Ivan Paunić
Ivan Paunić

Ivan Paunić potpisao za Lokomotivu

Vreme čitanja: 1min | sre. 14.10.20. | 12:12

Bivši reprezentativac Srbije do kraja sezone igraće u Kubanju

Ivan Paunić se vratio na veliku scenu.

Nekadašnji reprezentativac Srbije potpisao je danas jednogodišnji ugovor sa Lokomotivom iz Kubanja, ekipom koja se nalazi među favoritima za osvajanje drugog po jačini klupskog takmičenja u Evropi.

Izabrane vesti

Iskusni 33-godišnji bek šuter početkom godine se, posle teške povrede, vratio na teren i zaigrao za Megu, ali je odigrao samo dva meča pre prekida ABA lige zbog pandemije virusa korona. Pre toga, bio je u Iranu, a 2017. godine je sa Tofašom bio drugi u ligaškom delu turskog šampionata i finalista tamošnjeg Kupa.

Iza Paunića je bogata karijera (Partizan, Vojvodina, Aris, Virtus, Fuenlabrada, Budućnost...), a najveći uspeh postigao je 2009. godine kada je bio član reprezentacije Srbije, koju je predvodio Duda Ivković, a koja je osvojila srebrnu medalju na Evropskom prvenstvu u Poljskoj.

Paunić je s Lokomotivom dogovorio jednogodišnju saradnju, uz opciju produžetka na još jednu sezonu, ukoliko obe strane budu zadovoljne.

Klub iz Kubanja, inače, ima najveći budžet u Evrokupu, samim tim i velike ambicije. Lokomotiva danas od 18.00 gostuju Lijetkabelisu, a Paunićev debi očekuje se za vikend u VTB ligi, protiv Nižnjeg.


tagovi

Ivan PaunićLokomotiva Kuba

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara