Nikola Jokić (©Nuggets/Twitter)
Nikola Jokić (©Nuggets/Twitter)

Jokić konačno u balonu Orlanda: Možda ću vas sad iznenaditi, možda ću biti loš

Vreme čitanja: 2min | sre. 15.07.20. | 08:43

Srpski centar se pridružio Denverovoj ekipi. Najveći deo pitanja kolega iz SAD bio je, naravno, o njegovoj kilaži

Tri duge nedelje. Bar za navijače koji su uoči završnice NBA lige spavali na iglama čekajući najboljeg igrača. Ni u stručnom štabu sigurno nisu bili zadovoljni. Izgubljeno je dragoceno vreme za treninge. Ali ako pitate Nikolu Jokiću: njemu je bilo sjajno dok je čekao pozitivan rezultat na korona test.

Izabrane vesti

Nije bilo teško uopšte. Bio sam kod kuće. U karantinu 14 ili 15 dana. Bio sam sa devojkom, kao na odmoru. Vežbao sam svaki dan, uživao svaki dan. Uopšte nije bilo toliko loše”, mirno je rekao Jokić američkim novinarima odgovarajući na pitanja preko Zoom aplikacije.

Tvrdi i da nije izgubio mnogo u pripremi za završnicu sezone jer kad je teretana u pitanju pauzu nije ni imao. Trener Nagetsta Filip Ajšenberger sve mu je unapred iscrtao.

Silno je tom rečenicom obradovao trenera Majkla Melouna. On još čeka da mu se cela ekipa okupi u “balonu” Orlanda u kome će sve ekipe biti izolovane kako bi dovršile sezonu.

Osetio sam olakšanje kad sam ga video. Mislim da govorim u ime svih nas u timu da nam je njegov dolazak podigao raspoloženje”.

Podigao je Jokić raspoloženje i američkim novinarima sa kojima, za razliku od onih u Srbiji, uvek rado priča. Ovog puta logično najviše o izgubljenim kilogramima.

Mislim da ne smem da vam kažem koliko sada imam kilograma. To je klupska politika. I dopada mi se”, našalio se Jokić, ali nije mogao da skrene temu.

Jer mnogi se sada pitaju kako će ovaj vitki Jokić izgledati na terenu? Uostalom, on sam je prošle sezone rekao da mu je višak kilaže koji je imao pomagao u duelima sa protivničkim centrima.

Da, to sam morao da kažem. Bio je to izgovor za nagomilane kilograme”, našalio se Jokić, koji je negde usput provukao i da je izgubio dva do tri kila, iako je svima jasno da je u pitanju mnogo više.

Ali dobro, ne moramo ni o tome kako je nekad igrao. Hajmo onda o tome kako će sad da igra?

Možda ću vas sve iznenaditi. Možda neću biti toliko dobar”, dobro je raspoložen bio Jokić.


tagovi

Denver NagetsNikola Jokić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara