Foto: Reuters
Foto: Reuters

Jokić posle poraza: Dobro sam krenuo, ali tri lične...

Vreme čitanja: 1min | sub. 19.09.20. | 11:14

"Stalno su nas napadali iz kontre, moramo da se vraćamo nazad brže. Znali smo da će nas napasti iz tranzicije. U glavama mora da nam bude 'Povuci se'“

Moraće mnogo bolje i Nikola Jokić i Denver Nagetsi ako planiraju da sruše Los Anđeles Lejkerse u finalu Zapadne konferencije u kojoj sada Jezeraši imaju 1:0 u seriji.

Jokić je govorio posle utakmice i analizirao poraz od Lejkersa. Pomenuo je naravno faulove koji su mu dosuđeni, ali i još neke detalje u igri.

Izabrane vesti

"Dobro sam krenuo, ali sam dobio tri faula i morao sam da izađem. Bio sam agresivan u trećoj deonici... Moraćemo da svi zajedno budemo bolji", rekao je Jokić posle prvog duela u seriji.

Jokić je apostrofirao povlačenje u odbranu kao jako bitan aspekat na koji će on i saigrači morati da obrate više pažnje.

"Stalno su nas napadali iz kontre, moramo da se vraćamo nazad brže. Znali smo da će nas napasti iz tranzicije. U glavama mora da nam bude 'Povuci se'", dodao je momak iz Sombora.

Skok je još jedan segment igre na koji ukazuje srpski centar.

"Lejkersi su bili posebno dobri u ofanzivnom skoku, moraćemo i tu da budemo kolektivno bolji. Moramo da se prilagodimo rivalu", zaključio je Jokić.


tagovi

Nikola Jokić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara