim izborio jedno od prva dva mjesta), godinama direktne rivale ne mogu da dobiju da budu bolji u dvomecu, u klubu se ne zna kolike su plate, duguju porez, duguju zaduzenja iz one cuvene uprave koja je tukla sudije... Ne glupiraj se, ako si igrao evroligu ili osvojio to ne znaci da moras da imas A licencu. Onda Ubaci Bosnu, Split, Cibonu, takvih klubova ima preko 15. Partizan sa ovakvim stanjem i poslovanjem moze jedino da igra kvalifikacije za fibinu ligu sampiona, i to da ispadnu u 2 krugu. Sportski pozdrav
O

Onyx

pre oko 3 godine

U region postoje 4 kluba a vi niste medju njima. Covek je izneo svoje misljenje I kao sportski radnik ima na to pravo. Sa druge strane ti to nisi. Ti cak nisi ni navijac Zvezde vec mrzitelj Partizana
B

Bata Kanda

pre oko 3 godine

A šta će Zvezda i Partizan u EL? Šta ćemo mi sa Realom, Barselonom, CSKA, Fenerom..Dovedemo gomilu Amerikanaca da budemo koliko-toliko konkurenti i opet nas deru svi redom.. Ovako lepo smanjiti njihov broj, pustiti nase mlade da igraju(ako ih uopste i ima) . Evrokup je takmičenje taman i za Zvezdu i za Partizan.
B

Bnb

pre oko 3 godine

Istina...razigravamo polovne Amere. Bolje i beton liga al sa našom decom.
@

@bata kanda

pre oko 3 godine

I Real i CSKA smo dobili i to ove sezone
B

Bar

pre oko 3 godine

Kojim tokovima vam novac stiže u Bar to je pitanje? Da l tim “poštenim” radom ili tokovima nekih sumnjivih supstanci što stižu preko mora, pitanje je?
G

Gost999

pre oko 3 godine

I to je legitimnije i ispravnije nego da drzava otima od naroda koji zivi na prosjackom stapu, da bi sipao u dvije rupe bez dna i bez svrhe.

Mr 007

pre oko 3 godine

Jako interesantan intervju za citanje. Generalno,Mornar mi je omiljena ekipa posle Zvezde u Aba ligi,jako simpatican tim.Bar je srpski grad.Doveli su klub u poziciju da je jedan od najjacih u Aba ligi,iskljucivo svojim ulaganjem i trudom. Izuzetno su atraktivna ekipa,mislim da taj stil igre ne donosi trofeje,ali svakako su izuzetno zanimljivi za gledanje. Zao mi je sto je zbog politike bivseg predsednika CG napravljena mrznja izmedju Zvezde i Buducnosti iako su gradjani Srbije i Crne Gore jedan narod,barem vecina. Iz tog razloga mi je izuzetno drago sto postoji Mornar,koji pokazuje da jesmo jedan narod.
M

Milo123

pre oko 3 godine

Upravo je poentirao na taj način, da "mi" imamo najbolje trenere, da se drugi ne uvrede.
z

zolaaaaapfc

pre oko 3 godine

Kojeg predsednika?? Mislis na onog sto je sa nasim predsednikom zajedno gledao iz loze beogradske arene zvezdu u evroligi? Smesan si
I

Ivan333

pre oko 3 godine

Mi jesmo jedan narod al ću ja iz Nikšića prije navijati za šiptare nego za Budućnost i Zvezdu.Ovo je sport nema veze sa nacionalizmom.
N

Neca Golubovic

pre oko 3 godine

Odakle vam pare ? Posteni Djordjije i Mihailo.
1

1009

pre oko 3 godine

Oteli od Mila
k

kop22

pre oko 3 godine

Tebe interesuje odakle im pare?Odakle Zvezdi pare???Sto im PreCednik drzave oprasta po 20miliona duga,pa onda opet niOdkud uleti 30miliona u klub.