Nikola Jokić (©AFP)
Nikola Jokić (©AFP)

Jokić jači od pretnji i zvižduka: Voleo bih da osetite kako je igrati u Srbiji (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | uto. 30.11.21. | 08:55

Tresla se gora, rodio se miš

Užarena atmosfera dočekala je košarkaše Denvera na Floridi, ali odličnom igrom gosti su ugasili vatru. Savladali su Majami 120:111 i prekinuli niz od šest poraza.

Najzaslužniji za pobedu bio je Nikola Jokić, koji se vratio na teren posle povrede šake. Upravo je srpski centar i bio u centru pažnje domaćih navijača.

Izabrane vesti

Dočekan je zvižducima već na zagrevanju, a negodovanje je nastavljeno tokom celog meča, ali nije ga to omelo da upiše 24 poena, uz 15 skokova i sedam asistencija. Sjajnom partijom na najbolji način je odgovorio negostoljubivim domaćinima, ali za svaki slučaj na sedištima odmah iza Denverove klube bili su njegova braća Strahinja i Nemanja.

Podsetimo, opšta frka nastala je posle sukoba Nikole Jokića i Majamijevog Markifa Morisa u prethodnom duelu ovih timova. MVP je besan zbog grubog faula nasrnuo na krilnog centra tima sa Floride, posle čega je umalo došlo do fizičkog obračuna. Nakon utakmice na Tviteru se oglasio Markifov brat blizanac, Markus, inače igrač Los Anđeles Klipersa, a potom i Jokićeva braća.

Bilo je pretnji, ali i očekivano: "tresla se gora, rodio se miš".

Da je tako nešto i očekivao, Jokić je potvrdio na konferenciji za medije posle meča. Negativno je vrteo glavom na pitanje kako je doživeo atmosferu u Majamiju.

"igrao sam u Srbiji, brate. Voleo bih da osetite kako je igrati tamo", samo je konstatovao Denverov as.

Brujale su društvene mreže uoči utakmice o "vatrenom" dočeku za Jokića, stizale pretnje domaćih košarkaša i njihove rodbine, ali najglasnijih - Markifa Morisa i Udonisa Haslema, nije bilo u timu Majamija za ovu utakmicu...


tagovi

Nikola JokićDenver NagetsNBA ligaMarkif Moris

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara