Komentari na vest

Jović stigao u Pešićevu četu, ali zato Jaramaz otpao

D

Dick

pre 9 meseci

Znatno smo pojačani ne igranjem Jaramaza.
Ž

Žerac

pre 9 meseci

Do početka prvenstva "otpašće" svi igrači Partizana. Posle Jaramaza idu Trifunović i Samailagić i na kraju Avramović, živi bili pa videli.
a

aKOjos

pre 9 meseci

Ja zaista mislim,ruku na srce da i navijac Partizana realno gleda,ko od njih uopste ima igrackog stofa da igra za A reprezentaciju. Iako sam zvezdas mogu nabrojati podosta igraca Partizana koji su bili za ove zver,a nisu videli A tim na SP,EP,Olimpijadama ili jednom max. Maric Misko,Pesic Arsenije,Milenko Savovic,Pecarski senior, Boban Petrovic i Zorkic,Dragutinovic,Stevanovic cak, Todoric davno,Farcic takodje. Cak su svi bili nosioci igre Partiazana,a ovi podrska sa klupe,daj vode,dobaci peskir. Avramovic donekle,donekle moze u 15 bar. Zvevzdi xxx njih od Jankovica Bobana, Nikolica,Dabica,Ilica,Bolica,Lisice,Jestratijevica,Gilica cak,Prelevica. Ono jeste bila Juga velika,ali kasnije i u Srbiji ipak se znalo odmah 15torica oduvek. Ovo sad Beslac kriterijumi.
B

Belgrano

pre 9 meseci

I naravno, ocekivano, pocelo je vrlo brzo grobarsko pljuvanje po Topicu i osporavanje decka koji je jedva punoletan. Bolest.
n

nadrealnooo

pre 9 meseci

Kako je krenulo mali Topic ce biti prvi plej reprezentacije. Sto ne bi bilo lose.
T

TP-1

pre 9 meseci

I sada treba da se radujemi sto Jovic igra?! On je imao potencijal da bude dobar igrac,ali da se ne lazemo,on odavno ne igra ozbiljnu kosarku! Tako da nece biti nista ni sa njim,ni bez njega. Potpuno je svejedno.
R

Realno posmatrano

pre 9 meseci

Bogdanovic ce nositi, ali morace Guduric i Milutinov ozbiljno da poguraju. U ovom sastavu to su 3 najbolja igraca, Nikola Jovic i Petrusev mogu da bljesnu eventualno.
z

zastava 35.8

pre 9 meseci

Hahhahahahaha Gudurić. Druže, on još nije siguran medju 12 i pored svih ovih otkaza. Avramović, S.Jović, Nedović, Bogdan, Marinković, Dobrić, Davidovac, Petrušev, N.Jović,Smajlagić, Milutinov, Ristić. Pošto Trifa, Topić, Radanov, Beslać i Simanić sigurno otpadaju, to znači da će tvoj Gudura da se kolje za mesto na EP sa Dobrićem, Davidovcem i N.Jovićem, a svi pomenuti su bolji igrači od njega.
a

as77

pre 9 meseci

Da li moze Gudura na 3? Jer ce Bogdanovic najvise igrati na 2 a na 3 smo najslabiji..
z

zastava 35.8

pre 9 meseci

Pre će biti Nedović na dva a Bogdan na tri.

vladarizsenke71@gmail.com

pre 9 meseci

Stefan Jovic, Avramovic, Nedovic Bogdanovic, Marinkovic Guduric, Dobric Davidovac, Nikola Jovic Milutinov, petrusev, Smailagic/Ristic
I

Ime gosta

pre 9 meseci

Bez Ristića ako može
z

zastava 35.8

pre 9 meseci

Sve ok, samo što su i Ristić i Smajli sigurni, a otpada jedan od sledećih četvorice Gudurić, Dobrić, Davidovac, N.Jović.
e

eh jbg

pre 9 meseci

Znači ništa od Jaramaza ove sezone!
U

U Tem Denveru

pre 9 meseci

Spisak se sam skratio sa 20 na 12. Jovic, Avramovic, Bogdanovic, Nedovic, Marinkovic, Dobric, Guduric, Davidovac, Jovic, Milutinov, Petrusev, Ristic. Dace momci 100% sebe, nema saumnje u to, al realno 1/4finale max
S

Srboljub

pre 9 meseci

taman Topić umesto Jaramaza
U

U svakom...

pre 9 meseci

... slučaju bolje da ide Jović nego Jaramaz, dečko se nije video na prošlom prvenstvu koje smo igrali, zaglavljen između pozicija jedan i dva, nema napretka kod njega već par sezona...od Jovića znamo šta možemo da očekujemo, samo da izgura prvenstvo bez povrede...
o

oo

pre 9 meseci

Druže da li je moguće da si ti ovo izjavio? Bolje da ide Jović nego Jaramaz? Kod Jaramaza nema napretka? Pa da sigurno, zato je igrao euroligu. A Jović inače puca od forme, svi evroligaški klubovi pucaju od želje da ga uzmu.
@

@ oo

pre 9 meseci

Forma je prolazna, klasa je večna.
G

GLAVATAN

pre 9 meseci

Jaramaz je bio odstranjen iz Bajerna jer ne zna nista.
J

Jova1245

pre 9 meseci

Koliko su samo grobari pljjvali i vredjali Petruseva a on kada se bori za NBA ugovor dolazi da igra za reprezentaciju! Nije li vas bar malo sramota! Gde vam je dziber lesor sad!
N

Nba

pre 9 meseci

Lesor igra za Francusku u čemu je tu problem?
g

grobarijus

pre 9 meseci

Samo zbog ovoga nisam voleo potpis Jareta za nas,hroncino je povredjen i tako moze biti i u klupskoj sezoni..
A

Arheolog

pre 9 meseci

Smailagic ima stomačni virus, dobio je 3,4 slobodna dana da se oporavi.. Ide on na prvenstvo kao startna 4
S

Sombor sufle

pre 9 meseci

A gde nam je MVP, MVP, MVP... 🤑
a

ako su ruze, procvetace...

pre 9 meseci

bircevic likes this ! povratak otpisanog... Ne zaboravite da i guduric vise igra na pleju u feneru
N

Nikolicachich

pre 9 meseci

Posto je zahtevao i insistirao da Sasa Djordjevic dobije otkaz rekavsi ds je slab odziv iskljucivo odgovornost selektora sada treba i on dobiti otkaz. Pesica su ‘otkacili’ ( ne smem da napisem izraz koji treba ) svi, i jako se lose podnosi sa kosarkasima, razlika u generaciji je ogromna cak i za obicnu konverzaciju, da ne pricam o tome sto pokusava da implementira neku kosarku od pre 30 godina igracima koji su odrasli u drugom sistemu. Kari je u svoje vreme bio fenomenalan trener ali vreme ga je pregazilo. Duda Ivkovic je na primer mogao raditi jos trista godina svoj posao, covek je upijao sve novo sto vidi i implementirao isto, pravio savrsenu kombinaciju iskustva i mladosti, Zeljko Obradovic to isto radi, od mladjih su tu Alempijevic, Dejan Milojevic, Vlada Jovanovic. Mozda nemaju trenutno neke izrazite rezultate ali jos se skoluju, jos se cekaju, u kosarci nema mladih trenera koji su tako izrazito dobri a verujem da ce svi biti izrazito sobri kroz neku godinu. Videli sno onu decu ovih dana, puno potencijala koje bi palo niz vodu da nije neko dobro radio sa njima, Pesic sa njima ne bi iz grupe izasao i upravo u tome i jeste poenta, pregazen je od strane sporta kojim se bavi, kosarka je evoluirala a on ostao tamo negde u osamdesetim. Opet kazem, svaka cast za staru slavu bio je vredan radnik i trener starog kova ali to vise ne pije vodu, mislim da ce nam ovo orvenstvo sa njim biti jedno cvrsto otreznjenje i ne samar nego samarcina realnosti..
B

Billy Python

pre 9 meseci

Ajde?
S

Smehoteka

pre 9 meseci

Vlada Jovanović 😂😂😂 Dejan Milojević 😂😂😂
J

Jova1245

pre 9 meseci

Kolko se nalupa je jedva procita prvi red ali ide minus sto pljujes legendu Karija! Ni sam ne znas sto mrzis coveka pa lupas i izmisljas razloge! Mozda sto je bio trener zvezde a posto si verovatni klinac, da znas da je igrao u partizanu!
A

Aleksejko

pre 9 meseci

Sve tačno, bukvalno su ga svi otkačili. Ne znam sta si pogrešno rekao pa te ovi ispljuvase da vredjas legendu. Ovo je smešno koliko otvoreno igrači neće da igraju zbog njega. Posle prvenstva dobija zasluženi otkaz. Uopšte nije pitanje kvaliteta igrača koji idu nego loše atmosfere koju stvara ovaj covek. Sad ce da se zalepe za 2002 i atmosferu tada, tu atmosferu nije napravio Pešić sigurno. Ne vidim Srbiju u završnici nikako,ako dodjemo do 1/4 finala to je veliki uspeh.
M

Marko1983

pre 9 meseci

Da li pravi losu atmosferu ne znam, mozda, ali da kazes da je ostao u osamdesetim, a bio najbolji na svetu 2002 sa Jugoslavijom, to je teska glupost
B

Brundo

pre 9 meseci

Igraci kojima se ne igra, najbolji igrac kojeg je bas briga, selektor koji ne zna sta je jeo juce, predsednik saveza koji uziva u alkoholu i dva najveca kluba koji narodnim parama dovode strance.Eto, to je srpska kosarka. Jedino sta jos nekako funkcionise
i

ime gostione

pre 9 meseci

u 100 marke da će Alena da iskuliraju ko Petrušev ide?
l

lol12

pre 9 meseci

Ici ce obojica
7

777

pre 9 meseci

Isli bi i jedan i drugi sigurno tako da je bezveze ovo sto pises.
O

Odlične vesti

pre 9 meseci

Bravo! Avramović i Jović je odlično na poziciji jedan, obojica špartaju dobru odbranu, Jović bolje razigrava ekipu (pick sa Milutincem uh), a Avramović je više kao scorer. Po potrebi Bogdan i Nedović mogu da uskoče, pogotovo Nedović. Generalno, možemo mi da idemo sa Topićem kao trećim, ali mislim da je to nepotrebno silovanje dečka, a i značajnije je da neko ko može pored dva da odigra tri ide na prvenstvo (Marinković ili Dobrić) jer smo na tri malo u deficitu.
2

22222

pre 9 meseci

Pokusevski je vec otpao a vrlo je moguce da nece ici ni Jaramaz,Trifunovic i Smailagic tako da ostaje 16 igraca a kako je krenulo Pesic nece morati da skracuje spisak on ce se sam skratiti.
J

Junker

pre 9 meseci

Jaramaz, Alen i Trifunovic su dobili "savet" od Zeljka da preskoce da bi bili u ritmu za klub.
2

22222

pre 9 meseci

Pa iskreno to me ne bi zacudilo.
S

SekaAleksic2

pre 9 meseci

Menjam pijuna za kralja budim se iz dugog zimskog sna. Srećan oporavak svim povređenim igračima i hvala za želju da igraju za reprezentaciju.
M

Mile led

pre 9 meseci

Hoćemo mi uspeti da skupimo 12 igraca do svetskog?