©Star Sport
©Star Sport

Ivanović: Ovi igrači su zaslužili plej-in i pokazali da mogu da igraju protiv svakog

Vreme čitanja: 1min | pet. 05.04.24. | 23:28

Zadovoljstvo u taboru kluba iz Vitorije posle slavlja u španskoj prestonici

Kada je došao u Baskoniju, Duško Ivanović je preuzeo ekipu potpuno poljuljanog samopouzdanja, ali je uspeo da je podigne i kolo pre kraja, pobedom nad Real Madridom, obezbedi plasman u plej-inf.

Ivanović je bio izuzetno zadovoljan nakon trujumfa u španskoj prestonici, a najviše zbog toga što je njegova ekipa uvidela da može da se nosi sa najjačim timovima elitnog košarkaškog takmičenja.

Izabrane vesti

Predvođena fantastičnim Markusom Hauardom, koji je postigao 35 poena, ekipa iz Vitorije je slavila rezultatom 95:91.

"Ovi igrači zaslužuju da budu u plej-onu. Pokazali su da imaju kvalitet i da mogu da igraju protiv svakog. Ovo mora da bude jedan podsticaj, da više verujemo u sebe", rekao je Ivanović posle meča.

Real Madrid je vodio dve i po četvrtine, potom i početku odlučujućeg kvartala, ali je Baskonija napravila seriju 13:0, došla do prednosti i potom je odbranila u neizvesnoj završnici.

"Normalno je da imate uspone i padove, protiv protivnika takvog kvaliteta, ali imali smo jasnu predstavu o tome kako želimo da igramo. Hteli smo da nametnemo ritam, nismo u tome uspeli u prvoj četvrtini jer je Real igrao dobro, a izgubiki smo i šest vezanih lopti. U drugom poluvremenu smo imali jasne opcije u napadu, a naša odbrana je napredovala", zaključio je Ivanović.


tagovi

BaskonijaKK Real MadridDuško Ivanović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara