Nikola Jokić ©AFP
Nikola Jokić ©AFP

Jokića potresla tragedija: Moramo da vodimo računa o svima

Vreme čitanja: 1min | pet. 05.05.23. | 01:35

"Ako neko nije dobro, samo ga pitaj da li je dobro ili ne, možda može da bude od pomoći...", kaže srski as

Nikolu Jokića je kao i čitavu Srbiju izuzetno potresla tragedija koja se u sredu dogodila u osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru. Odlični košarkaš je medijima u Denveru rekao da se tako nešto nikada nije dogodilo u Srbiji, niti da je moglo da se pomisli da bi moglo da se dogodi.

Srpski as je izrazio žaljenje zbog svega kroz šta porodice stradalih prolaze u ovim trenucima i poručio da svi zajedno moramo da brinemo jedni o drugima.

Izabrane vesti

"Zaista mi je žao zbog sve kroz šta porodice prolaze. U Srbiji se to nikada ranije nije deslilo. Bio sam iznenađen što se nešto tako desilo. Ljudi, deca, svi imaju svoje probleme. Moramo da vodimo računa o svima. Ako neko nije dobro, samo ga pitaj da li je dobro ili ne, možda može da bude od pomoći", rekao je Jokić.

Tragičan događaj iz Beograda odjeknuo je u svim svetskim medijima i među igračima u NBA ligi. Igrač Dalas Maveriksa Luka Dončić je preko svoje fondacije već objavio da je obezbedio sredstva pomoći za troškove sahrane tragično stradalih i izrazio veru da će slične korake napraviti i ostali balkanski igrači u najjačoj košarkaškoj ligi na planeti.


tagovi

Nikola JokićDenver Nagets

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara