Dimitis Janakopulos (instagram printsceen)
Dimitis Janakopulos (instagram printsceen)

Janakopulos ogorčen na suđenje u Areni: Nijedna kompanija neće da investira u ovakav cirkus

Vreme čitanja: 1min | pet. 01.12.23. | 14:07

Gazda Panatinaikosa objavljivao na instagramu, iz njegove vizure, sporne snimke

Još jednu ludu utakmicu odigrao je Partizan Mozzart Bet u Evroligi i pred 20.000 ljudi u Areni, posle produžetka srušio Panatinaikos. Trener atinskih Zelenih Ergin Ataman pričao je posle o tome kako je njegov tim zaslužio pobedu, kako je na nivou čitave utakmice imao više indeksnih poena, a treće poluvreme duel iz Beograda dobio je na instagram profilu prvog čoveka PAO-a, Dimitrisa Janakopulosa.

Ostao je dosledan jedan od najkontroverznijih gazda u evropskoj košarci, reputaciji koja ga prati - "Što na umu, to na drumu", pa je tako serijom snimaka, ali i komentarom o kojem bruje evropski mediji pokazao jasno nezadovoljstvo suđenjem, samim tim zauzeo stav da je njegov tim debelo oštećen.

Izabrane vesti

"Bez obzira na Arape i petrodolare koje ubacuju u ligu, sa ovakvim nivoom suđenja, nijedna ozbiljna kompanija neće nikada više investirati, ili dozvoliti da joj se ime povezuje sa ovakvim cirkusom", napisao je Janakopulos.

Objavio je čelnik grčkog kluba 11 snimaka na instagramu koji prikazuju, iz njegove vizure, sporne situacije, odnosno momente kada su se sudije ogrešile o PAO.

Panatinaikos nakon 11 odigranih utakmica ima skor 6-5, dok Partizan Mozzart Bet ima pobedu manje i poraz više.




tagovi

Dimitris JanakopulosKK PartizanKK Panatinaikos

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara