Vladimir Jovanović (©Starsport)
Vladimir Jovanović (©Starsport)

Jovanović pred Budućnost: Imali su sedam dana da se pripreme, mi jedan trening - igramo bez Nedovića i Dobrića

Vreme čitanja: 2min | ned. 09.10.22. | 16:41

"Sigurno motivisani dolaze u Beograd. Želimo da odigramo dobru utakmicu, imamo naše planove i nadam se da ćemo ih sprovesti u delo na terenu", rekao je trener Crvene zvezde Vladimir Jovanović

Košarkaši Crvene zvezde samo tri dana posle otvaranja sezone u Evroligi i poraza od Anadolu Efesa u Istanbulu dočekuju ekipu podgoričke Budućnosti u drugom kolu ABA lige. Susret je na programu u ponedeljak od 18.00 u dvorani Aleksandar Nikolić, a trener crveno-belih je potvrdio da u sastavu ponovo neće biti Nemanja Nedović i Ognjen Dobrić.

On je u najavi susreta apostrofirao i nedostatak vremena za pripremu susreta.

Izabrane vesti

"Očekuje nas derbi kola i utakmica protiv ekipe Budućnosti, koja kao i svake godine ima vrlo visoke ambicije. Imali su 7 dana da se na miru pripreme za ovu utakmicu i sigurno motivisani dolaze u Beograd. Mi sa druge strane imamo samo jedan trening za oporavak i pripremu ove utakmice. Međutim, znaju se naše ambicije, želimo da odigramo dobru utakmicu imamo naše planove, i nadam se da ćemo ih sprovesti u delo na terenu. Pozivam naše navijače da dođu u velikom broju i pruže nam preko potrebnu podršku u važnoj utakmici u kojoj ćemo igrati bez Nedovića i Dobrića", rekao je Jovanović.

Stefan Lazarević ističe da je najbitnije da ekipa odigra čvrsto u odbrani i sa mnogo energije.

"Očekuje nas jedan od derbija već na startu sezone. Ekipa koja je pojačana tokom leta, imali su celu sedmicu da se pripreme za ovu utakmicu. Želimo da odigramo čvrsto u odbrani, sa mnogo energije i uz podršku naših navijača, koje pozivam da dođu u velikom broju, dođemo do vrlo važnih bodova. Imamo jako težak raspored na startu sezone u oba takmičenja, i svaka dobra utakmica i pobeda bi nam mnogo značili posebno u situaciji kada smo otvorili sezonu nekompletni", rekao je Lazarević.

Iz Zvezde podsećaju da je na snazi i dalje kazna koju je ABA liga izrekla klubu zbog dešavanja na drugoj utakmici prošlosezonskog finala, te da će pojedini delovi hale biti zatvoreni za gledaoce i protiv Budućnosti. U pitanju su deo plave lože iza gostujuće klupe i VIP lože u dvorani Pionir.



tagovi

KK Crvena zvezdaKK Budućnost PodgoricaBudućnost PodgoricaVladimir JovanovićStefan LazarevićNemanja NedovićOgnjen Dobrić

Obaveštavaj me

KK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara