Jedanaest pogodaka donelo karte za F4 Evrolige! Još jedan komplet je danas na talonu

Vreme čitanja: 2min | ned. 15.05.22. | 10:28

Slobodan Đorđević dobio ulaznice za završnicu Evrolige

Ne pogađa se 11 parova na tiketu svakog dana, ali izgleda da je dodatna nagrada, ulaznice za Fajnal For Evrolige u Beogradu, bio poseban stimulans.

Prvi set karata koje deli Mozzart za košarkaški spektakl u Areni je otišao u ruke Slobodana Đorđevića. Njegova „zmija“ od 11 parova je pobedila u takmičenju Pogodi najduži tiket. Slobodan je odigrao iskusno: nijedna kvota preko 1,85, izmiksovan fudbal, košarka, tenis. Ulog 2.000 dinara, dobitak 108.515 dinara i kao bonus – ulaznice za F4.

Izabrane vesti

Tako će gospodin Đorđević imati priliku da uživo uživa u evroligaškom vikendu u glavnom gradu Srbije: prvo 19. maja u dva polufinalna meča, a onda i 21. u borbi za treće mesto i finalu.

Može li neko da sastavi bolji, duži tiket? Za sve one koji su omanuli u subotu ili nisu stigli na vreme, prilika važi još danas. Mozzart i u nedelju deli F4 komplet za onog ko pogodi najduži tiket.

Uslovi da uđeš u konkurenciju za osvajanje kompleta karata za Fajnal for su sledeći:

– Tiket mora da bude dobitan

– Tiket mora da sadrži najmanje četiri košarkaška para

– Računaju se samo kvote 1,30 i veće (na tiketu mogu da se nađu parovi s manjim kvotama, ali se ti parovi neće računati u konačnom obračunu)

– Računaju se samo parovi koji počinju u jednom takmičarskom danu (za subotu 14. maj takmičarski dan se računa od 14. maja u 08.00 do nedelje 15. maja u 07.59, za nedelju 15. maj takmičarski dan se računa od 15. maja u 08.00 do 16. maja u 07.59 - tiket može da sadrži i parove koji ne počinju u tom vremenskom intervalu, ali se oni neće brojati u konačnom obračunu).

Svi tiketi koji ispunjavaju ove uslove ulaze u konkurenciju, a dobitnici kompleta karata za Fajnal for biće oni igrači koji budu imali dobitne tikete s najvećim brojem parova za taj dan.

Podsetimo, u polufinalu Evrolige, u četvrtak 19. maja sastaju se Olimpijakos - Efes i Barselona - Real Madrid. Finale je zakazano za subotu 21. maj. Najveće šanse za osvajanje trofeja daju se Barseloni, na koju je kvota 2,60, kvota na Efes je 3,70, na Real Madrid 4,50, a na Olimpijakos 5,00.

Najduži tiket pogodi, Mozzart te na F4 vodi.

A, da podsetimo, još traje i  takmičenje Pogodi najveću kvotu, u kojem svaki dan možeš da osvojiš put Mozzart avionom u Katar, na utakmicu Srbija – Brazil 24. novembra na velelepnom stadionu Lusail u Dohi 

Budi pobednik!


tagovi

EvroligaF4 Evroligakompanija mozzart

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara