Komentari na vest

Jovanović pred povratak u Pionir: Zvezda favorit protiv svih rivala u ABA ligi

Муне

pre preko 1 godinu

Док немаш своје сараднике у стручном штабу нећеш моћи да идеш напред! Добро знаш ко је радио са Милошем Пејићем, покојним Бошком Ђокићем, Миланом Гуровићем. Немој да те ја подсећам Владо!! А да не кажем да си заборавио после све колеге из ФМП и Ц.Звезде из млађих категорија.
d

delija nbgd

pre preko 1 godinu

KOliko smo para samo ulozili ove god sa nasom dikom na celu drzave nije ni cudo!
m

m@jstor

pre preko 1 godinu

Zoc: "Znam da ovi momci vole da igraju za Partizan, da im novac nije bio jedini motiv u životu i zato verujem da svakome od nas treba motiv i cilj."
m

matoriekspert

pre preko 1 godinu

Pravda za Vladimira! Legenda ga je namestila za glavnog krivca a sada se vidi da je glavni problem što ni on a ni Duško nisu birali igrače već gazda. Zato imaju pet centara od kojih bi samo Petrušev mogao da igra u EL klubovima, zato imaju tri defanzivna vezna Pefi,Lazarević i Kapiten koji vola ne mogu da ubodu. Zbog potrebe da se uzme svako koga dovedu u vezu sa Partizanom je angažovan Raduljica pa Kampaco a bio bi i onaj nesmajnik Polonara u čije kvalitete ste mogli sinoć da se uverite. Kako god za sve što vam se loše desilo i što će tek da vam se dešava kriv je samo jedan, a to je vlasnik vašeg kluba a nikako Vladimir Jovanović!
r

reb8888

pre preko 1 godinu

...brate mili, da je uslov bio da zvezda ne dovodi igrace koji su dovodjeni u vezu sa partizanom, tesko da bi bilo koga dovela...mada rosteri govore nesto drugo, da je vasa dva glavna igraca zvezda aktivirala i digla im cenu na trzistu...a i pored svih skromnih pojacanja vi ste hteli i martina i raduljicu i kampaca i ne znam koga sve...
N

Novum

pre preko 1 godinu

Koliko patetike navijaca iz Laktasa. Toboz oni brinu o Jovanovicu, Sasi Obradovicu, itd. a u stvari prisvaju ih i koriste za napade na Crvenu zvezdu kako bi uneli razdor u klub. Ne smeta vama Crvena zvezda zbog Covica nego Covic zbog Crvene zvezde.
m

milesa

pre preko 1 godinu

Probaj da ti stranci vise odmaraju,uigravaj nase igrace.Kako igraju u zadnje vreme,pokazuuju rezultati.Tesko divljanje i licna statistika je dovela da se Igokea bori za opstanak.Mora se probati neka pobeda u gostima,ali je raspored bas tezak.
M

MNM

pre oko 1 godinu

Pa onda je zasluzan i za sve prosle godine dominacije i sve trofeje zar ne..?
N

Normalno

pre preko 1 godinu

Kad ima ubedljivo najskuplju ekipu i istoriji ovog takmicenja!
g

gost3984823

pre preko 1 godinu

Da, ne mogu svi da dovedu nekog tamo Egzuma koji je u nba karijeri zaradio samo nešto više od 60 miliona dolara i sad dolazi rekreativno na časove ljubavi. Da ni ne spominjem ostale.
S

Smesno!

pre preko 1 godinu

Koliko ne znas! Exum je igrao trojku u Barsi i niko ga u Evroligi nije hteo na pleju ,Zeljko je jedini prihvatio rizik i platio ga naspram za dve sezone plus obestecenja Realu i Baskoniji Vildoze od 5 mil i Campazza od 6,9 mil eura za smesne pare ! Nas ubedljivo najskuplji igrac je Panter koji ima istu platu kao Nedovic.. imate mnogo skuplji tim sto ce kao i prosle godine dokazati Apr izvestaj koji je merodavniji od vasih laznih excel budzeta i plata i krsenja finansijskog fer pleja kao PSG zbog kojih imate zabranu !
@

@gost

pre preko 1 godinu

Bitno da vi mozete da dovedete NBA igrace i reprezentativce Argentine od skupljanje limenki,dok jedan od tih šopinguje po Milanu i tapše ispod koša.
@

@Smesno

pre preko 1 godinu

Samo spinuj i lazi do jutra ,nece ti to puno pomoci...