Angola, ©ABA liga
Angola, ©ABA liga

Javio se Angola: Uzbuđen sam zbog onoga što me čeka

Vreme čitanja: 2min | čet. 11.06.20. | 15:57

"Hvala Partizanu", napisao je Angola

Javio se košarkaš Partizana Brajan Angola, imao je poruku na Instagramu, ali se iz nje ne može tačno zaključiti da li će Angola ostati u Partizanu ili ne.

Podvukao je crtu ispod završene sezone i istakao da je uzbuđen zbog svega što sledi, a šta je to verovatno ćemo videti narednih dana. Njemu je istekao ugovor, a ima opciju i za narednu sezonu.

Izabrane vesti

"Nije ovo bio kraj kakav sam mislio da će biti u mojoj drugoj profesionalnoj godini, ali to je bio Božji plan da se ovako završi. Hvala trenerima i navijačima na sjajnoj godini. Počeo sam na sjajnom mestu i završio sam godinu na još boljem mestu i u boljoj situaciji. Hvala ljudima iz Ostendea na ljubavi. Hvala ljudima iz Partizana na novoj šansi. Sada sam uzbuđen zbog onoga što sledi i onoga što budućnost čuva za mene", napisao je Angola dodavši dva srca u bojama Partizana.

Angola je u Partizan stigao 15. februara i zbog cele situacije nije imao previše vremena da pokaže šta zna, mada je imao par dobrih momenata, posebno protiv Budućnosti u Beogradu kada je ubacio 16 veoma bitnih poena za 25 minuta.

Videćemo da li je igrama na treningu pre svega, a onda i na utakmicama, zaslužio poverenje kod stručnog štaba da ostane i za sledeću sezonu u Partizanu.




tagovi

Brajan Angola

Obaveštavaj me

KK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara