Komentari na vest

INTERVJU - Skariolo: Teodosić je genije, vidi muvu u letu! Sa Španijom smo počeli da gradimo pre osam godina

m

milos:mrdak

pre preko 1 godinu

novi Šćepan Šćekić :)
m

milaneze

pre preko 1 godinu

Naravno, veliki respekt za Milosa Teodosica, celog sebe je dao za reprezentaciju, pratim kosarku dvadesetak godina, i ne secam se da je ikad rekao nesto lose o Partizanu u bilo kom kontekstu, cak i ako je imao ponudu Partizana nekada (ako je i imao??), nikad to nije javno iznosio ili pokusao da se dodvori nekom drugom klubu kao npr. Jovic, Kalinic. To sto navija za fmp nista ne mora da znaci, ne mora da bude aplauz za njega veceras ali momak nicim nije zasluzio da mu se zvizdi!
G

Gedža Srbijanac

pre preko 1 godinu

Velika razlika, jedni ušli osvajanjem Evrokupa, drugi parama i osvajanjem Ukrajine. Ahaahahaha... Ne bih ni citao ovo da Zocoglu nije kod Groblja, ovako mi sve milo da gledam kako kuka i ne priznaje greške. Svoje greške. Nikad. A, realno, drago mi malo, jer ste se mnogo brate busali na početku. Plus, od srpskih igrača, raspali Andja...
g

ga

pre preko 1 godinu

некада су се велики играчи од репрезентације опраштали на терену. Милош Теодосић се опростио у кафани... Толико! Само је доказао да је Пешић у његовом случају био управу
P

Prsten lazi

pre preko 1 godinu

Nekada su se selektori vracali sa reprezentativcima u Srbiju nezavisno od rezultata jer su osecali odgovornost i postovanje prema naciji, a danas ostaju u Nemackoj da gledaju zavrsnicu EP i navijaju za Nemce.
i

i ne samo to

pre preko 1 godinu

on licno nije rekao nista lose, ali zato od zene preko brace , ujaka , striceva, sta su tek pevali o Pesicu, koje vredjanje .. ima on ko to radi, normalno da nece on licno..
B

Bbbb

pre preko 1 godinu

Za Olimpijskog i Svetskog sampiona je genije, za naseg trenera se ne uklapa… paradoooks paradoksa
x

xds93

pre preko 1 godinu

Znam da vladajuća partija ima botove, očigledno ih iznajmljuju i pijancu ex-košarkašu i njegovom bratu osudjivanom robijašu. Sličan se sličnom raduje.
G

Gost11

pre preko 1 godinu

Meni vise ti delujes kao bot
@

@ssss

pre preko 1 godinu

Samo što taj genije nama nije odgovarao.Brzo smo zaboravili sve što je dao reprezentaciji.Bolji nam je bio Micić koji nestane u vidu magle kada treba da preuzme odgovornost i kada reprezentaciji ne ide.
K

KLJAJICEVO

pre preko 1 godinu

Koliko izuzetnih stvari izrecenih o geniju ove igre, ali kod coveka iz Pirota koji se jos nije obratio naciji nije bilo mesto za njega na putu ka debaklu.
G

Gostinaterenu

pre preko 1 godinu

Dzabe druže pričaš, deda je master sujete, a vidi koliko minusa zadovoljnih rezultatom sa Evropskog. Čudo jedno!
d

djole89

pre preko 1 godinu

Ali bukvalno, debakl na evropskom ali I dalje su za pesica. to je onaj nas seljakcki mentalitet, inat I tvrdoglavost bez obzira sto idemo silaznom putanjom sa pesicem