Komentari na vest

INTERVJU - Nenad Krstić: Jokićev uspeh mnogo znači za našu košarku, Vasa je plejmejker za budućnost

d

d.g.

pre gotovo 3 godine

Jos jedna legenda opravdava izdajnika.
S

Slaba odbrana

pre gotovo 3 godine

Ja sam ubedjen da Denver brani Jokiću da igra za reprezentaciju.Mogu oni da pričaju šta hoće,te fore poštujemo njegovu odluku ali za njegovo zdravlje bi bilo dobro da propusti olimpijadu.Velika lova je tu u pitanju,ne radi se samo o Jokićevom ugovoru.Ne postaje se MVP svakog dana,Denver je malo tržište i tamo niko neće,Jokić im je najbolja šansa da privuku neke od najboljih igrača Nba,potom sponzora itd i on im treba potpuno zdrav i spreman za sledeću sezonu gde možda i naprave šampionski tim,videćemo.Pogledajte samo navijače Denvera,svi nose broj 15,maltene cela dvorana,retko možete videti neki drugi broj...Možda i nisam u pravu ali teško mi je da poverujem da je Jokić sam od sebe rekao neću da igram za reprezentaciju.Svi što govorite neko je Jokić a neko Luka D,Bojan Bogdanović itd kada oni budu MVP videćemo da li će igrati za reprezentaciju,uz to Luka ima 21/22 godine,u njegovim godinama Jokić je osvojio olimpijsko srebro.Nadam se da će se predomisliti,prosto ne mogu poverovati da neće igrati a nikad jači tim na okupu...

Darko007

pre gotovo 3 godine

Bilo bi lepo kad bi manje spominjali Jokica,posle onog verujem da tako misle vecina ljubitelja kosarke.
V

Vuuule

pre gotovo 3 godine

Prvo i osnovno, jokic je ostvario uspeh prvo za sebe, a drugo za porodicu. Za Srbiju nije ostvario ništa, i Srbija od toga nema niśta. Ko što reče ovde jedan, sve to u vojsku, da se nauče šta je to Čovek. Ostavite se satanske tvorevine kojom vlada NOVAC.
X

XD

pre gotovo 3 godine

Ko je mene pitao da li sam u.oran kada sam završio faks? Taman sam hteo malo da se izludujem kad ono država zove, marš u vojaku godinu dana. Trbalo je da napišem pismo ministarstvu odbrane i da im objasnim koliko sam umoran. Sve bi ja vas u vojsku pa vratite državi bar na neki način pi..e razmažene.
G

Gostić

pre gotovo 3 godine

A sta da vrate drzavi, sta je dala drzava?
Г

Гост...

pre gotovo 3 godine

А шта да вратимо држави? Је ли то што имамо најскупље бесплатно школство на свету? Или то што сваки тренинг у било ком спорту морају да ти плате родитељи или да одустанеш? Или то што имамо најскупље гориво на свету? Или то што нам најмилији умиру јер не могу да добију термин преглед у најскупљем бесплатном здравству на свету? Одавде је морао да оде Тесла да би постао то што је постао, па и Пупин и Милутин Миланковић па и Ђоковић, сваки би пропао овде да није отишао. Нико овде ништа не дугује држави да би сад требао нешто да јој враћа, много више она дугује сваком од нас!

Bojank91

pre gotovo 3 godine

Zar vojska nije čast? Ili beše rat... Ne mogu da se setim čemu tačno služi vojska
p

papcina

pre gotovo 3 godine

Ko ti samo dade pluseve, cuj da vrate, sta bre da vrate drzavi??
S

Sherlocked

pre gotovo 3 godine

Jokicev uspeh vise nije i nas uspeh. Bio je do pre par dana , dok smo bili u zabludi da volimo isti dres.
Г

Гост...

pre gotovo 3 godine

А зашто је до пре неколико дана био и наш успех, чиме смо ми допринели том успеху да бисмо имали право да га својатамо?
T

Tatko ratko

pre gotovo 3 godine

Kakav kurac od intervjua
B

Bzzz

pre gotovo 3 godine

Znam da umorni igraju i Doncic, Bogdan Bogdanovic, Saric, Bojan Bogdanovic... poslednja dvojica su rekli da bi po cenu otkaza igrali u reprezentaciji i otisli u Cibonu. Sto se tice porodicnih problema, i pored takvih Vasa Micic je onda bio sa drugarima na prvenstvu, majka mu je umrla a on je ipak ostao i to je za svako postovanje, dok ce se Jokicu roditi dete hvala Bogu i to u septembru, sreca ima ko da brine o zeni a i ne bi nista propustio jer bi bio sa njom tokom porodjaja. Jednostavno koji god da je razlog od ova dva, nije korektno u najmanju ruku, da znam da me pola drzave voli, podrzava, budi se uvece da me gleda, ima ocekivanja od mene, pa nista me ne bi sprecilo da igram. Mogao je da uzme 2-3 nedelje da se odmori kao covek i na ide na OI uz dve nedelje priprema, nije hteo, i takvima bih se zahvalio u buduce.
Г

Гост...

pre gotovo 3 godine

Васа Мицић је био у репрезентацију у једном од најтежих тренутака у животу, а опет му нико није пружио подршку него су га сви пљували и приговарали због мало лошије игре. Да сам ја Јокић, мени би управо то што се догађало Мицићу било довољно да ни не размишљам о игрању за репрезентацију.
B

Bzzz

pre gotovo 3 godine

Vasu su pljuvali sve do momenta dok nisu saznali o cemu se radi, onda su svi spustili loptu, izvinili se i pruzili mu podrsku, i pokazali postovanje i zahvalnost.
1

123445677890000

pre gotovo 3 godine

Opsta mesta i opste teme. Vidi se da kosarku prati na telefonu dok ide u jutarnji wc.
e

ecka siti

pre gotovo 3 godine

Jokicev uspeh meni nista ne znaci jer ga je ostvario u jednom Americkom timu. . . Moze da osvoji jos 100 mvp titula, DOK NE ZAIGRA ZA SRBIJU ZA MENE NE POSTOJI. . .
f

ffffcccc

pre gotovo 3 godine

Pa po tome, sta je Djokovic osvojio za Srbiju? Ni njega ni njegove trofeje ne racunas ni za sta?

Wolfasin

pre gotovo 3 godine

Đoković je osvojio Davis kup i bronzu na olimpijadi.
e

ecka siti

pre gotovo 3 godine

A sto bi ih racunao? Pa nije ih moj sin osvojio!? Ali Nole je uvek igrao na dejvis kupu, nikada nije bio umoran! A da je denver isao do finala onda bi mogao da igra? Ne bi bio umoran? I doncic je odigrao isti broj utakmica,i sam nosio ekipu,pa se odazvao pozivu. . . Tako da. . .