Još jedno ozbiljno pojačanje, Boriša Simanić potpisao za Megu

Vreme čitanja: 2min | pon. 05.04.21. | 21:08

Novi važan paraf za učesnika ABA lige

Mega je dobila dva ozbiljna pojačanja u razmaku od samo tri dana. Posle iskusnog Dragana Milosavljevića, redove ambicoznog srpskog kluba pojačao je i doskorašnji igrač Crvene zvezde Boriša Simanić.

To je na društvenim mrežama potvrdio i poznati menadžer Miško Ražnatović, koji svojevremeno najtalentovanijem igraču sa ovih prostora, vidi situaciju u kojoj se tokom karijere nalazio Boban Marjanović.

Izabrane vesti

"Sportske karijere su pune uspeha i padova, i jako je važno da se u kriznim momentima ne odustane. Boban Marjanović je sa 24 godine bio u gotovo beznadežnoj situaciji iz koje se pametnim odlukama i vrednim radom, uz pomoć okruženja, koje je odabrao u tom trenutku izabrao, uspeo izvući. Preokrenuo je tok karijere i već godinama nastupa u NBA ligi! Boriša Simanić, je u ovom trenutku godinu mlađi no što je Boban bio u tom momentu, ali je trenutak u kome se nalazi gotovo identičan. Stoga je, Boriša, odlučio da na neki naćin prati put Bobana, i rešio je da karijeru nastavi u Megi, klubu sa kojim je danas potpisao profesionalni ugovor i nadajmo se promenio putanju svoje sportske karijere" napisao je Ražnatović na Instagramu.

Simanić se nedavno rastao sa Crvenom zvezdom posle sedam godina. U prvi tim je ušao u sezoni 2015/16, posle proboja FMP iz Železnika na pozajmici.

Najbolja izdanja u dresu Zvezde pružao tokom mandata Milana Tomića, u sezoni 2018/19. Simanić je obeležio petu utakmicu finala plej-ofa Jadranske lige protiv Budućnosti, kada je osvajanju titule doprineo sa deset poena, pet skokova, tri asistencije, dve blokade i jednom ukradenom loptom.

Tokom proteklih godina nekoliko puta dobijao je šansu da se dokaže i postane startno visoko krilo Crvene zvezde, ali umesto konstantne forme kod Dejana Radonjića i Dragana Šakote znao je samo na momente da potvrdi veliki talenat i potencijal.

Rastanak je očigledno bo neminovnost, a da li će talentovani igrač uspeti da iskoristi novu priliku koja mu se ukazala pokazaće naredni period.


tagovi

Boriša Simanić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara