Janakopulos napao Evroligu: Počeću i ja da udaram ljude

Vreme čitanja: 2min | pet. 28.04.23. | 21:43

Gazda Panatinaikosa besan zbog malih kazni Realu i Partizanu

Dok se pola Evrope podsmeva Evroligi zbog kazni koje su dodeljene igračima Real Madrida i Partizana nakon velike tuče u četvrtak veče u Španiji, a uglavnom kritikujući da su domaći mnogo bolje prošli, gazda Panatinaikosa Dimitris Janakopulos iskoristio je situaciju da nastavi svoj rat sa vodećim ljudima elitnog košarkaškog takmičenja.

Janakopulos je imao brojne ispade poslednjih godina, zbog kojih je bio žestoko kažnjavan, a danas smatra da su njegovi gresi bili mnogo manji nego igrača Reala i Partizana, dok je morao da plaća daleko veće globe od njih.

Izabrane vesti

Grčki biznismen se javnosti obratio putem instagrama, gde je napisao:

„Želim da im odgovorim kao osoba koja je platila 300.000 evra zbog jednog posta na instagramu kada su mi turski navijači vređali porodicu. Kao osoba koja je platila 120.000 evra jer nisam bio poslušan prema Evroligi, kojem je zabranjeno da ide na utakmice zbog kazni Disciplinske komisije.

Kao osoba koja je platila 1.700.000 evra ličnih, a ne klupskih kazni, zbog mog instagram naloga i navodnih uvreda na račun Evrolige. Kako da se osećam danas kada svi na svetu smeju Evropskoj košarci zbog onog što se desilo na utakmici Real – Partizan?

Šta sada da radim? Kako da se osećam? Da li iko u Evroligi ili Disciplinskoj komisiji razmišlja o tome? Koju mi poruku šaljete? Sledeći put neću psovati, neću ismevati, nego ću početi da udaram ljude. Da li je to poruka koju mi nudite ovim kaznama za jučerašnje događaje?

U ono doba 250.000 ljudi je pratilo moj instagram nalog. Ono što znam, Evroligu gledaju milioni ljudi, 20-50-100 miliona širom sveta. Kaznili ste igrače sa pet i tri utakmice i da plate 1.700.000 evra? Mislim da nešto ovde nije u redu“, napisao je Janakopulos.


tagovi

Dimitrios JanakopulosKK PanatinaikosEvroliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara