Komentari na vest

Jokić zaustavljen, Denver nemoćan: Portland u slavljeničkoj atmosferi do izjednačenja (VIDEO)

P

Pa1

pre gotovo 3 godine

Samo da se pohvalim da sam bio u Moda centru:)!
B

Bodibond

pre gotovo 3 godine

Ode MVP nagrada hihihi.
R

REBINHO

pre gotovo 3 godine

jokic mvp hahahaha, možda ali srbadijske piš lige
S

Slaba odbrana

pre gotovo 3 godine

REBINHO-Ne vidim šta je smešno u tome što će Jokić biti MVP....Ko to po tebi treba da bude MVP i ako možeš da objasniš zašto...
G

Gost764

pre gotovo 3 godine

@slaba odbrana Neka bude bilo ko MVP samo ne Jokic, ali ako moram da biram onda neka bude Lebron jer je kralj kosarke. Jel dobar odgovor?
@

@gost

pre gotovo 3 godine

Ako ti je lebron kralj kosarke, onda ti nemas vise od 16 god.
G

Gost764

pre gotovo 3 godine

@@gost | 30.05.2021 u 13:10 Ako ti je lebron kralj kosarke, onda ti nemas vise od 16 god. Ako zaista mislis to sto si napisao, onda ti nemas vise od 11 godina. I, sta cemo sada? Pozuri na onlajn nastavu, nemoj da zakasnis. Batice, taj tvoj Jokic ne moze peskir i vodu da dodaje Lebronu, a kamoli da se poredi sa njim i da mu bude konkurencija za MVP nagradu, budimo realni i objektivni, Lebron je glavni kandidat za MVP svidelo se to nekome ili ne. Lep pozdrav.
P

Pentrax trpač

pre gotovo 3 godine

Samo mandrili grbavi mogu reći da je Jokara zaslužio MVP nagradu. To su primati koji ne prate NBA već se lože na srbizam. Postoji bar 10 igrača ove sezone koji imaju učinak ko Jokić. Nego se klinci lože jer ih trpaju mediji o svemoćnom nezaustavljivom Jokiću. Jokara je dobar i ja ga volim ali MVP... važi buraz.
M

Momak

pre gotovo 3 godine

Jel cemo sad opet posle poraza da ih ovde izbacujemo iz plejofa, jokic odigrao najgoru utakmicu sezone, to se nece ponoviti , procenat ce doci, ovo je bila mnogo manje bitna utakmica nego treca, denver ovo dobija u 7 kuci.
I

Iskusko

pre gotovo 3 godine

Nikad ne potcenjuj srce sampiona!
G

Gost773

pre gotovo 3 godine

Jedino sto se malo trudio milsap i niko vise. Da nije mozda sasa matic doveo ovog kampaca? Pa on se ispucavao i nerezonske suteve imao,greota bila dati njemu loptu. Malo sutra bi nurkic sacuvao jokica da je ovaj imao bar jednog cestitog kosgetera kraj sebe. Portland ce ih rastaviti u sitne delove. Zamislite kad neko gubi 30 razlike vec u 3 cetvrtini?? Pa sineee gde si krenuo? Ali boli jokaru,uzima lovu,malo se oznoji i u krug kad vec ima polovinu debila oko sebe a skutore od gazde koji nece da se otvore za bolje igrace..cigani jedni.
S

Sinisa81

pre gotovo 3 godine

Niti je to fudbal niti su gazde seici niti se igraci kupuju u NBA. Pa b te zamolio da ne lupetas
v

vlajke

pre gotovo 3 godine

MJP jednim potezom lzbaci celuekipu iz ritma, a to uradi više puta.
S

Slaba odbrana

pre gotovo 3 godine

Čudna je ekipa Denvera,pomislio sam posle 2:1 sad će da zapnu još više umesto toga oni potonu i dozvole Portlandu laganu pobedu.Po meni ovo je poraz trenera Denvera.Čovek traži tajm aut pri rezultatu 11-7 za Portland,bezveze potrošen tajm aut,sledeći je tražio na 23-13,po meni je trebao tražiti na 20-13,primiš trojku vadiš Porter J. potom ponovo primiš trojku i onda tražiš tajm aut.Pri rezultatu 36:36 vadi igrače koji su nadoknadili minus 10 a igrali su 4-5 minuta u tom trenutku i ponovo se dešava kao i u prvoj četvrtini gubi 42-38 prima trojku ne traži tajm aut ponovo prima trojku i onda traži tajm aut,za tili čas razlika ode na 10 poena tako se i završilo poluvreme.Treća četvrtina ne daješ koš 4 napada zaredom,mislim da je Jokić sva 4 napada promašio,nema tajm auta,nego tek kad je razlika otišla na 17 poena i tad je utakmica bila rešena,predali su se olako i razlika je otišla čini mi se preko 30 poena.To nijedan trener ne sme da dozvoli sebi u ovakvim utakmicama.Izgubio je od trojice igrača Portlanda,Pauela,Mekaluma i Nurkića.Ako ne ide šut,imaš na klupi igrače koji vape da dobiju 10-15 minuta i pokažu šta znaju.Čovek nema opciju B,zavisi previše od Nikole i čeka da on napravi neko čudo,a Nikola nije svemoćan i njemu mora stati šut kad tad.Slabo koristi Milsapa,Makgija,to su iskusni igrači,oni moraju da povuku najviše,ne mogu to da urade ako dobiju 5-10 minuta vremena,udju da bi drugi odmorili.Čančar za 8 minuta dao 6 boena,čovek je jednom šutnuo,uradio je više nego Porter za 22 minuta i tri postignuta poena.A šta reći za Porter J. čudnijeg igrača odavno nisam video,čovek je šutnuo 3 puta za 3 poena dao jednu trojku i to je sve što smo videli od njega.Igrač koji treba da bude najača karika posle Jokića i koji treba da uzme minimum 15 šuteva,šutne 3 puta za celu utakmicu.Rivers se takodje negde izgubio,krenuo je lepo dao je 8 brzih poena i onda nestao,šutnuo je svega 5 puta,igrač koji je prošlu utakmicu dao 21 poen i šutirao 14 puta.Nažalost ti igrači nisu navikli da budu lideri,eksplodiraju jednu utakmicu na sledećih dve ih nema,to se može videti po statistici.Koliko je ta statistika bitna pokazuje primer Lilarda,nije ga hteo šut ali njegov utisaj na igru je ogroman,10,poena,10 asistencija,kao da je dao 30 poena,pritom šutirao je samo 10 puta,nije silio kako on to ume...Nijanse će odlučiti,verujem da Denver prolazi dalje...
O

Orao

pre gotovo 3 godine

Ljudi Denver je odmarao Jokica, sta pricate vi? Pa ovaj tim bez Jokica bi Zvezda tukla 20 razlike, a sa Jokicem Denver moze tuči i Lejkerse.. Pa vi vidite sad tu razliku
D

Danny 888

pre gotovo 3 godine

Glup si,,odmarao ga kad je vec bilo 30 razlike.
S

Saklaman

pre gotovo 3 godine

Dzabe sto je vukao cele sezone, jednostavno sad kad dodje taj sut koji saigraci moraju pogoditi njega nema i tu je kraj, ne zna se ko losije sutira spolja, neverovatno. Mada moram reci i da me je Nurkic iznenadio opet, osigrao je vrhunsku utakmicu, nesto slicno kao u prvoj sto je bilo
B

BN

pre gotovo 3 godine

Nurkic je smjesan sam sebi. Covjek trce za Jokicem ko keric sto nije jeo 3 dana plus jos ko da bjesnilo ima!
S

Sove

pre gotovo 3 godine

Jednostavno Portland je mnogo dublji igrački od Denvera.
D

Davidovski

pre gotovo 3 godine

4:2, u najboljem slučaju 4:3 za Blejzerse, nema šta da traži Denver više sa ovakvom spoljnom linijom ciglaša. Šteta, sezona je baš obećavala nekako, dizali su se polako sve više i više..